Trast написав:Ви як бабки на лавці, обговорюєте те, в чому уяви не маєте.
Александр, вы ж программист, какое отношение к медицине имеете
Мене звуть інакше і я лікар 1 категорії ,як сан - епідеміолог, до вищої не встиг дойти, бо у нас сан-епідемслужби на той час ліквідували, тому я в Польшу і поїхав. До речі діплом про вищу медичну і інтернатуру про кваліфікацію,а також ступені кваліфікації можу кинути в особисті, але після контракту на працю в нащій країні по моїй спеціалізації і з непринизливою платою за працю.
Востаннє редагувалось Trast в Нед 21 чер, 2020 20:46, всього редагувалось 2 разів.
Trast написав:От хлопці ви смішні, з першої сторінки цієї теми ви викликали таксі, таксі приїхало в моєму обличчі, але ніхто нікуди не їде і обговорює шляхи, як поїде таксист, до того ж таксиста ніхто не питається його думки. Хлопці, я бачу, що вас професійні думки зовсім не бентежать. Ви як бабки на лавці, обговорюєте те, в чому уяви не маєте. Так от до вас всіх питання-вам їхати чи шашки тільки цікавлять?
А ну ка, давайте, бомбите правду матку. Медики лучше бы вообще молчали иногда. А то один рассказывает, что маски - фигня, другие тыкают пальцем в небо
Я вже її тут писав- пролістайте взад пару сторінок і якщо їх тут ніхто не потер, то ви все знайдете. Навіщо мені повторювати те, що вже було написано особисто від мене і тим паче десь кілька днів потому ?!
Стаття заказна це бачно відразу , дуже схожа на пропаганду. Як звуть лікаря? Дуже схоже шо журналісти нафантазували це інтерв'ю в своїй уяві.
Читаем самое первое предложение в цитируемой статье и узнаем, как зовут врача:
Наталія Смолинець – членкиня головної управи Українського лікарського товариства у Львові, лікарка-інфекціоніст із 30-річним досвідом роботи. У Львівській обласній інфекційній лікарні працює з 2008 року. До пандемії коронавірусу очолювала друге дитяче відділення в лікарні, але тепер, каже, «всі ми стали ковідологами» ...
Trast написав:От хлопці ви смішні, з першої сторінки цієї теми ви викликали таксі, таксі приїхало в моєму обличчі, але ніхто нікуди не їде і обговорює шляхи, як поїде таксист, до того ж таксиста ніхто не питається його думки. Хлопці, я бачу, що вас професійні думки зовсім не бентежать. Ви як бабки на лавці, обговорюєте те, в чому уяви не маєте. Так от до вас всіх питання-вам їхати чи шашки тільки цікавлять?
А ну ка, давайте, бомбите правду матку. Медики лучше бы вообще молчали иногда. А то один рассказывает, что маски - фигня, другие тыкают пальцем в небо
Я вже її тут писав- пролістайте взад пару сторінок і якщо їх тут ніхто не потер, то ви все знайдете. Навіщо мені повторювати те, що вже було написано особисто від мене і тим паче десь кілька днів потому ?!
Я нашёл только как вы себя поздравили с праздником, больше ничего. Светило науки, вы наш