Дубілет пропонує побороти "зарплатне рабство"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123>
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 15:57

Shummi в мене, наприклад, з/проект в укрсибі. банк мені не подобається від слова зовсім. був час, коли вони не брали комісію за переказ, дійсно - не було проблем перекинути з/п на кртку іншого банку. зараз доводиться ходити, знімати, закидати на картку іншого банку... як на мене - нововведеня було б доречним
Maxim-ka

Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 16:07

Чувак шарящий, этого не отнять :)
nitra

Подякував: 478 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 18:06

Re: Дубілет пропонує побороти

Единственный толковый реформатор в правительстве.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 18:21

Re: Дубілет пропонує побороти "зарплатне рабство"

С IBAN счетами такое действительно стало проще сделать, все платежи могут разлетаться автоматически.

То что Дубилет единственный адекват и настоящий профессионал в этой конюшне фриков под названием Кабмин это на 100 процентов верно.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 19:03

по-перше : це просто ще одна чергова реформа заради реформи . Аби реформувати . Що реформувати ? Да хочби що . Хоч чорта в ступі , але що-небудь треба реформувати . Для мене ніколи не було тягарем раз на місяць зняти готівку і віднести в інший банк . По корисності для мене новація від нашого міністра к. міністрів стоїть на передостанньому місті вище від реформи водоканалу (Там завдяки реформі я зараз отримую на одному аркуші дві платіжки замість однієї ) .
по-друге : 3º речення дуже інформативне .
```
В Україні існує явище, яке чимало дивує жителів розвинених країн
```
І тут він спалився . Випадковості не випадкові . Я ще раз переконався , для кого саме робляться ці реформи . Бо він не написав що "існує запит українського суспільства" , або "на виконання передвиборної обіцяки партії Зеленського" .
Нехай тоді "слуги народа" уточнюють якого саме народа вони слуги .
Oleh1969

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 19:36

Только уважаемый Дубилет забыл написать, что при зарплатном проекте, услуги банка оплачивает работодатель, а при вот таком "повороте", все банковские услуги сотрудник будет платить сам (потому что именно сотрудник является заказчиком услуг "своего" банка). А что касается введенных "IBAN", то они де-факто не работают - например, в мобильном приложении Приватбанка по прежнему все платежи вводятся по старому стандарту и хвалёный IBAN никуда не приткнёшь. А вишенка на этом торте - это не компетенция Кабмина, всеми банками НБУ рулит. И возникает риторический вопрос - а г-н Дубилет в курсе по полномочиям гос. структур?
AlPo

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 19:41

Re: Дубілет пропонує побороти "зарплатне рабство"

AlPo написав: А что касается введенных "IBAN", то они де-факто не работают - например, в мобильном приложении Приватбанка по прежнему все платежи вводятся по старому стандарту и хвалёный IBAN никуда не приткнёшь.

20 января счета в старом формате перестают функционировать, поэтому старые счета уже никуда не приткнешь. Только IBAN.

В тумбах Привата все IBANово сделали одним из первых банков.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 22:14

freeze
Поддерживаю. Мне кажется он сделает больше, чем все вместе взятые теперешние + бывшие. Он наводит порядок, который будет прочным фундаментом и который будет давать плоды на поколения вперёд. А другие политики только и строят "Нью Васюки"...
salov901

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2019 23:57

От як пісенька змінилася. Спочатку Дубілети всіх кого могли добровільно примусово загнали в стійло Привату, а тепер створене самим собою ж зарплатне рабство треба реформувати. Ти глянь , мабуть і банку п.Дубілета хочеться відкусити кусок зарплатного пирога з залишками і подальшими комісіями :) Тому і реформувати хочеться. Якщо заказують музику - значить комусь це сильно треба.І вся суть реформ по нашому :)
olyuh

Подякував: 3 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 00:33

Давно пора! Эти зарплатные проекты - идиотизм для работников. Когда-то увольнялся из фирмы, которая как раз в это время меняла банк для зарплат. Ну и меня автоматом внесли в список. Через несколько месяцев звонок:
- Але, это вас АБС-банк беспокоит, у вас тут счет открыт.
- Я ничего не открывал.
- Да, мы сами открыли. Вы не могли бы приехать и закрыть?
- Нет, не мог бы. Если вы открыли без моего заявления, то и закройте так же.
- Нет, мы так не можем. Пожалуйста, приедьте.
Gastarbaiter

Подякував: 713 раз.
Подякували: 636 раз.

Профіль

#<123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор