vetka написав:Интересно узнать, женщины Николаева сейчас очень хотят беременеть?
По последним данным за неделю родилось 118 детей, полгода назад было 160 в неделю. Если бы я планировала завести ребенка, то, конечно, отложила бы это до конца епидемии.
Ото ж.
Майже на 20 тисяч менше вагітних в Україні було в кінці минулого року, порівняно з 19-м. Це дані Міністерства охорони здоров'я. За цією ж статистикою, кількість вагітностей знижувалася і в попередні роки, але на 5-8 тисяч. Серед причин, як соціальні, так і психологічні та навіть фізіологічні. Коментарі з цього приводу надав старший науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М.В. Птухи Борис Крімер. https://idss.org.ua/index
Starikan написав:Вчера коллега-приятель рассказывал: Его сын - майор в штабе в/ч. Всех привили, небольшие побочки пару дней, всё вроде нормально. Через 4-5 дней среди привитых заболело 6-7 человек, болели дома 2 недели с высокой температурой и кашлем. В точности то же самое было с моими родственниками, для одной кончилось печально.
Как тебе такое, Илон Маск?
Профессор, все просто. 1. Некоторые вакцинируются уже являясь носителями, но пока без явных признаков. 2. Заражаются во время или сразу после вакцинации. Первая вакцина начинает действовать через две недели и дает максимум 30-50% необходимого иммунитета. 3. Полный иммунитет вырабатывается только через 2 недели после второй прививки. 4. Как нет живой воды, так и нет идеальной вакцины, которая обезопасит 100% людей. Оганизм каждого человека с особенностями. Но! Те вакцинированные, которые по каким-то причинам все-таки заболели, переносят болезнь намного легче и американская статистика показывает, что смертельных исходов среди них практически нет.
Этого достаточно, чтобы каждый сделал правильный вывод. А антипрививочников (без противопоказаний) я бы колол насильно. Ведь колят же насильно неразумных животных?! Почему этих человекоподобных нельзя колоть?! Подохнут же глупые. Еще и нам неудобства создают.
Libo написав: Допустим я - хочу. НО! Сам могу только через Дию записаться, а там четко расписаны планы вакцинации, и я, соответственно оным ранее 2022-го не попаду.
Очередь у семейного? Так нигде не публикуется инфа мол: "Друзья - звоните по номеру *** *** **** (многоканальный), чтобы записаться на вакцинацию". Разумеется я могу пойти в горполиклинику и начать штормить своего семейного, отстояв в очереди к нему часик. Но это же не та методика совсем.
Извините, но вы как из домобильной эры. У меня запись на вакцинацию заняла 5 минут, не выходя из дома. Звонок семейному врачу, она перенаправила в регистратуру, там и записали. Через день перезвонили и я укололся. Все. Вот то, что второго укола надо ждать 3 месяца - это печаль.
Hotab написав:P.S. Прошу звернути увагу модераторів на відверту брехню пана Будівельника. Не помилки, а саме навмисну маніпулятивну брехню та приписування того, що я не писав.
Найвища летальність від ковіду спостерігається серед літніх людей, у яких ослаблений імунітет, які мають хронічні і вікові захворювання. 87 відсотків людей, які померли від коронавірусної хвороби, були у віці 70 років і старше. А середній вік померлих - 83 роки.
Згідно з даними порталу Statista, які базуються на цифрах від RKI, у середині січня 2021 року 89 відсотків смертей від коронавірусної хвороби було зафіксовано у віковій групі від 69 років. Найвищий показник летальності з початку пандемії COVID-19 склав 46,8 відсотка у віковій групі від 80 до 89 років.
https://amp-dw-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.dw.com/uk/popry-lokdaun-letalnist-vid-covid-19-u-nimechchyni-zalyshaietsia-vysokoiu/a-56305405?amp_js_v=a6&_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16189163241669&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%D0%A1%20%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B0%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.dw.com%2Fuk%2Fpopry-lokdaun-letalnist-vid-covid-19-u-nimechchyni-zalyshaietsia-vysokoiu%2Fa-56305405 Ближче до діла. Як в Німеччині спрацює ваша формула?
і сторінка 3175
Hotab написав:Летальність - це що?)) Точно не те, про що ви подумали)))
1Я виділив червоним цитату яку привів Хотаб з твердженням про середній вік померлих від ковіду=83 роки і синім ще одну приведенну ним цитату з допомогою якої він намагався підтвердити припущення про середній вік померлих від ковіду в Німеччині Зеленим кольором я показав що він пробував знівелювати мій розрахунок з заявкою що приведена ним цитата яку я виділив синім говорить не про кількість померлих в вікових групах, а про летальність..... Але летальність від ковіду=2% , тому досягнути 2% загальної летальності якщо 89% летальність по його словам у групі 69-89 років можна тільки в тому випадку, коли ковід буде вбивати в 50 разів більше немовлят ніж людей у групі в 69-89 і не вбє жодної людини в групі 1-69 років. Всі розуміють що це маразм - чи хтось потребує подальших пояснень? 2 Тепер про те як я знайшов середній вік у групах , з цифр виділених синім... Є така штука демографічна піраміда , як тільки форум дасть можливість я її викладу,а поки тримайте ссилочку на зображення https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2e/Population_pyramid_of_Germany_2016.pngЩо бачите? А бачите що кількість людей у віці 69-89 років постійно зменшується.... від 3,7 млн у 70-74 роки до 1,8 млн у 85-89 років.... Таким чином, середній вік у групі 69-80 чи 80-89 буде завжди менший ніж просте середнє яке вирахуване математичною формулою яку ми вивчали у 5-му класі Тобто там де я пишу середнє в групі 69-80 (69+80)/2=74,5... насправді знаходиться десь коло 72 а середнє в групі 80-89 (80+89)/2=84,5... насправді знаходиться десь коло 82 З іншого боку ми знаємо Чим старша людина тим більше в неї хронічних хвороб і тим сильніший вплив ковіду Таким чином смертність в групі тим вища чим більший вік...тобто в цьому варіанті середній вік померлих в групі зміщується в протилежну сторону.. От і виходить При врахуванні двох різноспрямованих поправок максимально точна цифра середнього віку відповідає простій формулі визначення середнього в діапазоні.... Таким чином 46,8% померло в середньому віці 84,5 років 42,8% померло в середньому віці 74,5 років 10,4% померло в середньому віці 65 років Середній вік померлих 78,8 років....
Все ПС То на що жаліється мій опонент? На власну дурість?
Новые сведения помогли раскрыть секрет, который занимал очень многих: почему компания Pfizer выбрала именно Израиль в качестве испытательного полигона для своей вакцины от коронавируса. Вечером 20 апреля об этом сообщила «Исраэль ха-йом».
budivelnik написав:і якщо 89% летальність по його словам у групі 69-89 років
Де у мене ці слова?? Зовсім з катушок злетів?? У німців (а не у мене) сказано, що
89 відсотків смертей від коронавірусної хвороби було зафіксовано у віковій групі від 69 років.
Де тут по летальність?? Може вистачить брехати??
budivelnik написав:46,8% померло в середньому віці 84,5 років
А от 46,8% якраз таки летальність в групі 80-89.
Найвищий показник летальності з початку пандемії COVID-19 склав 46,8 відсотка у віковій групі від 80 до 89 років.
Вона жодним чином не підходить для визначення середнього віку померлих. Зовсім ніяк. Знову щось бреше своє. Далі читати нема сенсу, все побудовано на брехні Може вистачить, будівельник?? Спочатку треба: 1. вивчити,що таке летальність. 2. Як працювати з відсотками. І тільки потім обережно писати.
І таки так, ім'я брехуна і маніпулятор міцно залишається з вами. Звідки в одній людині стільки брехливості та безсовістності??? Що не фраза - бреше. Ну просто кожна!! P.S. Мені тут в ЛС одна людина пише, що не звертайте уваги на Будівельника, він хоч в цифрах повний нуль,проте наш,патріот. Та навіщо такі брехливі, слизькі патріоти?? Вони ж позорять нас, патріотів.
Будівельник " і синім ще одну приведенну ним цитату з допомогою якої він намагався підтвердити припущення про середній вік померлих від ковіду в Німеччині" (с)
Ну Вы даёте!)) Вам же Хотаб спеціально вже не раз підкреслив, що середній вік вказали німецькі фахівці статисти. Вказали кінцевим результатом. А як вони його рахували - це їх справа. Але те ,що вони для цього мали ще додаткові дані, ніж наведені в статті, не викликає сумнівів.
А Ви про якесь "намагався підтвердити припущення"??? Не намагався. І не припущення.
Ну написано ж чорним по білому. Цитата перед очима. Ще й Вам! це пояснював опонент. А Ви чомусь по колу знов...
detroytred написав:Але те ,що вони для цього мали ще додаткові дані, ніж наведені в статті, не викликає сумнівів.
Справа навіть не в тому, що у них було більше даних. Справа в тому, що у приведеній німецькій статті їх зовсім нема для проведення таких обрахунків.
Все, що є: 1. 89% від всіх померлих були у віці 69+ 2. Летальність групи 80-89 склала 46.8 (це значить , що майже половина в цій групі померла, якщо вже захворів). Все!! Як тут можна щось рахувати?? Бере різні види відсотків, проводить з ними однакові дії. Точно що урожай баклажанів і огірків.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 21 кві, 2021 20:48, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:А от 46,8% якраз таки летальність в групі 80-89.
Ви продовжуйте....Як там хтось казав... Даби дурь каждого била відна....
Найвища летальність від ковіду спостерігається серед літніх людей, у яких ослаблений імунітет, які мають хронічні і вікові захворювання. 87 відсотків людей, які померли від коронавірусної хвороби, були у віці 70 років і старше. А середній вік померлих - 83 роки.
Згідно з даними порталу Statista, які базуються на цифрах від RKI, у середині січня 2021 року 89 відсотків смертей від коронавірусної хвороби було зафіксовано у віковій групі від 69 років. Найвищий показник летальності з початку пандемії COVID-19 склав 46,8 відсотка у віковій групі від 80 до 89 років.
Наш розумник заявляє що в групі 80-89 - летальність 46,8%... Але в тій же цитаті які він приводить є й інша цифра Група від 69 років... в якій летальність 89% Агов,літун..тобі там шаріки за роліки ще не позаскакували? Чи легше все таки признатись що ти не правий?
Ще раз для неадкватів.. Летальність від ковіду в загальному - 2 % Кількість померлих від ковіду в групі 69-80 - 42,8% в групі 80-89 - 46,8% в грі менше 69- 10,4%
ПС Спробуй вивести загальну летальність в 2%...якщо в групі де найбільше смертей по кількості ти кажеш що летальність 46,8 % Це хоч до тебе доходить?
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 21 кві, 2021 20:58, всього редагувалось 1 раз.
vetka написав:Интересно узнать, женщины Николаева сейчас очень хотят беременеть?
По последним данным за неделю родилось 118 детей, полгода назад было 160 в неделю. Если бы я планировала завести ребенка, то, конечно, отложила бы это до конца епидемии.
Это пока эхо первого испуга и стресса. Скоро начнется эхо периода успокоения в условиях круглосуточного нахождения партнеров в одном помещении. Когда уже все успокоились, отоспались, отъелись, напичкались витаминами и в такой кондиции перед тобой весь день в шортиках без лифика. Все население страны неожидано прожило внештатный медовый месяц. Продолжаем внимательно следить за кривой.