Це дуже слушно. Середня Т по лікарні +18 може і є хоч в одному з приміщень лікарні , а може і в жодному нема (десь 30, а десь 6). Проте заявляти,що найчастіше по лікарні зустрічається +18 - це точно дурість у вашому стилі.
|
|
![]() "Розмазуються" не рівномірно. Наприклад, від 79 р. до 80 дожило 289872 з 312199, або 92,85%. А від 59 до 60 дожило 606424 з 615271 98,56%. Тобто у 2019 р. до ковіду імовірність померти у 80 річного в 5 разів вища як в 60 річного. Знаючи, що смертність від ковіду прямопропорційна віку, можу припустити, що за 2020 рік співвідношення буде ще більше. Ще раз (воостаннє) пояснюю, що не йдется про раптове вимирання 80-річних, а ідеться про зростання смертності у більш чисельній у порівнянні з минулими роками віковій групі понад 80 років, що в цілому підвищує рівень смертності взагалі. Нехай щастить. ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреТака відповідь приймається. Зміни (плавні) в кількості померлих були, є і будуть завжди, одна з причин пологих змін в загальній кількості померлих дійсно є зміни в структурі вікових груп. Різких змін смертності це пояснити не може, що ви самі визнали, тему можна закрити. Можна було її і не починати, якщо це не має жодного відношення до різких змін смертності, які були на старті дискусії,в яку ви прийшли. І вам всього найкращого. ![]() В догонку для Ямы: за 2019 год (за 20-й ждём летом) из всех умерших за год (это 581 тысяча) в возрастной группе 70-74 умерло только 57.9 т) .
Сколько именно на 71 году жизни можно только прикинуть - 11-12 тысяч. Давайте навсегда забудем цифру 71 год (Будівельник) . В этом возрасте умирает едва ли 2% от всех умерших за год. Данные госстата, таблица 5.2 в "Демографічний щорічник Населення України за 2019" К теме о "смерти размазываются". Потому хоть 20 тысяч лишних рождённых, хоть 100 тысяч. Все они размажутся, и на 71 году жизни умрут только 2% из них. Аминь. ![]() Каждый третий пациент, перенесший коронавирусную инфекцию, страдает от психического или нервного расстройства спустя полгода после заражения. К такому выводу пришли ученые из США и Великобритании, пишет журнал Lancet Psychiatry. Также выяснилось, что у людей, переболевших COVID-19, нарушения мозговой деятельности возникали чаще, чем у тех, кто перенес грипп или другие респираторные заболевания.
![]() Як називається людина,якщо у випадку коли чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Середній вік смерті в Україні на основі данних 18 млн померлих в 1991-2020=70 років(заокруглено) 2 Пункт 1 не говорить про те що всі хто досяг 70 років - повинні померти 3 Пункт 1 не говорить про те , що всі хто не досяг 70 років - будуть жити Тепер далі Якщо в якийсь з років було збільшена кількість народжень в порівнянні з попередніми/наступними роками наприклад на 10%...то з ймовірністю в 99,9% через 70 років(плюс/мінус пару років) буде збільшена кількість смертей на 3-5% в порівнянні з попередніми/наступними роками Тобто Якщо на 50 000 більше народилось - то а - не помре на 50 000 більше через 70років б - помре на 20000(плюс/мінус 5000) більше через 70( плюс/мінус пару років) в - 30000(плюс/мінус 5000) розмажеться на протязі 0-100 років від народження цих 50000.
![]() budivelnik , то есть просто сходить на держстат и посмотреть , как распредились 580 тысяч умерших в 2019 году - не?? Все так запущено??
И даже без этого , без госстата, просто до сих не дошло,что на кладбище возраст умерших самый разный , а не топчется около 70?? ?? Мдааааа.... Слушайте, ну я не буду вам в сотый раз рассказывать,что "средний возраст умерших " это среднее между 50 и 90, и каждом из этих возрастов умирали люди. Если вы не понимаете этого, и одновременно не желаете идти на госстат, то нет смысла. Пока. ![]() Якщо Ви можете визначити середній вік смерті 18 млн осіб гуляючи по кладовищам - то прапор вам в руки Я ж буду користуватись денними Держкомстату.
1 Середній вік померлих - 71,14 2 В групі 60+ померло 80% від загальної кількості всіх померлих в Україні 3 В групі 70+ померло 67% від загальної кількості В мене на руках данні з 1990 року по Україні Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 20 тра, 2021 23:16, всього редагувалось 1 раз.
![]() budivelnik , Сходите на госстат))
Название документа я указал выше)) Там все так же, только 70+ расписано на 70..74 75..79 80+ Вас там ждёт сюрприз, а меня извинения от вас. Впрочем нет, извинений не будет. Ну и ладно. Разложите ее. Там нежданчик)) ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Чет 20 тра, 2021 23:19, всього редагувалось 1 раз.
![]() Тут много ругали Степанова и пр. в недостатке вакцин.
|
|