ЛАД написав:Очень много слов, но я задал 2 конкретных вопроса, ни на один из которых Вы не ответили.
Я не винуватий що ви не змогли нічого взяти з моєї відповіді Напевно наші розумові здібності різко відрізняються і Або я настільки розумний що до вас не доходить Або ви настільки розумні-що мої пояснення для вас примітивні...
Що краще - виберіть самостійно. ПС Хоча по тому, що ви не вмієте редагувати навіть свої повідомлення( навіть тоді коли я звернув вам на це увагу) і приписуєте мені цитування хотаба...добре говорить про ваш рівень. я ці речі робити вмію Чи говорить це про те що вірно мій перший варіант?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 07 лис, 2021 02:14, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:то кількість вколотих вакцин в цій групі була б в рази більша ( не 2 млн вакцинованих - а 4-6 млн)
Яким чином відмова від вакцинації 0-40 підняла б кількість вакцинованих 60+?? Якщо: черги нема, дефіциту вакцини нема? Конкретно будь-ласка))))
Про вакцинацію Якщо в мене є ресурс який дозволив мені вколоти всього 20 млн вакцин за 200 днів і при цьому я 80% уколів вколов тим кому можна було колоти через пів року... То питання Може я тому й вколов всього 20% тим кому треба..бо 80 % використав на уколи всім кому не попадя....
Але знову ж Для тебе таке поняття як доступний ресурс постановка завдання стратегічне бачення як я бачу слабодоступне..
budivelnik написав:Якщо в мене є ресурс який дозволив мені вколоти всього 20 млн вакцин за 200 днів
Не було проблеми, що є бажаючі,а нема ресурсу. Не було це вузьким місцем. Був ресурс і на тих (старих) ,і на тих (молодих). То як вакцинація молодих зашкодила вакцинації старих?))
budivelnik написав:відрізняти причину і наслідок Якщо спочатку в тебе еротичні фантазії
Так-так, "ковтати" у вашій свідомості можна лише одне?)) А ковтати неправдиву інформацію можна?)) Про начебто не враховану половину смертей в Британії)) А ковтати образи?)) І тому ви відразу хамите, що всі ковтають саме те,що у вашій хворій уяві?)?)) Думаєте модератор не здатний розібратись у ваших фантазіях))
Я бачив ці розрахунки До них в мене претензій не має, тим більше що Англія є на сайті який вже Ви відвідували і там набагато точніше і структурованіше викладенні данні в порівнянні з вордметром З іншого боку 1 Їх можна трактувати як перемога вакцинації 2 А можна як вмерли всі хто повинен був вмерти....
При цьому Якщо ми беремо Україну...то в нас епідемія почалась на кілька місяців пізніше..і якщо ми не переженемо Англію по смертям від ковіда на 1000 осіб населення, але при цьому провакцинуємось в рази гірше .то тоді вже й Вам прийдеться схилитись до мого варіанту ....
Таки "надо пустить всё на самотёк, кому суждено, тот умрёт. Естественный отбор." Подождём, посмотрим "переженемо Англію" или нет. Стесняетесь прямо написать?
Федеральный апелляционный суд вынес решение о приостановке действия указа президента Джо Байдена, потребовавшего от всех американских компаний со штатом более 100 человек принудительно вакцинировать сотрудников либо еженедельно тестировать их на COVID-19. Судья в своем решении сослался на «серьезные законодательные и конституционные» проблемы, которые содержатся в тексте президентского указа. Белый дом отказался комментировать постановление и перенаправил все вопросы в Министерство труда, представители которого пока не ответили на просьбу о комментариях.
ЛАД написав:Таки "надо пустить всё на самотёк, кому суждено, тот умрёт. Естественный отбор."
Так оно и так все на самотёк пущено. После реформы медицины практически не осталось, так что других вариантов всеравно нет. Что можно сделать? Почти ничего. Ну можно было более организованно карантин организовывать, ношение масок, соблюдение дистанции и т.п. Но значительного эффекта это уже не даст.
Востаннє редагувалось Цитрин в Нед 07 лис, 2021 02:28, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Не було проблеми, що є бажаючі,а нема ресурсу. Не було це вузьким місцем.
Вузьким місцем було не бажання вакцинуватись у ВСІХ вікових групах. Замість того , ЩОБ РОЗПОЧАТИ КАМПАНІЮ ІСТЕРІЇ НАПРАВЛЕНУ НА ГРУПУ 60+... розпочали кампанію розмазану на 40 млн населення... Ясно що при одній і тій же напруженості тиск на групу з 40 млн був на особу в 4 рази менший ніж міг бути тиск на групу з 10 млн... це і привело до того , що група 0-60 вакцинувалась на 30% а група 60+ - на 20 % через цю різницю зараз ми отримуємо надлишкові смерті... в цих надлишкових смертях винуваті не тільки ті хто приймав рішення тиснути на всіх..а й ті хто підтримував це рішення..
budivelnik написав:ЩОБ РОЗПОЧАТИ КАМПАНІЮ ІСТЕРІЇ НАПРАВЛЕНУ НА ГРУПУ 60+... розпочали кампанію розмазану на 40 млн населення... Ясно що при одній і тій же напруженості тиск на групу з 40 млн був на особу в 4 рази менший ніж міг бути тиск на групу з 10 млн...
Ні, не ясно)) Якщо в ЗМІ кажуть ВСІМ, що ковід несе загрозу і треба вакцинуватись, то це не означає, що для 20 млн треба сказати двічі,а для 10 млн один раз)) Що ще завадило 60+ колотись, в світлі того, що кололись 0.-40?)) Я вважаю вони навіть для старих приклад показали))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 07 лис, 2021 02:31, всього редагувалось 1 раз.
Я бачив ці розрахунки До них в мене претензій не має, тим більше що Англія є на сайті який вже Ви відвідували і там набагато точніше і структурованіше викладенні данні в порівнянні з вордметром З іншого боку 1 Їх можна трактувати як перемога вакцинації 2 А можна як вмерли всі хто повинен був вмерти....
При цьому Якщо ми беремо Україну...то в нас епідемія почалась на кілька місяців пізніше..і якщо ми не переженемо Англію по смертям від ковіда на 1000 осіб населення, але при цьому провакцинуємось в рази гірше .то тоді вже й Вам прийдеться схилитись до мого варіанту ....
Таки "надо пустить всё на самотёк, кому суждено, тот умрёт. Естественный отбор." Подождём, посмотрим "переженемо Англію" или нет. Стесняетесь прямо написать?
При чому тут на самотєк.. Якщо й далі пробувати вакцинувати за 200 днів - 8 млн в групі якій нічого не грозить і 2 млн в групі якій щось загрожує..то до повної вакцинації потрібно ще 800 днів... Кожних 200 днів такого алгоритму дій буде забирати 30000 осіб... Тепер ви думайте Варто чи ні змінювати алгоритм вакцинації...адже надії що завтра без тиску на групу 60+ щось зміниться - не варто ПС я вчора хотів отримати другу дозу, не вдалось бо лікар попередив що між першою і другою треба розрив в 21 день , а в мене було 20.... але суть не в тому три тижні тому я стояв в черзі більше 2 годин вчора стояв 10 хвилин і після мене було 5 осіб.. це все що вам потрібно знати про бажання вакцинуватись у населення.