Различные неврологические нарушения, тревога и депрессия фиксируются и у 99% не переболевших ковидом. А что вы хотели после такого года?
|
|
![]() Насправді в цьому питанні, як і в інших, наближені до корита оформили собі лазівку. В мене з числа родичів провакцинувались дві сім'ї працівників РДА. Причому це ніякі не залишки - ампула 10 уколів була розподілена винятково п'ятьом чиновникам та їхнім жінкам-чоловікам. Тут хтось за Харківщину писав, що там десь можна на раз два провакцинуватись, то не так і густо там зі щепленнями: "Харківська область – 918 випадків/ 350 щеплень Наш моднячий міністр ОЗ каже:
На Прикарпатті поїзда не ходють давним-давно, як і громадський транспорт, а у великих містах червоної зони Київ, Одеса, Львів залізниця працює. Те що зробили з маршрутками і величезними чергами очікуючих на них, навряд чи ефективний протиепідемічний захід. Але тим хто їздить кортежами цього не зрозуміти. Якщо можна, викладіть пункти свого програмного бачення, що зараз треба робити в країні у зв'язку з ковідом. Бо то якось виходить, що Ви за колгосп, але не у своєму селі. ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреА де ви побачили "не у своєму селі"? Я сприймаю нинішню ситуацію такою,яка вона є. Херсон ледве жовтий і там все працює? Чудово, я там відвідую це "все". Не обслуговують без маски? Добре, в кожній одиниці одежі вона в мене є. Одягнув на 5 хвилин,мене це не принижує ніяк. В Києві не зміг ніде посидіти? Ну що ж , неприємно, але нічого критичного. В решті решт двотижневі локдауни - це лише двотижневі. Я справлюсь без закладів відпочинку. Зараз поїхав потягом,бо він працює. Скасують потяги - сяду на авто. Я взагалі не бачу ніяких проблем і не розумію оцього істеричного спротиву окремих персонажів,які так полюбляють називати ковід-істериками інших. P.S. Але щоб так сприймати реалії і не закатувати істерики "Кококо, маё святое величество аграничили в правах,как ани пасмели" , потрібно розуміти, що це вимушені заходи задля того, щоб медична система змогла витримати вал хворих, і врятувала максимальну кількість хворих. . Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 26 бер, 2021 08:54, всього редагувалось 1 раз.
![]() Перш ніж заявляти про передчасні смерті...- не зле проаналізувати просту табличку з розбивкою смертей по віку пацієнтів...
Зверніть увагу на те,як точно співпадають відсотки смертей в загальному і від ковіду.. І якщо табличка загальної смертності така сама як і табличка від ковіду... - то барабанна дріб - середня тривалість життя не зміниться... Саме тому, такого поняття як тривалість життя...не має для усіх. Є припущення, щось типу Людина яка народжена в році**** проживе в середньому 65 років... а якщо в ****+5 - то проживе в середньому 66,1 рік.... Тому Якщо 94% померлих від ковіду знаходяться в діапазоні 50+.. - то середня тривалість життя для тих хто в 50- - практично не зміниться.
![]() budivelnik , будівельник,та досить вам носити таблички і щось там рахувати. Включіть просту логіку. "Стало помирати більше , ніж помирало в попередні роки - середня тривалість життя скоротилась" Крапка!!! Виключення - це якщо є підстави вважати,що це збільшення смертей викликано якимось збільшенням кількості населення. Наприклад за рахунок природнього зростання або позитивної міграції. Проте це не про Україну.
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреМене дивують прямо протилежні позиції ковідперестрашених.. ІгА заявляє що від ковіду пожиттєвий імунітет що від вакцини , що від хвороби( з уточненням що в привязці до штаму) Ви заявляєте протилежне..
![]() Коли якийсь гуманітарій каже викинути таблички і користуватись виключно емоційними оцінками - це я можу зрозуміти... А коли льотчик.. - це мене лякає.. 1 Ви коли висоту при посадці розраховуєте-також замість цифр різні там трошки/більше/менше - використовуєте? 2 Спробуйте зрозуміти.. а - Ви заявили що в Чехії в листопаді+70% , в грудні +50% , за рік +17%... б -давайте перерахуємо відсотки за місяць у відсотки за рік місяць=8,5% , тому +70% в листопаді=8,5*70%=5,95% в рік +50% в грудні =8,5*50%=4,25% в рік 3 Якщо припустити моє твердження що ковід прискорює смерть хронічно хворих на 3-6 місяців..То стає ясно , що ті хто вже помер в серпні-грудні 2020 - не помруть в січні-липні 2021...
|
|