Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Genie написав:Интересно, кому щас до обновлений объяв
На ОЛХ в разделе аренда куча объявлений за 26.02. с довоенными ценниками. Вечером в соседнем доме светятся может быть четверть окон, на улице пусто. Первый раз в Киеве слышал звенящую тишину в перерывах между бабахами. Когда не слышно ни машин, ни людей. Только птички днем. Мне тоже интересно, это автообновление OLX, или еще не дошло что происходит?
Sidus написав:Вот и обвал цен кстати...но всем уже пофик, главное устоять
Мда, сейчас с ностальгией вспоминается срач по поводу модных мопов, парапланов и концептуальных овноблоков. Надеюсь, раша сдохнет и все вернется на круги своя. Но шторы Максу мы будем помнить долго. (Мрачный юмор, Макс, не обижайся. Настроение такое.)
Зараз настав той час, коли цоколь Флая - крутіше за будь-яки модний МОП! Навіть ТТ і майбутній Енвер - нервово курять в стороні і сильно заздрять цоколю Флая!
Успіх написав:Ще раз кажу - поселитись в моєму смарті можна БЕЗКОШТОВНО!!! Лише притягнути матрац і вмовити забудовника, щоб пустив...
Що до "біженців" з Києва і Сходу - то я б казав приймати лише дітей/жінок/пенсіонерів/інвалідів - всіх решта розвертати і давати копняка НА ФРОНТ!!! Хто за вас має захищати ваші домівки/сім'ї?
Цікаво що я не зі сходу і не з Києва, ну то таке...
Так я не особисто вам, а відповідав на оце>>>
Bolt написав:
BIGor написав:
antey1969 написав:Можем сделать перекличку кто где...
Cейчас во Львове, такое впечатление что киевлян в городе больше чем львовян...
Еще дофига индийцев с арабами понаехало, видимо студии киевских вузов. Пы. СЫ. Все,, коренные '' львовяне ещё позавчера утром из Львова по своим селам поразбегались.
Sidus написав:Вот и обвал цен кстати...но всем уже пофик, главное устоять
Мда, сейчас с ностальгией вспоминается срач по поводу модных мопов, парапланов и концептуальных овноблоков. Надеюсь, раша сдохнет и все вернется на круги своя. Но шторы Максу мы будем помнить долго. (Мрачный юмор, Макс, не обижайся. Настроение такое.)
Зараз настав той час, коли цоколь Флая - крутіше за будь-яки модний МОП! Навіть ТТ і майбутній Енвер - нервово курять в стороні і сильно заздрять цоколю Флая!
pesikot написав:Да уж ... это не парапланирование, это штопор
А я, ни смотря ни на что, надеюсь, что когда всё закончится, всё таки что-то в Киеве прикупить. Город центровой с давних времён, и какая бы цивилизация не была бы в этих краях, всё равно место будет топовое. Нравится мне этот город. Но уже будем обсуждать после.
А я, ни смотря ни на что, надеюсь, что когда всё закончится, всё таки что-то в Киеве прикупить. Город центровой с давних времён, и какая бы цивилизация не была бы в этих краях, всё равно место будет топовое. Нравится мне этот город. Но уже будем обсуждать после.
Все будет зависеть от условий мирного договора. Я наооборот планирую сливать.
Успіх написав:Зараз настав той час, коли цоколь Флая - крутіше за будь-яки модний МОП! Навіть ТТ і майбутній Енвер - нервово курять в стороні і сильно заздрять цоколю Флая!
У Польщі столицю переміщували два рази, в залежності, де був географічний центр. Гнєзно->Краков->Варшава
Тупо тримати столицю на відстані маршброску від кордону.
Я би переносив столицю до Вінниці.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 27 лют, 2022 12:12, всього редагувалось 2 разів.
Успіх написав:Зараз настав той час, коли цоколь Флая - крутіше за будь-яки модний МОП! Навіть ТТ і майбутній Енвер - нервово курять в стороні і сильно заздрять цоколю Флая!
Ого Думаю, що добре, що в тебе є декілька прикуплених міні-смартів)) - тепер реально можеш змінювати дислокацію...
Чи, все таки, ти нам тут з Тернополя пишеш? Якщо ні, то чому в перший день не поїхав на Тернопільщину?
Воно так було задумано: диверсифікація. Щоб пострадали одночасно всі локації з кавалірками це тре щоб Київ розбомбили вщент. При тому, що то приватний сектор.