|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 09 лис, 2021 12:03
Первый написав:Спостерігаю проліт над варшавським плюс літаючого засобу з Сержиком і ко на борту.. Фдму домовився зі столиця груп. Це сигнал на купівлю.
Як твоя жаба пожива? Ти ж тільки 30 куе на переуступці підняв. Наразі всі б 50-60 куе міг би підняти. 20-30 куе мінусів... абідна аднака 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 лис, 2021 12:05
sequence написав: change_pm написав:.. Якшо пам"ятаєш, я десь півроку тому про це казав?.. Скоро прийде час, коли в збиток доведеться продавати чи закриватись на якийсь час... .. ну, скажу так - до этого еще очень далеко. Оптимизацию давно можно было проводить, просто взрывной рост инвестиций с разного рода рисками последних лет привел к значительному раздутию штата и/или некоторой избыточности во всем - штат, производственные мощности... Легкий кризис был необходим просто жизненно. Хуже с зарплатами - резать их особо не получаицца, бо народ тикает за кордон
іншалла! а з з.п. не жартуйте. народу ж не тільки істи треба, а ше і на смарт на кардачах назбирати, і в ігіпет поїхати...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:21
change_pm написав:Скоро прийде час, коли в збиток доведеться продавати чи закриватись на якийсь час... Інфлец під"їв накопичення, бабла вистрачає лише на підтримку штанів... Які там ремонти?!
А я думав, що то в мене одного так І як я таке напишу - то зразу почнеться: -"закривай свій бізнес/не вмієш ти його вести/йди працюй на будівництво..." і т.д. і т.п. А то просто зараз настав такий час Бо, коли пересічні заможніші/краще себе чухають у фінансах, то і до мене йдуть щось купувати, а не тільки в атб🦖👀
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:27
change_pm написав: Первый написав:Спостерігаю проліт над варшавським плюс літаючого засобу з Сержиком і ко на борту.. Фдму домовився зі столиця груп. Це сигнал на купівлю.
Як твоя жаба пожива? Ти ж тільки 30 куе на переуступці підняв. Наразі всі б 50-60 куе міг би підняти. 20-30 куе мінусів... абідна аднака 
Ну таке… Я ж за ідею. Щоб всі були багаті
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:30
Успіх написав: change_pm написав:Скоро прийде час, коли в збиток доведеться продавати чи закриватись на якийсь час... Інфлец під"їв накопичення, бабла вистрачає лише на підтримку штанів... Які там ремонти?!
А я думав, що то в мене одного так І як я таке напишу - то зразу почнеться: -"закривай свій бізнес/не вмієш ти його вести/йди працюй на будівництво..." і т.д. і т.п. А то просто зараз настав такий час Бо, коли пересічні заможніші/краще себе чухають у фінансах, то і до мене йдуть щось купувати, а не тільки в атб🦖👀
А у тебе хоч раз було так щоб нормально? Ти ж завжди пишеш що жопа. Зи. А ти коли перший раз за день щось продав з розкладки, банкнотою по товару водиш? Я таке бачив на базарі. Кажуть допомагає.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:33
Первый написав: change_pm написав: Первый написав:Спостерігаю проліт над варшавським плюс літаючого засобу з Сержиком і ко на борту.. Фдму домовився зі столиця груп. Це сигнал на купівлю.
Ну таке… Я ж за ідею. Щоб всі були багаті
Як показує історія - такого ніколи не було і ніколи не буде Хоча є варіант - всі однаково бідні: одна квартира - одна машина - одна дружина - і все в магазині за трудодні 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:38
sequence написав: change_pm написав:.. Якшо пам"ятаєш, я десь півроку тому про це казав?.. Скоро прийде час, коли в збиток доведеться продавати чи закриватись на якийсь час... ..
ну, скажу так - до этого еще очень далеко. Оптимизацию давно можно было проводить, просто взрывной рост инвестиций с разного рода рисками последних лет привел к значительному раздутию штата и/или некоторой избыточности во всем - штат, производственные мощности... Легкий кризис был необходим просто жизненно. Хуже с зарплатами - резать их особо не получаицца, бо народ тикает за кордон
А як саме Ви збираєтесь оптимізувати? Можна по пунктах? ✓ Скорочення працівників ✓ Підвищення ціни товару ✓ ... ✓ ... ✓ ... Був би вдячний, якщо додасте ще хоч 2-3 варіанти.
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:39
airmax78 написав:Аркаду во многом гонорары актерам и положили - они заказывали целые представления с массовкой. Хорошо, что пострадавшие инвесторы об этом не знают.
Когда ссылка об актерах была под рукой, ты тихонько сидел и не отсвечивал  А теперь смотри как расхрабрился, типа высмеивает он тех, кто верит в этот типа бред... Вообще я согласен, что это бред, и никогда бы такую куйню не согласовал, потратив маркетинговый бюджет умнее. Но только не делай вид, что этого не было - выглядит это неубедительно Первый написав:Відкрив сайт кгс урловський 1. В продажу залишилося 5 квартир з тисячі. Трьошки і двушки на 2 і 3 поверхах по 1100 + дол за квадрат при 100%
Шта? ЖК продается с 2017-го, и там до сих пор 5 квартир из тысячи? Вот это спрос Первый написав:Ну таке… Я ж за ідею. Щоб всі були багаті
Прошлое ценовое ралли КРЖН гораздо больше людей оставило в дураках, чем обогатило. Даже банкиры не заработали - только застройщики и рылы
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 09 лис, 2021 13:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:40
change_pm написав:Як показує історія - такого ніколи не було і ніколи не буде Хоча є варіант - всі однаково бідні: одна квартира - одна машина - одна дружина - і все в магазині за трудодні 
Не правда. Всі не піднімуть опу і не зроблять дію. Хто в житті не піднімає опу - залишиться бідним. Але тре дати шанс. І справа конкретного індивідууму скористатися ним чи ні.
Востаннє редагувалось Первый в Вів 09 лис, 2021 13:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лис, 2021 13:40
Первый написав:А у тебе хоч раз було так щоб нормально? Ти ж завжди пишеш що жопа
Просто я пишу, коли опа)) - а коли нормально, то про це не пишу)) Первый написав:Зи. А ти коли перший раз за день щось продав з розкладки, банкнотою по товару водиш? Я таке бачив на базарі. Кажуть допомагає
Колись пробував - фігня це все)) А загалом, то я в забобони стараюсь не вірити 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-