|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 15 січ, 2022 23:25
flyman написав: Унуноктий написав:как то скучно стало мне если честно понятно что кржн стопрнётся в 2022 году, но впадение цены не верю кстати сейчас в ожидании войны многие даже ремонты стопорнули
і уважно дивився на курс грн до USD, що жваво він рекетою вверх, це ж підкладена свиня під КРЖН
мне для ремонта выгодно
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 січ, 2022 23:45
Vlad442 написав: UA написав:Ситуация на детской площадке модного ЖК Мадам лет 45-50 повадилась выгуливать собаку на детской площадке. Собка писает, какает в песочницу, рычит на детей... Охрану и других жителей ЖК мадам посылает лесом. Мол дом же многоквартирный. Не нравится - стройте себе частный дом... Дошло до вызова этой мадам наряда полиции и написание ею заявления, что её оскорбляют и притеснят по какому то там признаку. Мадам какого то нацменского происхождения. Забавно, что площадка для выгула собак в этом ЖК имеется.
Кусочек мяса с какой-то гадостью чтобы собачка блевала два дня никому в голову не пришло? В модных ЖК живут люди, которые хотят чтобы они сказали, а кто-то сделал работу за них, поэтому они задалбывают мелочами полицию и ЖЭК.
Достаточно немного просыпать молотого перца и нос собаки "сгорит", но сама она не пострадает. Затянуть псину после этого гадить в песочницу - нереально. Будем гуманистами. 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5476 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Суб 15 січ, 2022 23:47
Libo написав:Войны не будет. Цены на золото и серебро не только не растут, но и даже падают. Масоны знают всё и действуют заблаговременно. Верный
Libo, я на форумі кілька років, лише читаю, прислухаюсь до порад розумних людей, Ваші слова теж пам"ятаю. Тому мені стало цікаво. Якщо мені не зраджує пам"ять, Ви радили вкладатися в золото (не впевнена), але в срібні ложки точно. А зараз Ви суперечите своїми словами самі собі, адже всупереч Вашим прогнозам ціни на золото-срібло падають. І де обіцяний вами "жир", який повинен був настати в Україні після обрання Зе (якого я, до речі, не сприймаю, м"яко кажучи... Якщо я в чомусь стосовно Вас помилилась, вибачте, але хотілось би почути Ваші відповіді.
-
Alla77777
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 січ, 2022 00:01
Alla77777 написав: Libo написав:Войны не будет. Цены на золото и серебро не только не растут, но и даже падают. Масоны знают всё и действуют заблаговременно. Верный
Libo, я на форумі кілька років, лише читаю, прислухаюсь до порад розумних людей, Ваші слова теж пам"ятаю. Тому мені стало цікаво. Якщо мені не зраджує пам"ять, Ви радили вкладатися в золото (не впевнена), але в срібні ложки точно. А зараз Ви суперечите своїми словами самі собі, адже всупереч Вашим прогнозам ціни на золото-срібло падають. І де обіцяний вами "жир", який повинен був настати в Україні після обрання Зе (якого я, до речі, не сприймаю, м"яко кажучи... Якщо я в чомусь стосовно Вас помилилась, вибачте, але хотілось би почути Ваші відповіді.
после избрания Зє, недвига віросла в цене на 30%
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 січ, 2022 00:16
rjkz написав:рф после провальных переговоров усилила переброску войск с Дальнего востока на границу с Украиной. К чему-бы это?
Блин, ну а вы то зачем подобную ерню слушаете? В чем прикол самонакрутки и бездействия одновременно? ИМХО Азимов более правдоподобно писАл чем нынешние "эксперты".
Востаннє редагувалось drevlyanin в Нед 16 січ, 2022 00:45, всього редагувалось 1 раз.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 січ, 2022 00:22
Унуноктий написав: Alla77777 написав: Libo написав:Войны не будет. Цены на золото и серебро не только не растут, но и даже падают. Масоны знают всё и действуют заблаговременно. Верный
после избрания Зє, недвига віросла в цене на 30%
Есть 100% корреляция между глобальным потеплением и уменьшением морского пиратства  Кстати, срок Зели ещё не вышел
-
baraka
-
-
- Подякував: 919 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 січ, 2022 00:28
baraka
ну, будемо чекати кінця епохи бідності, особливо після радісної новини про талони
Востаннє редагувалось Alla77777 в Нед 16 січ, 2022 00:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Alla77777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 січ, 2022 00:31
Унуноктий написав:после избрания Зє, недвига віросла в цене на 30%
Тобто, свою недвігу я куплю так років через 100, маючи деякі накопичення, які вже не встигають за цінами(((
-
Alla77777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 січ, 2022 00:36
Alla77777 написав: Унуноктий написав:после избрания Зє, недвига віросла в цене на 30%
Тобто, свою недвігу я куплю так років через 100, маючи деякі накопичення, які вже не встигають за цінами(((
вони не встигають, навіть якщо крутити їх на депозитах/ОВДП, смисл в накопиченнях втрачено, хто не "успєл тот апіздав"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 16 січ, 2022 01:26
Унуноктий написав:как то скучно стало мне если честно понятно что кржн стопрнётся в 2022 году, но впадение цены не верю кстати сейчас в ожидании войны многие даже ремонты стопорнули
Многіе - це хто? Можливо, у людей кошти закінчуються? Не розрахували ціни і свої можливості?
Востаннє редагувалось Frant в Нед 16 січ, 2022 04:56, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
|