Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Зеленський переміг у першому турі. Ціни вверх
Я розумію що перше квітня і все таке, але нащо так товсто
Які жарти? 30% голосували за зеленського щоб, ота дівчина з реклами на ютубі, залишилася вдома, а не в польщу поїхала, що гірше вже не буде. Тобто чикага па 60- 100 це за поганої ситуації. А люди голосували за процвітання. Я так розумію, що голобородько його зробить до кінця травня - Так як в рекламі, отже є ще 1.5 місяці, а потім буде як у польщі - 2 койро в ж*** світу, а не чиказі.
Первый написав:Зеленський переміг у першому турі. Ціни вверх
Я розумію що перше квітня і все таке, але нащо так товсто
Які жарти? 30% голосували за зеленського щоб, ота дівчина з реклами на ютубі, залишилася вдома, а не в польщу поїхала, що гірше вже не буде. Тобто чикага па 60- 100 це за поганої ситуації. А люди голосували за процвітання. Я так розумію, що голобородько його зробить до кінця травня - Так як в рекламі, отже є ще 1.5 місяці, а потім буде як у польщі - 2 койро в ж*** світу, а не чиказі.
Не втратьте шанс!
Доляр трохи дешевшає, думаю не втратити шанс то скоріш про те, щоб в доляр перестрибнути, доки все не #@)&$0
vano80 написав: Оказывается на Каховской - реконструкция существующих зданий, вон оно как!
потому что
По данным компании Monitor.Estate, суммарно в Киеве, Киевской области, Львове и Одессе сегодня около 16% жилых комплексов возводят без разрешений на строительство. Еще около 33% — без строительной лицензий, а более чем 39% расположена на земле, не предназначенной под жилищную застройку.
antey1969 написав: сейчас остается около 74 тыс. квартир, готовых к эксплуатации, но не купленных.
Не куплены, потому что продать не хотят. Вряд ли среди некупленных-однушки. Если в основной массе это 2-3 ком. квартиры со средней площадью 65 метров при скромной цене 800 баксов, заморожено 65*74000*800= 3 848 000 000 долларов. Украинский бизнес-он такой , может себе позволить...