|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:13
itkiev2015 написав:Интересует вопрос целесообразности покупки для жилья в этом комплексе . Знаю что коммуналку по коммерческим тарифам. Кто нибудь интересовался этим жк ? В инете нашел только отзывы на Гугл картах
Посредине убитой промзоны, в непосредственной близости от цехов бывшего завода Радикал где все пропитано ртутью, для себя я бы не брал. Я там часто бывал в одном офисе рядом, для жилья место не предназначено, советую съездить и посмотреть.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:14
Первый написав:Дійшли до того, що на думку форумчан, зараз шанс заробити 70% протягом року. До цього необхідно продати свою квартиру по діючим на сьогодні нью-йоркським цінам. Я нічого не пропустив? Чому апологети теорії зРадіо і ржкз так не роблять?
Конг - не апологет зРадио, но по-тихому слил часть бетона в доллар. Я уже говорил тебе, что если не используешь момент для фиксации прибыли, то и не заработаешь ничего даже если хай еще впереди airmax78 написав:Прогноз оказался динамическим, поэтому есть нюансы.
Я его еще не пересмотрел, а ты уже подгораешь )) Дождусь первой реакции рынков на тейперинг, будет более понятен масштаб бедствия - тогда и уточню
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:22
Первый написав:Поток сознанія:-) А всього-то навсього тре прийняти рішення і продать бусінки які пють кров з нужденних в крові над головою українців. Продавай…. Ми тобі зробили + 30% від мхз. Твій бог пздца і розрухи зРадіо обіцяє ще -40% від мхз. Ітого буде тобі -70% за півроку!!!!! Від ціни за яку зараз продаси. Нафіга та оренда! Тим більше продаси по ціні ньйорка, чи шо ти там собі нашифрував:-) Просто ОЧЕВИДНЕ РІШЕННЯ
Родное сердце, ты даже проценты считать не умеешь, складывая их. Но в бутылку лезешь... Если от МХЗ цены выросли на 30%, то чтобы упасть до -40% от МХЗ, они должны потерять не 70%, а 54%. Только ты, доморощенный математик, забываешь, что в прогнозе был разброс от -20% до -40%, и приукрашаешь фактический рост, составивший не 30%, а 10% от МХЗ. Итого для исполнения прогноза по верхней границе цен достаточно их коррекции на 27%
-
Радіо
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:29
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:29
zРадио написав: Первый написав:Дійшли до того, що на думку форумчан, зараз шанс заробити 70% протягом року. До цього необхідно продати свою квартиру по діючим на сьогодні нью-йоркським цінам. Я нічого не пропустив? Чому апологети теорії зРадіо і ржкз так не роблять?
Конг - не апологет зРадио, но по-тихому слил часть бетона в доллар. Я уже говорил тебе, что если не используешь момент для фиксации прибыли, то и не заработаешь ничего даже если хай еще впереди airmax78 написав:Прогноз оказался динамическим, поэтому есть нюансы.
Я его еще не пересмотрел, а ты уже подгораешь )) Дождусь первой реакции рынков на тейперинг, будет более понятен масштаб бедствия - тогда и уточню
Конг? Так він в ан30 хоче зістрибнути по саму маковку:-) але Я так зрозумів що не може - там намагаються не поєднати в одному місці котлован і сусідній будинок. Диви, ржкз, як і Ти, розказують про захмарні ціни. Але чомусь заробити бабла не хочуть. От ти вже порахував. Шалені 27% не потрібні:-) Розумієш зРадіо, коли ти сам не віриш, то як в це можуть повірити інші?
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:31
zРадио написав:.. Если от МХЗ цены выросли на 30%, то чтобы упасть до -40% от МХЗ, они должны потерять не 70%, а 54%. ..
ну да. Уполовиниться, я так и писал. А так как гривневой дефляции мы сроду не видели, ждем бакс "паписсят"?
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:36
Первый написав:Конг? Так він в ан30 хоче зістрибнути по саму маковку:-) але Я так зрозумів що не може - там намагаються не поєднати в одному місці котлован і сусідній будинок
Ты у него спичрайтер, или как? Захочет - сам расскажет Первый написав:Диви, ржкз, як і Ти, розказують про захмарні ціни. Але чомусь заробити бабла не хочуть
Гггг. Так КРЖН нельзя шортить - нельзя продать то, чего у тебя нет, в отличие от фондового рынка, например. У меня единственная квартира, в которой я живу. В аренду я не вернусь, по крайней мере в Киеве. Зачем ты воздух сотрясаешь? Продать могут те, кто покупал с целью перепродажи. Им и адресуй свои ценные предложения Первый написав:Розумієш зРадіо, коли ти сам не віриш, то як в це можуть повірити інші?
Я пишу, удовлетворяя свои социальные потребности )) Мне это интересней, чем постить фоточки в инстаграмы и фейсбуки. Паства мне не нужна. Это у тебя от количества людей, которые тебе поверят, зависит доход, а мне - фиолетово
Востаннє редагувалось Радіо в Пон 04 жов, 2021 13:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Радіо
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:38
zРадио написав:А самыми крупными мегаполисами планеты станут столицы африканских государств Лагос и Киншаса
Когда начнется обвал нереальных цен на жильё в Лагосе и Киншасе?
Востаннє редагувалось Investor_K в Пон 04 жов, 2021 13:41, всього редагувалось 1 раз.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:40
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 жов, 2021 13:56
Grand Touring написав: Frant написав:Купляйте, задешево! Дешевше грибів! Потім , через пару років, перепродасте з накруткою 50%!!!
Удивительно как этот дом там появился под Жашковом, если хозяева не будут регулярно наведываться - разберут на ценное.
Так повсюди, в прохідних місцях Єпенів. Я підозрюю, що і в Києві приблизно така ж ситуація. Мені відомо, що в приватному секторі Києва - будинки обкрадаються на раз-два! В глухих лісових селах, де немає руху людей - там неначе спокійніше. Особливо, якщо домовитись з місцевими сусідами і доплачувати їм "за охорону".
-
Frant
-
-
- Подякував: 1768 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|