Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 89808981898289838984 ... 12527>
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 10:59

Libo написав:
  Frant написав:Всі окраїни Києва, всі пустирі і поля біля в'їзду в Київ - забудовані 25-поверховими пінопластовими "неохрущовками"!

А вот за ними уже пойдет вокруг Киева пояс дорогих таунхаузов, дуплексов и коттеджей, в которых будут жить на природе заможни киевляне. Это уже проходили все столицы государств золотого миллиарда. Не надо ничего гадать и придумывать, всё придумано масонами до нас. 8)

одноетажна Америка буде, гагага
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2861 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 12:22

striped написав:В новостях на Зеркале Недели прочел статью про наших сезонных трудовых мигрантов в Польше - очень рекомендую практикам - http://zn.ua/ukr/WORLD/ukrajintsi-zatjahujut-pojasi-u-polshchi-rzeczpospolita.html

"Майже половина тимчасових працівників з України витрачають у Польщі до 600 злотих (4000 грн) на місяць на проживання. Їхнім економним життям сприяють пільги від роботодавців, включаючи насамперед безкоштовне житло"

"Більшість опитаних українців віддають своїм сім'ям у країні понад 500 злотих (3300 грн) на місяць, а понад 40% відправляють в Україну понад тисячу злотих (6700 грн)."

"поправка до закону про іноземців, яка дозволить тимчасовим працівникам з України працювати довше на підставі так званої декларації – до 24 місяців замість нинішніх шести місяців. "Це дозволить надавати іноземцям роботу без перерв, що вплине на характер економічної міграції до Польщі, змінивши її з нинішньої вахтової та короткострокової на середньострокову та, як наслідок, довгострокову"..."

кілька років тому, в мене в місяць витрати були 950...1000 злотих в залежності від пори року, з них на оредну і комуналь 650...700 злотих. Думаю, зараз оренда дорожче.
На "безкоштовне житло" я б не розраховував, воно не безплатне, із з.п. вираховують якусь частину, то раз. А по друге, умови проживання там таки досить свинські. Так що не тре про "добрих і щедрих поляків" казочки розказувати.

З іншого боку, якщо в Києві роботодавець надає житло (будівельний вагончик або бетонну коробку з вікнами у новобдуові, і пару піддонів з матрацом), або є де на халяву перекантуватися, або є власне житло, то в Києві можна заробляти не менше як в Польщі. Опа в Україні в малих містах, смт і по селах.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 12:44

Чукча2 написав:Цена на железную руду снизилась более чем вдвое – в Китае уменьшается потребность в сырье

https://censor.net/ru/n3303018

Ок. Что делать с новостроями построенными из дорогой арматуры?
UA

Подякував: 1884 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 13:18

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

UA написав:Что делать с новостроями построенными из дорогой арматуры?

Продавать.
А что делать с домами , построенными 20-70 лет назад, с дешёвой арматурой?
Тоже продавать.

Любой рынок, это спрос и предложение...слёзы застройщиков просто часто мелькают, как дорого стало строить.
Freza

Подякував: 457 раз.
Подякували: 340 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 13:36

Успіх написав:Доброго здоров'я!
Ну от і я над таким думаю(але тут зараз закидають тапками, що це НАДЗВИЧАЙНО РИЗИКОВО! І що рано, чи пізно можна попасти на "заморозку будівництва"!)
Але, я ще хочу з'ясувати - наскільки вигідно у відсотковому відношенні цей☝️ варіант, від аналогічного, але з ремонтом? :?:
Тобто, якщо в першому варіанті при переуступці можна отримати, наприклад, чистими 80% за 2р.(тобто - 40%річних), то скільки можна отримати %, дочекавшись здачі/зробивши за 3міс. ремонт і продавши протягом місяця часу? :?:
Дуже цікаво, скільки ще додаткових % можна отримати, продавши з ремонтом?
🤔
Якщо ще хоч мінімум 20% річних, то можливо, вартує зайнятись/зробити ремонт.
А якщо менше, то навіть, не вартує займатись ремонтом - навіть, якщо він частково приносить задоволення :)

п.с.
Мається на увазі - в "економ-сегменті"

В эконом сегменте ничего так не заработаешь, при продаже придет такой же Долярчик и к голым стенам от застройщика максимум при подсчете приплюсует стоимость понравившихся примененных материалов(без стоимости работы естественно, он же сам специалист сумасшедшей квалификации) и отнимет стоимость демонтажа непонравившихся материалов. Итог - убыток.
Чтоб заработать в эконом сегменте, надо весь материал получить на шару(например, ты прораб Эйрмакса и весь материал на эконом ремонт тупо перекочевал с квартиры Эйрмакса). И работа должна выполняться либо самостоятельно, либо крайне дешево(не более 30% от рыночной цены, примерно как платит застройщик рабочим).
На дорогих ремонтах намного проще заработать, там достаточно найти лопуха, готового платить за "вау-эффект", который может быть достигнут за умеренные деньги. Кстати, этот метод в промышленном масштабе применяет КАН, только тут речь не о ремонтах, а о впаривании обычного жилья по ценнику премиума
Damien

Подякував: 788 раз.
Подякували: 851 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 13:38

Тем временем, нахалстрой Голосеевхиллз не в теме что арматура обесценилась и доллар уже не по 26.15, а по 27.35 и что тейперинг и т.д. и т.п. и поднял за прошедшие 2 недели цены за 1 м воздуха на 100-200 баксов. Стадия - "Проектирование". Блд, даже не котлован, даже не забор вокруг будущего котлована.
airmax78

Подякував: 988 раз.
Подякували: 5355 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 15:33

Успіх написав:А не підкажете - де/на якому форумі можна задати це питання і отримати ґрунтовну відповідь?
(може хтось зареєстрований на "строім дом" - то може ви б там це запитали, скопіювавши мій допис?)
Дякую!
  Успіх написав:
  vasilii написав:Добрий день. Їхав в суботу із знайомим по місті , розглядали новобудови і мова зайшла про дольову участь, гарні будинки і квартири і знайомий каже, що саме вигідніше брати коли, ще нічого не будували. Тобто на стадії «бурянів». Звичайно поцікавився, як масажист, батько 4 дітей про таке думає. (Ми в Тернополі). І він у відповідь, що регулярно купує у Львові квартири і за 2 роки продає. І що вже 10 квартир так продав. Що цим займається жінка, через сайт ЛУН шукає , дзвонить, підбирає планування, локації, що все дуже відповідально і він лише їде у відділ продаж, оформлює договір і оплачує. І за 2 роки по переуступці продає. Без ніяких офіційних оформлень і податкових історій.

Я також поцікавився як якість львівського будівництва у порівнянні із тернопільським. Що у відповідь почув вражаюче: поняття немаю, бо ніколи не був в тих квартирах. Що все обходилось поїздкою у відділ продаж для купівлі і другою поїздкою у відділ продаж для продажу. А покупцями уже займається ріелтор, який працює з ним багато років. Ось так..

Доброго здоров'я!
Ну от і я над таким думаю(але тут зараз закидають тапками, що це НАДЗВИЧАЙНО РИЗИКОВО! І що рано, чи пізно можна попасти на "заморозку будівництва"!)
Але, я ще хочу з'ясувати - наскільки вигідно у відсотковому відношенні цей☝️ варіант, від аналогічного, але з ремонтом? :?:
Тобто, якщо в першому варіанті при переуступці можна отримати, наприклад, чистими 80% за 2р.(тобто - 40%річних), то скільки можна отримати %, дочекавшись здачі/зробивши за 3міс. ремонт і продавши протягом місяця часу? :?:
Дуже цікаво, скільки ще додаткових % можна отримати, продавши з ремонтом?
🤔
Якщо ще хоч мінімум 20% річних, то можливо, вартує зайнятись/зробити ремонт.
А якщо менше, то навіть, не вартує займатись ремонтом - навіть, якщо він частково приносить задоволення :)

п.с.
Мається на увазі - в "економ-сегменті"

Вы взяли стадартную схему заработка на первичке и добавили:
1. геморой с ремонтом, ремонт это не просто расходы, это время и нервы (спросите Аирмакса)
2. налоги, по переуступке проскакиваешь без налогов, правда за переуступку приходится платить все больше, но то такое. Налоги 5%+1.5% и занизить стоимость сильно не выйдет.

Короче из безгеморойной схемы получили геморой, хотя кому-то может и нравятся извращения )
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 15:38

Damien написав:Верхняя планка никогда не ограничена. Если надо под 15% в месяц - Вам сделают

Меня как раз интересует нижняя планка с фантастическими пятью
BìnhAutoDat

Подякував: 3 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 15:44

в турции, лира сильно девальвировала 30%, будет интересно смотреть что будет с недвигой, вполне возможно что у нас повторится их сценарий
_Klim

Заблокований
Подякував: 19 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 15:46

_Klim написав:в турции, лира сильно девальвировала 30%, будет интересно смотреть что будет с недвигой, вполне возможно что у нас повторится их сценарий

не 30% а всі 45% девала за рік
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 89808981898289838984 ... 12527>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти