Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Sidus написав:Да хрен с ним - пусть делает свой ремонт У любого человека, кто дружит с математикой, такого вопроса вроде не должно возникать
Ну то розкладіть тут все по полицях математично і поставте жирну крапку моїм питанням!👁️👁️
Вы никогда не отобьете стоимость ремонта, разве что с почти бесплатными материаллами и рабочими
Чому? Є ж багато легенд про те, що люди готові платити за квартиру з ремонтом, так як самі не хочуть займатись цим менінгітом! Чи це тільки легенди такі ходять? І, потративши на матеріали 7К і на роботу майстрів 3К(або сам буду замість майстрів) - то невже на цю суму в 10К не можна накинути хоч 2К за "мороку з ремонтом"?
Тобто, умовні сусіди будуть продавати свої смарти 27м2 скажімо за 30К без ремонту, а я не зможу легко/швидко продати аналогічний смарт з ремонтом за 42К?
Успіх написав:Є ж багато легенд про те, що люди готові платити за квартиру з ремонтом, так як самі не хочуть займатись цим менінгітом!
То люди с деньгами, а ваша целевая аудитория будет без денег. Есть два варианта. Либо переуступить перед сдачей, либо сделать жлоб ремонт, посдавать 3 года, подождать пока дом обживется, уйдет избыток предложения и 5% налог. Тогда продавать как готовый бизнес, может даже с арендаторами.
Успіх написав:Є ж багато легенд про те, що люди готові платити за квартиру з ремонтом, так як самі не хочуть займатись цим менінгітом!
То люди с деньгами, а ваша целевая аудитория будет без денег. Есть два варианта. Либо переуступить перед сдачей, либо сделать жлоб ремонт, посдавать 3 года, подождать пока дом обживется, уйдет избыток предложения и 5% налог. Тогда продавать как готовый бизнес, может даже с арендаторами.
Плюсую!(хоч я якраз цих 2 варіанти і розглядав в основному) Але от не можу до кінця зрозуміти, чому 3й варіант - не комільфо? Невже не буде клієнтів відносно заможніх, які будуть купляти смарти для своїх дітей- студентів? Що, вони тільки орендують? Або, простих середньозаможніх холостяків-холостячок, яким ДОСТАТНЬО смарта? Чи такі теж тільки орендують?
Або молода сім'я з двох молодих, які хочуть мати СВОЄ і в НОВОБУДОВІ з НОВИМ ремонтом і ІО! І покищо їм достатньо смарта(на більше немає коштів), а через 2-3 роки планують продати і трохи докласти, щоб купити щось більше?
Национальная академия наук о демографии. Libo, уволь уже этих бездельников, пользуясь своими связями в мировом правительстве
«Українське суспільство стрімко старіє, тому що у нас вища, ніж в Європі, смертність, і нижча народжуваність. І за рахунок зменшення кількості народжень зростає частка осіб похилого віку, – говорить Олександр Гладун і зауважує: – Хоча на мапі Європи Україна насправді не така вже й стара країна. Наприклад, у нас осіб старше 60-ти років – приблизно 23%. А в Португалії, скажімо, ці ж 23% – це особи у віці 65 років і більше. Старіння населення – загальносвітовий процес. З одного боку, довше життя – це досягнення цивілізації, з іншого – виклик для держави, її економічної та пенсійної систем. Державна політика має спрямовуватися на збалансування продовження тривалості життя й економічних спроможностей держави. За нашими прогнозами, до кінця ХХІ століття населення України скоротиться до 22 мільйонів. І ми поки що не бачимо шляхів зупинення цього процесу. Він притаманний більшості країн Європи, які вирішують проблему за рахунок мігрантів. Скоріш за все, так буде й у нас. Україна цікавитиме мігрантів з азійських країн, Кавказу, колишніх республік Радянського Союзу. І за рахунок цього, можливо, вдасться стабілізувати чисельність населення. Поки немає передумов, аби зробити це за рахунок природного чинника»
flyman написав:До речі, мені прораб порадив робити теплу підлогу, а не розраховувати на електроконвектори, бо орендатори можуть нах спалити квартиру нагрівачами.
отсутствие ЦО одна из явно видимых проблем самостроев в ЧС остальные проблемы проявляются пАпИзже
Vlad442 написав:То люди с деньгами, а ваша целевая аудитория будет без денег. Есть два варианта. Либо переуступить перед сдачей, либо сделать жлоб ремонт, посдавать 3 года, подождать пока дом обживется, уйдет избыток предложения и 5% налог. Тогда продавать как готовый бизнес, может даже с арендаторами.
Плюсую!(хоч я якраз цих 2 варіанти і розглядав в основному) Але от не можу до кінця зрозуміти, чому 3й варіант - не комільфо? Невже не буде клієнтів відносно заможніх, які будуть купляти смарти для своїх дітей- студентів? Що, вони тільки орендують? Або, простих середньозаможніх холостяків-холостячок, яким ДОСТАТНЬО смарта? Чи такі теж тільки орендують?
Або молода сім'я з двох молодих, які хочуть мати СВОЄ і в НОВОБУДОВІ з НОВИМ ремонтом і ІО! І покищо їм достатньо смарта(на більше немає коштів), а через 2-3 роки планують продати і трохи докласти, щоб купити щось більше?
Застройщик сдаст ваш дом и перестанет строить? Нет. Те люди, которых вы описали, скорей купят хрущик возле университета или котлован у застройщика. Зачем им вам переплачивать?
Я вам писал уже выигрышную стратегию. Все в одном. Даете рекламу с большой ценой перед сдачей, даете рекламу с еще большей ценой после сдачи, даете рекламу во время ремонта, даете рекламу когда там уже будут жить арендаторы. Оговорите с ними, что они выделяют час в неделю на показы. Ломите цену, ждете лоха все три года после сдачи, а потом думаете, вы хотите действительно продать, или оставить в аренде.
baraka написав:недвига там, навскидку, раза в 2-3 дешевле чем на КРЖН
А если не навскидку?
Что с ней потом делать? Рынок аренды перенасыщен, арендатора можно ждать месяцами, а неплательщика потом выселять тоже месяцами, побегав по судам. Это не Украина, где договор или не договор, а арендодатель может взять горлом и выселить арендатора за 24 часа на улицу и ничего ему не будет.