Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
BIGor написав:Нажаль, людина з віком не молодіє, навіть якщо і вести здоровий образ життя і не вживати - якісь хронічні хвороби, постійни стрес ітд дають про себе знати. Тому українці так мало живуть.
В Україні мабуть коефіціент зносу організмів один з найвищих у світі. А так якщо бути апер-мидл класом у Європі, та від місяця та більше на рік проводити у середеземноморських ландшафтах, активно - з хайкінгом-скнорклінгом, та ще й й середземнорськя дієта, то рекреація дастся навзнаки і старість посунеться далі
fox767676 Ви думаєте вирішальне значення має саме клімат, чи все ж активіті, яку кожен сам може (якщо бажає) собі організувати хоч кожен день: хоч дома з ризинками, хоч дома з орбітреком, хоч в зал. В 99% випадків на все про все треба від півгодини до години в день. І вони є у кожного хто тут сидить і проводить по кілька годин тут))
fox767676 написав:В Україні мабуть коефіціент зносу організмів один з найвищих у світі.
Це абсолютна правда. Ось спостереження на цю тему: десь в перший місяць пандемії мені потрібно було вилетіти з Анталії на Харків. Прямий рейс. Я зайшов в літак і був просто в шоці: жирні страшні туші / вибачайте - «свинячих» тіл, де скелет обмазаний жиром так, що ліворуч від мене один пан не міг влізти в крісло літака. Контраст з турецькими громадянами був страшенний. В мене було враження, що всі жеруть з корита розпарену дерть та запивають смальцем. Закусюють без міри салом. Реально я нікого не хочу образити, але враження було жахливе саме від наших людей. Жирні товсті, сало перемагає все. Звідки там здоровʼя?
Востаннє редагувалось akurt в Пон 03 лют, 2025 06:51, всього редагувалось 2 разів.
Hotab На власному та знайомих досвіді - лазаньє по горам це точно більш корисне ніж бігова доріжка чи навіть біганина у парку. А якщо море поруч то взагалі Більше сонця - більще щастя, потреба в алкоголі та важкій їжі знижуеться. У мешканців півдня рецептори вже перегоріли, а нам середньоширотникам то як дозована сонячна терапія та віноградолікування )). З кліматичної точки зору треба мешкати від Праги та південніше, десь від 50 до 35 широти. З соціально-психологічної - від Праги та західніше ))
На неправильній широті і довготі. Так вже склалося:)
Широта як раз більш-менщ, з довготою та суспільно-політичним кліматом не склалося
akurt написав:
Та ви з чимось не згодні? Досвіду в мене "више криши" , вам і не снилося в ваші 40 з хвостиком )) Після 3 тижднів на океаничному узбережжі не пустили до бару, поки не довів повноліття. хоча габарити норм )) Місцеві "ю а лакі мен, уау!" Компаньони спитали чи бачив я фільм про бенджаміна батона )) Після тиждня середземноморських узбережжь якісь 18 річні джульети ледь ідірвавшись від мамащ вимагають уваги Придбати мерсін-хурсін можу навіть нічого не продаючи у Києві і працювати звідти по ремоуту.
yama написав:fox767676 ВІДКРИВАЙТЕ КУРСИ УСПІШНОГО УСПІХУ
щось заздрісне пролунало з ями Не будьте як Іван, 22 роки. Тимчасово нема змоги дистанціюватись географічно від українських реалій - дистанцюйтесь духовно, читайте книжки, вивчайте історію та культуру інших народів, вивчайте їх географію та ринок нерухомості, щоб не сидіти потім в аренді чи пожиттєвій іпотеці.