IgA написав:Боюсь що для вирахування дати коли перехворіють 50% моєї компетенції недостатньо, там математики 4 класу недостатньо.
Імунітет тримається на 6-9 місяців а не менше 6-9 місяців, це суттєва різниця, і брати цю цифру для розрахунків теж не має сенсу.
Мене дуже цікавить математична величина оцього вашого припущення не менше.... А ще цікавить цифрове вираження максимального значеня прикметника суттєва різниця... І як тільки користуючись знаннями 3-4 класу з математики + величайшими Вашими знаннями прекметників...Ви вийдете на якусь цифру в роках...то тоді разом і посміємось.. Я над вами Ви над собою З мрією про те , що наш істеричний регіт з викриками....Поки 50000+ в день не захворіє або не вакцинується - доти не бачити нам як власних вух 50% імунітету мешканців України... - почують і інші ковідперестрашені.
budivelnik написав:Мене дуже цікавить математична величина оцього вашого припущення не менше.... А ще цікавить цифрове вираження максимального значеня прикметника суттєва різниця... І як тільки користуючись знаннями 3-4 класу з математики + величайшими Вашими знаннями прекметників...Ви вийдете на якусь цифру в роках...то тоді разом і посміємось.. Я над вами Ви над собою З мрією про те , що наш істеричний регіт з викриками....Поки 50000+ в день не захворіє або не вакцинується - доти не бачити нам як власних вух 50% імунітету мешканців України... - почують і інші ковідперестрашені.
Про не менше вже писав леді - це просто цифра між датою коли люди захворіли або вакцинувалися і часом коли проводили дослідження. Сподіваюсь ви розумієте чому вона вимірюється місяцами а не роками і чому вона змінюється кожного місяця і з виходом нового дослідження.
Для вирахування дати коли перехворіють 50% недостаньо тупо екстраполювати наявні цифри в майбутнє, а врахувати всі фактори що можуть впливати на поширення вірусу та перевести їх в передбачення цифр денної захворюваності в майбутньому не впевнений що взагалі можливо.
IgA написав:Для вирахування дати коли перехворіють 50% недостаньо тупо екстраполювати наявні цифри в майбутнє, а врахувати всі фактори що можуть впливати на поширення вірусу та перевести їх в передбачення цифр денної захворюваності в майбутньому не впевнений що взагалі можливо.
Тупо це придумувати відмазки... Ми не обговорювали від чого захворіють... Ми обговорювали Скільки повинно захворіти в день , щоб 50% України отримали імунітет, який триває... спочатку було 6 місяців... потім ви написали про 7-8 місяців Потім я погодився на 9 місяців.... Зараз я можу погодитись навіть на 12 місяців.... То скільки повинно захворіти в добу щоб 20 млн українців перехворіли за 365 днів(12 місяців імунітету ) ? Ще раз Ніде немає питання впливу місяця чи сонця,температури чи заразності.... Є проста математична задачка 20 млн/365 днів=???? Покажіть нам свої знання.
budivelnik написав:Тупо це придумувати відмазки... Ми не обговорювали від чого захворіють... Ми обговорювали Скільки повинно захворіти в день , щоб 50% України отримали імунітет, який триває... спочатку було 6 місяців... потім ви написали про 7-8 місяців Потім я погодився на 9 місяців.... Зараз я можу погодитись навіть на 12 місяців.... То скільки повинно захворіти в добу щоб 20 млн українців перехворіли за 365 днів(12 місяців імунітету ) ? Ще раз Ніде немає питання впливу місяця чи сонця,температури чи заразності.... Є проста математична задачка 20 млн/365 днів=???? Покажіть нам свої знання.
Про тривалість імунітету Ви схоже так нічого і не зрозуміли.
Кількість хворих за добу це не лінійна функція і ділити 20 млн на 365 днів не має сенсу. Тим більше колективний імунітет оцінюють в 60-70%, 50% це просто середня цифра з передбачень експертів зимою, яку вони виводили ссилаючись на низьку захворюваність.
budivelnik написав:Мене дуже цікавить математична величина оцього вашого припущення не менше.... А ще цікавить цифрове вираження максимального значеня прикметника суттєва різниця... І як тільки користуючись знаннями 3-4 класу з математики + величайшими Вашими знаннями прекметників...Ви вийдете на якусь цифру в роках...то тоді разом і посміємось.. Я над вами Ви над собою З мрією про те , що наш істеричний регіт з викриками....Поки 50000+ в день не захворіє або не вакцинується - доти не бачити нам як власних вух 50% імунітету мешканців України... - почують і інші ковідперестрашені.
Про не менше вже писав леді - це просто цифра між датою коли люди захворіли або вакцинувалися і часом коли проводили дослідження. Сподіваюсь ви розумієте чому вона вимірюється місяцами а не роками і чому вона змінюється кожного місяця і з виходом нового дослідження.
Для вирахування дати коли перехворіють 50% недостаньо тупо екстраполювати наявні цифри в майбутнє, а врахувати всі фактори що можуть впливати на поширення вірусу та перевести їх в передбачення цифр денної захворюваності в майбутньому не впевнений що взагалі можливо.
Навіщо математичне моделювання з купою змінних, нелінійними функціями, якщо його можна з легкістю замінити єралашиком простих арифметичних операцій над 4-6 цифрами)) і отримане своє нове. Яке підходить своєму баченню.
detroytred написав:Навіщо математичне моделювання з купою змінних, нелінійними функціями, якщо його можна з легкістю замінити єралашиком простих арифметичних операцій над 4-6 цифрами)) і отримане своє нове. Яке підходить своєму баченню.
Цирк відпочиває...
Перший опонент - зрозумів що лоханувся і зараз просто напускає туману ...але звідки паразитуючому на чужих думках це знати? Ще раз до високоосвіченого бувшого офіцера.... Перше - якщо є термін імунітету...починалося що термін імунітету-6 місяців...щоб не заганяти під плінтус опонента і дати йому можливість зберегти лице(бо навіть викручуючись він старався не хамити, за виключенням одного разу) я погодився рахувати тривалість імунітету в 12 місяців, тобто 365 днів.... Так от Перше - Якщо розмір популяції 40 млн, то 50% це 20 млн Друге - для того , щоб в популяції в 40 млн , постійно( в будь який момент виміру) було 20 млн маючих імунітет при середній тривалості імунітету в 365 днів - треба щоб в день захворіло або отримало вакцинацію 54794особи 270 днів - 20 млн/270=74074 особи 180днів - 20 млн/180=111111 особи Якісь незначні флуктуації будуть, бо один хворів день-три , а другий хворів місяць...., але всі ці флуктуації вкладуться в різницю в 1-3% , бо в одній і тій самій популяції, буде одна і та сама середня тривалість хвороби....
Якщо хтось має іншу думку - я її радо вислухаю... Всі інші думки в яких надуваються щоки - мене не цікавлять
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 21 бер, 2021 18:12, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Перше - якщо є термін імунітету...починалося що термін імунітету-6 місяців...щоб не заганяти під плінтус опонента і дати йому можливість зберегти лице(бо навіть викручуючись він старався не хамити, за виключенням одного разу) я погодився рахувати тривалість імунітету в 12 місяців, тобто 365 днів....
Перечитайте мою відповідь леді, там ішлося про те що імунітет після вакцин коротший через те що його почали досліджувати пізніше, кожного місяця і з кожним новим дослідженням тривалість імунітете після хвороби та вакцини буде збільшуватися, аж поки він дійсно не зникне. І тоді вже буде фінальна цифра. Це може бути кілька років. Зараз фінальної цифри тривалості імунітету після ковіду нема і не може бути, і ті цифри використовувати в розрахунках не має сенсу. Ви здатні це зрозуміти?
budivelnik написав:Перший опонент - зрозумів що лоханувся і зараз просто напускає туману ...але звідки паразитуючому на чужих думках це знати? Ще раз до високоосвіченого бувшого офіцера.... Перше - якщо є термін імунітету...починалося що термін імунітету-6 місяців...щоб не заганяти під плінтус опонента і дати йому можливість зберегти лице(бо навіть викручуючись він старався не хамити, за виключенням одного разу) я погодився рахувати тривалість імунітету в 12 місяців, тобто 365 днів.... Так от Перше - Якщо розмір популяції 40 млн, то 50% це 20 млн Друге - для того , щоб в популяції в 40 млн , постійно( в будь який момент виміру) було 20 млн маючих імунітет при середній тривалості імунітету в 365 днів - треба щоб в день захворіло або отримало вакцинацію 54794особи 270 днів - 20 млн/270=74074 особи 180днів - 20 млн/180=111111 особи Якісь незначні флуктуації будуть, бо один хворів день-три , а другий хворів місяць...., але всі ці флуктуації вкладуться в різницю в 1-3% , бо в одній і тій самій популяції, буде одна і та сама середня тривалість хвороби....
Якщо хтось має іншу думку - я її радо вислухаю... Всі інші думки в яких надуваються щоки - мене не цікавлять
Перечитайте мою відповідь леді, там ішлося про те що імунітет після вакцин коротший через те що його почали досліджувати пізніше, кожного місяця і з кожним новим дослідженням тривалість імунітете після хвороби та вакцини буде збільшуватися, аж поки він дійсно не зникне. І тоді вже буде фінальна цифра. Це може бути кілька років. Зараз фінальної цифри тривалості імунітету після ковіду нема і не може бути, і ті цифри використовувати в розрахунках не має сенсу. Ви здатні це зрозуміти?
Без проблем.. Тому я й погодився збільшити інтервал так званого імунітету з сьогодні розповсюджених 6 місяців...до 12..тобто в 2 рази. Ви вважаєте що імунітет буде довший ніж 12 місяців? Якщо так - то на скільки Якщо ні - то чого викаблучуєтесь?
Для мене особисто - чим довша тривалість імунітету - тим краще.... В будь якому випадку 50%=20 000 000 Для того щоб імунітет був у 20 млн..треба щоб 20 млн перехворіли або вакцинувались... За перший рік з двома локдаунами перехворівших+вакцинованих=1,6 млн... Ви пропонуєте що Збільшити кількість вакцинувань до 70 000 в день щоб за рік досягнути 50% імунітету Чи дозволити нові захворювання в 70 000 в день ? Чи чекати 20 років, якщо все буде йти сьогоднішніми темпами?
budivelnik написав:Ви вважаєте що імунітет буде довший ніж 12 місяців?
Так, буде довгшим, у всякому разі для більшості. Але не для всіх, що показують випадки повторних захворюваннь. На скільки більше сказати не беруся, це тільки Ви майстер знаходити легкі відповіді на складні питання за допомогою математики 4 класу та світлих ідей соціал-дарвінізму.
budivelnik написав:За перший рік з двома локдаунами перехворівших+вакцинованих=1,6 млн.
Більше, процент госпіталізованих в порівнянні з іншими країнами в Україні дуже високий, що показує що значна кількість перехворілих просто не потрапили в статистику
Взагалі не розумію чого Ви хочете, щоб я почав з Вами вправлятися в математиці 4 класу?
Востаннє редагувалось IgA в Нед 21 бер, 2021 18:29, всього редагувалось 2 разів.
detroytred написав:Навіщо математичне моделювання з купою змінних, нелінійними функціями, якщо його можна з легкістю замінити єралашиком простих арифметичних операцій над 4-6 цифрами)) і отримане своє нове. Яке підходить своєму баченню.
Цирк відпочиває...
Перший опонент - зрозумів що лоханувся і зараз просто напускає туману ...але звідки паразитуючому на чужих думках це знати? Ще раз до високоосвіченого бувшого офіцера.... Перше - якщо є термін імунітету...починалося що термін імунітету-6 місяців...щоб не заганяти під плінтус опонента і дати йому можливість зберегти лице(бо навіть викручуючись він старався не хамити, за виключенням одного разу) я погодився рахувати тривалість імунітету в 12 місяців, тобто 365 днів.... Так от Перше - Якщо розмір популяції 40 млн, то 50% це 20 млн Друге - для того , щоб в популяції в 40 млн , постійно( в будь який момент виміру) було 20 млн маючих імунітет при середній тривалості імунітету в 365 днів - треба щоб в день захворіло або отримало вакцинацію 54794особи 270 днів - 20 млн/270=74074 особи 180днів - 20 млн/180=111111 особи Якісь незначні флуктуації будуть, бо один хворів день-три , а другий хворів місяць...., але всі ці флуктуації вкладуться в різницю в 1-3% , бо в одній і тій самій популяції, буде одна і та сама середня тривалість хвороби....
Незнамо)) як освічений бувший прапорщик, спробуй розібратися в тому, що тобі виклав опонент. Або хоча б з визначенням *паразитування*.
Спроба змоделювати скільки життів врятував карантин лондонцями дала збільшення смертей понад в 20 разів. Замість 130 тис. - 3,2 млн. https://www.bbc.com/ukrainian/news-52982057
І то це вони теж тапцями по мапі... І теж багато питань. Але в них хоч мова про моделювання, а не арифметику. Тому опонент тобі це розтулмачив. Що не береться і є сумів, що можливо.
Взялися ти і британські вчені)) Але ти їх обійшов, допетривши застосовувати просту арифметику. Вони хоч моделювали. Незвісно як. Але ж.