IgA написав:ще є порушення перифірійного іммунітету, brain fog та інші long covid симптоми (до 30% перехворілих мають хоча б один з них після виздоровлення) Теж будемо щось колоти? Там ще навіть толком не знають що саме в ковіді все це спричиняє.
Ага Що порушує ковід -ви не знаєте Але вакцину яка це виправить - вже колете.. Може коня попереду воза поставите? а то віз йому ноги поламає.
budivelnik написав:Що порушує ковід -ви не знаєте Але вакцину яка це виправить - вже колете..
ще раз, порушень при ковіді на порядки більше ніж при вакцинації. З протидії ковіду найбільш ефективною є вакцинація. Є ще якісь заперечення ніж народна мудрість про коня і воза?
budivelnik написав:То чи змінює логічні висновки Будівельника про необхідність лікувати від корони Те що офіційна версія каже про 2,8% перехворівших а Будівельник про 40%
Хто зна,що там має на увазі наш математик, але
budivelnik написав:1 Якщо за 2 роки перехворіло 2,8%...то скільки часу потрібно щоб перехворіло 100% В мене виходить 100/2,8*2=71 рік....якось так дивно співпадає з середньою тривалістю життя
що робити з цим бредочком??
Куди прикрутити цей 71 рік- середню тривалість, якщо перехворіло 40%?
budivelnik написав:Що порушує ковід -ви не знаєте Але вакцину яка це виправить - вже колете..
ще раз, порушень при ковіді на порядки більше ніж при вакцинації. З протидії ковіду найбільш ефективною є вакцинація. Є ще якісь заперечення ніж народна мудрість про коня і воза?
1 Я не кажу що порушень від ковіду - менше ніж від вакцини від ковіду 2 Я кажу що вакцинувати здорових - це маразм 3 Я кажу Якщо за 2 роки офіційно перехворіло 0,2 млрд з 7,7 млрд-то ефективніше не колоти вакцину всім аборотись з наслідками у вже перехворівших( яких в 50 разів менше ніж населення яке ще не хворіло) 4 Я кажу що потрібно збільшити кількість обмежень для примусової вакцинації і колоти тільки групу ризику..та й то після додаткових обслідувань.
Тому Не пробуйте тут присутніх переконати що я проти ВАКЦИНАЦІЇ Я проти ТОТАЛЬНО ОДНАКОВОГО ПІДХОДУ ДО УСІХ...
Ви знаєте що в Україні 52000+ сидить в тюрмах? А чого тоді не виступаєте за те щоб ще 39,95 млн посадити? Чого впливаєте на засуджених(хворих) а не змушуєте здорових вивчати в тюрмі кримінальний кодекс?
Hotab написав:Ромасик , читайте внимательно. Надо из графика для одной и той же группы (вы взяли 30-39) : 1. Абсолютные цифры для 3 категорий. И 2. они же по привязке к 100к. Напишите их сюда и все поймёте.
Hotab написав:Ромасик , читайте внимательно. Надо из графика для одной и той же группы (вы взяли 30-39) : 1. Абсолютные цифры для 3 категорий. И 2. они же по привязке к 100к. Напишите их сюда и все поймёте.
пишите вы. Я все написал.
Что "все написал"? Абсолютные и приведенные к 100к?? Не было этого тут. Вот я написал для 60+ за 07.09.2021 абсолютные и относительные. Вам там все понятно??? По абсолютным полуваксов даже больше всех. По приведенным все как положено: антиваксов болеет вдвое больше , чем полуваксов, и в 8.5 чем полных ваксов. Понятно, что каждую категорию к 100к привели, или нет?? а не просто все цифры поделили на что-то там. Или до сих пор нет??
Hotab написав:Глянем на 7.09.2021 в израильскую стату.
"Зрада!!!",- Закричал бы Ромасик с Будивельныком. Именно ваксы принесли эти жуткие цифры!!!
Но посмотрим,а что если эти цифры привели к количеству членов этих групп!! На 100к!! Уже так.
Так во сколько раз хуже цепляться болячка к вакцинированным?? К полностью вакцинированным в 8.5 раз меньше!!
budivelnik написав:Я кажу що потрібно збільшити кількість обмежень для примусової вакцинації і колоти тільки групу ризику..та й то після додаткових обслідувань
Якщо зможете точно виявити хто саме в групі ризику, які саме потрібні обстеження і як саме треба боротися з наслідками якщо вже когось пропустили з групи ризику то я теж за.
Наприклад, що треба було зробити щоб уникнути такого випадку -
В інфекційній лікарні Києва від COVID-19 померла дівчинка, якій виповнився лише 21 день
Це яка група ризику, які треба було аналізи робити? І не треба писати про проценти, прийнятні втрати та іншу фігню, ми порівнємо з вакцинацією, де померлих на порядки менше.
Якщо конкретних пропозицій у Вас нема, то все це заклики за мир в усьому мирі. Чекати появи відповідей теж не варінт нажаль