Не совсем понимаю посыл... Ожидалось, что первая доза даст 100% иммунитет?
Ну наверное то, чем вакцинируют там где Илон Маск? и даст иммунитет выше 60% Но там это не тут.
Всеравно не понятно: 6-7 человек из "в штабе в/ч всех привили" это сколько? 10%? 20%? -- т.е. даже "тут, которое не там" -- обещанные цифры в 60% перекрываются...
Starikan написав:Вчера коллега-приятель рассказывал: Его сын - майор в штабе в/ч. Всех привили, небольшие побочки пару дней, всё вроде нормально. Через 4-5 дней среди привитых заболело 6-7 человек, болели дома 2 недели с высокой температурой и кашлем.
Им случайно не Sinovac вкололи? А то тут выяснилось: Епідемія в країнах, які використовують вакцину Sinovac, посилюється. Кількість підтверджених випадків в Чилі, Туреччині та Пакистані, які вважали за краще отримати китайську вакцину Sinovac, збільшилася. У лютому Чилі ввела близько 9 млн доз вакцини Sinovac, в середньому 47 доз на 100 осіб, це найвищий рівень вакцинації в Південній Америці. Однак кількість позитивних результатів, зареєстрованих в Чилі, зросла, а не впала… Туреччина почала вводити вакцину Sinovac в середині січня, вакцинували не менше 8 млн осіб, що складає понад 10% населення. Але кількість хворих відновилася в кінці лютого, а 30 березня було зареєстровано 37303 нових випадків, що є найвищим показником за один день… (За вчера 61028 новых… ) Пакистан, який використовує китайську вакцину з початку лютого, і нині переживає третю хвилю пандемії, при цьому національний коефіцієнт позитивності тестів підвищився до 11%, що є найвищим рівнем з моменту спалаху. https://www.epochtimes.com.ua/novyny-sv ... lya-136181
fler написав:В Николаеве продлили ограничения красной зоны до 15 мая. Продавец из продуктового магазина рассказывает: «У людей уже нет денег от слова совсем. Они оплачивают покупки со словами: «Снимите с этой карточки 50 грн., с этой – 20 грн. и счас я еще в кошельке посмотрю, что осталось...» Врач из областной больницы говорит о большом потоке ковидных поступающих и умирающих (3-4 дня и нет человека, в основном старики). Рыночный непродуктовый бизнес подсчитывает убытки.
Интересно узнать, женщины Николаева сейчас очень хотят беременеть?
По последним данным за неделю родилось 118 детей, полгода назад было 160 в неделю. Если бы я планировала завести ребенка, то, конечно, отложила бы это до конца епидемии.
Libo написав: В Америке уже начали вакцинировать 16-ти летних. Через месяц вакцинации занавес. Все желающие привиты. Вакцины срочно надо будет девать. Заводы продолжат работать на полную мощность. На подходе еще новые вакцины. Подгонят вам сколько надо. Но проблема в другом, вы же многие сами не хотите вакцинироваться. Сектанты. Староверы. Ортодоксы.
Вчера коллега-приятель рассказывал: Его сын - майор в штабе в/ч. Всех привили, небольшие побочки пару дней, всё вроде нормально. Через 4-5 дней среди привитых заболело 6-7 человек, болели дома 2 недели с высокой температурой и кашлем. В точности то же самое было с моими родственниками, для одной кончилось печально.
Как тебе такое, Илон Маск?
Так нужно два раза вакцинироваться. Один укол не дает такой защиты, как 2 укола.
Тому ви спростовуєте дані німецького держстату, а наводите свої,які не мають жодної точності?))
budivelnik написав:поправку на точність яка вас влаштує замість 84,5 візьміть 85 або 86... а от 87 або 88
Від 80 до 89 будь-яка цифра може вийти. Але до чого тоді ваш метод ділення на 2?? Він має таку ж точність, як просто пальцем в небо вибрати будь-яку цифру від 80 до 89.
budivelnik написав:Якщо група 69-80 - має практично ту ж летальність що і група 80-89
На чому базується припущення, що вона однакова?? Вам у статті прямо кажуть, що найбільша вона в групі 80-89?? Ви розумієте різницю слів "однакова" і "найбільша"? Знову бред??
budivelnik написав:А раз рівномірно по рокам
А "два" - ні. Що це за вологі фантазії?)) Припустив навмисну брехню, закинув його в формулу і нарахував те, що хотів?)))
budivelnik написав:Але поки цифри які ви приводили - підтверджують мої висновки
Ті цифри які я приводив , ви їх вставляли куди попало , як мавпа і розказували "диви, в мене вийшло те, що я хотів")). Нічого спільного з математикою тут і близько не було))
budivelnik написав:Все що ви подавали це
Те, що там написано, а не те, як ви читаєте. А написано там 3 речі: найбільша летальність в групі 80-89, середній вік померлих 83 роки, та те, що найбільше померлих у віці 69+. А те, що ви собі нафантазували, так то ваша хвороблива уява і брехлива маніпулятивна сутність. )))
budivelnik написав: Все що ви подавали це Переважна більшість( більше 50% померлих) від короновірусу у ФРН мали вік 83+
Покажіть , де я таке показав. Пруф, будь-ласка, брехливий наш ))
P.S. Прошу звернути увагу модераторів на відверту брехню пана Будівельника. Не помилки, а саме навмисну маніпулятивну брехню та приписування того, що я не писав.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 21 кві, 2021 11:42, всього редагувалось 2 разів.
Libo написав: В Америке уже начали вакцинировать 16-ти летних. Через месяц вакцинации занавес. Все желающие привиты. Вакцины срочно надо будет девать. Заводы продолжат работать на полную мощность. На подходе еще новые вакцины. Подгонят вам сколько надо. Но проблема в другом, вы же многие сами не хотите вакцинироваться. Сектанты. Староверы. Ортодоксы.
Вчера коллега-приятель рассказывал: Его сын - майор в штабе в/ч. Всех привили, небольшие побочки пару дней, всё вроде нормально. Через 4-5 дней среди привитых заболело 6-7 человек, болели дома 2 недели с высокой температурой и кашлем. В точности то же самое было с моими родственниками, для одной кончилось печально.
Как тебе такое, Илон Маск?
могу предположить, что в день вакцинации люди собрались в кучу в очереди в медпункт,(разговоры,маски на шее,никакой дистанции) поймали вирус от инфицированного и на 5-й день хвороба их настигла.