Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
РНБО попереджає, що форуми та групи Київщини у месенджерах заполонили повідомлення про те, як дістатися до Києва: з дитиною, з сім'єю, під'їхати з Броварів тощо.
Не підказуйте шляхів, не кажіть, де вільні дороги і як легше доїхати: це російські диверсанти намагаються потрапити до Києва.
DmitryK написав:я так понимаю кто зелю куесосил и насмехался над теми самыми 73% немного прозревают сейчас...
С чего бы? Но в такой критический момент политразногласия не имеют значения, а его действия, как президента с начала войны достойны уважения. С чего вы взяли, что те, кто его критиковал, вдруг по новому взглянули на все до 24. 02, и опять таки, почему они должны были бы его критиковать сейчас?
Я даже не знаю, это оптимизм или умственное расстройство
там ведь указано: "Увага! Цей телефон, ймовірно, неправильний або недоступний для зв'язку. Рекомендуємо бути обережними при укладанні угод з власником даного номера" и "Увага! Даний телефон занесений в чорний список. Додаткову інформацію ви знайдете в коментарях користувачів". и комменты соответствующие.
antey1969 написав:Можем сделать перекличку кто где...
Cейчас во Львове, такое впечатление что киевлян в городе больше чем львовян...
Еще дофига индийцев с арабами понаехало, видимо студии киевских вузов. Пы. СЫ. Все,, коренные '' львовяне ещё позавчера утром из Львова по своим селам поразбегались.
antey1969 написав:Можем сделать перекличку кто где...
Еще дофига индийцев с арабами понаехало, видимо студии киевских вузов. Пы. СЫ. Все,, коренные '' львовяне ещё позавчера утром из Львова по своим селам поразбегались.
Я так понимаю даже студийку как у Долярчика не снять за адекватные деньги?
BIGor написав:[quМожем сделать перекличку кто где...
Я так понимаю даже студийку как у Долярчика не снять за адекватные деньги?[/quote]
-------
Ще раз кажу - поселитись в моєму смарті можна БЕЗКОШТОВНО!!! Лише притягнути матрац і вмовити забудовника, щоб пустив...
Що до "біженців" з Києва і Сходу - то я б казав приймати лише дітей/жінок/пенсіонерів/інвалідів - всіх решта розвертати і давати копняка НА ФРОНТ!!! Хто за вас має захищати ваші домівки/сім'ї?