Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:а между прочим баксик сделал все, как учили уня и трибека - взял самую дешевую срань в самых дальних ипенях и по идее должен на выходе поиметь наибольшую маржу при переуступке че вы с него ржоте я хз
По мірках Києва - то я купив трохи в кращій локації, ніж СвітлоПарк!
kingkongovets написав:а баксику надо продавать и фиксить, если там буит шо
Так, на моменті, можу помацати по переуступці на 1-1,5Куя більше, ніж якщо би я розмістив тих 450Кгрн в грудні на гривнедепо під 10% чистими!
kingkongovets написав:и в эту долярчикову срань с ювелиркой
Вона - не моя! А те, що вона срань - погоджуюсь! (її наразі СБУ прикрило до 29го числа, а там подивимось, що ще вони придумають)
flyman написав:[quote="5276351:kingkongovets"] ззы: про сберкнижки советские еще напомнить?
яке відношення маю вони до України, СРСР розпався - ти виходить за розпад України. І хто тепер колаборант і посібник запоребрика та корисний ідіот?
Розберися спочатку, що таке ОВДП, а що облігація держзайму СРСР.
Гривневі ОВДП несуть ризики девальвації гривні і та їнфляції. Валютні, теж, тільки відносно тої валюти, в якій номіновані.
Фітч підняв рейтинг України. Зрада!!! ОВДП фуфло!!!! КоКоко!!!!
перечитай сказку про буратино
це можна сказати і про "інвесторів" в КРЖН, перечитати всім[/quote]ты действительно до сих пор так и не понял разницу между бумажками с обещаниями и ликвидным физическим активом, который можно использовать, или сдавать? ты реально безнадежен, флай
kingkongovets написав:На Крещатике в Киеве женщина тяжело травмировалась из-за падения с электросамоката ... счет идет на десятки случаев по городу в будние дни, и сотни – в выходные. Люди бьются сами, врезаются в других, травмируются и травмируют, https://24tv.ua/kyivnews/ru/kieve-zhens ... a_n1706824
Этого мало, надо чтоб их сбивали на дорогах и побольше, тогда есть вероятность, что запретят им выезд на дороги.
kingkongovets написав:ты действительно до сих пор так и не понял разницу между бумажками с обещаниями и ликвидным физическим активом, который можно использовать, или сдавать?
Bolt написав:А я то думаю, чому ви так хочете заощадити на стяжці, а вас просто жаба дусить , щоб заплатити вантажникам за під'йом компонентів стяжки на ваш поверх
По-перше - я взяв смарт на невисокому поверху (від 1 до 5го - точно не скажу - конспірація) По-друге - Ви ж самі не робили стяжку у сестри - чому? По-третє - нах вона в квартирі під оренду, чи на продаж?(зайві кошти/на вітер)
п.с. Тоді, коли я робив ремонт - то хлопаки брали за 1м2 стяжки 200-220грн "під ключ"! А я возьми, та й в ручну з татом її зроби Після того, як ми наносились мішків з цементом і піском, і наколотились в величезному тазіку розчину - то я казав, що наступного разу стяжку буду замовляти "під ключ"!
Але, для орендної квартири - не бачу сенсу у зайвих рухах і викиданні зайвих коштів
kingkongovets написав:На Крещатике в Киеве женщина тяжело травмировалась из-за падения с электросамоката ... счет идет на десятки случаев по городу в будние дни, и сотни – в выходные. Люди бьются сами, врезаются в других, травмируются и травмируют, https://24tv.ua/kyivnews/ru/kieve-zhens ... a_n1706824
Если споткнуться и ударится головой об асфальт, можно тоже получить тяжелые травмы. Что дальше?
Кинетическая энергия, соответственно, последствия падения совсем разные у пешехода на 4 км/ч и на самокате на 15-20 км/ч
flyman написав:яке відношення маю вони до України, СРСР розпався - ти виходить за розпад України. І хто тепер колаборант і посібник запоребрика та корисний ідіот?
Розберися спочатку, що таке ОВДП, а що облігація держзайму СРСР.
Гривневі ОВДП несуть ризики девальвації гривні і та їнфляції. Валютні, теж, тільки відносно тої валюти, в якій номіновані.
Фітч підняв рейтинг України. Зрада!!! ОВДП фуфло!!!! КоКоко!!!!перечитай сказку про буратино
це можна сказати і про "інвесторів" в КРЖН, перечитати всім
ты действительно до сих пор так и не понял разницу между бумажками с обещаниями и ликвидным физическим активом, который можно использовать, или сдавать? ты реально безнадежен, флай
Схоже, що наш любитель підвалів в Єпенях перечитав Куйсакі і вирішив інвештувати в ОВГЗ, щоб купити ще один підвал, з сторони Броварів. Оточити Київ підвалами, а потім стрибати по ним(((
Bolt написав:А я то думаю, чому ви так хочете заощадити на стяжці, а вас просто жаба дусить , щоб заплатити вантажникам за під'йом компонентів стяжки на ваш поверх
По-перше - я взяв смарт на невисокому поверху (від 1 до 5го - точно не скажу - конспірація) По-друге - Ви ж самі не робили стяжку у сестри - чому? По-третє - нах вона в квартирі під оренду, чи на продаж?(зайві кошти/на вітер)
п.с. Тоді, коли я робив ремонт - то хлопаки брали за 1м2 стяжки 200-220грн "під ключ"! А я возьми, та й в ручну з татом її зроби Після того, як ми наносились мішків з цементом і піском, і наколотились в величезному тазіку розчину - то я казав, що наступного разу стяжку буду замовляти "під ключ"!
Але, для орендної квартири - не бачу сенсу у зайвих рухах і викиданні зайвих коштів