|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 02 гру, 2021 11:31
justit написав:Но многие этим пренебрегают
Не все так просто. Масса персонажей намеренно манипулятивно подают информацию. Например говорят А, но не говорят Б. Или игнорят неудобную реальность, выбирая удобную. Или подгоняют условия задачи и рассчеты под заранее выдуманный результат. Вы давно на ветке и видели множество таких примеров. - В стране (или городе,не важно) N смертность почти не выросла, значит Ковида нет. Все выдумано . - В стране M вакцинация почти не помогла, значит вакцина не работает нигде в мире. - смертность от Ковид небольшая,а все остальное это от чего-то другого, может от вакцины и многое другое по 100500 раз транслируется. Всякий раз это надо достаточно просто спросить и уточнить
? Нет на это столько ресурсов. Их просто надо выпиливать по закону военного времени, хоть они и визжат "линия партии". 628/525 четверг к четвергу. Свой прогноз не меняю, 100-120 тыс избыточных смертей в 2021 году.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Чет 02 гру, 2021 11:43
Hotab написав:и многое другое по 100500 раз транслируется. Всякий раз это надо достаточно просто спросить и уточнить
?
Игнорить тогда. Выпилить не выйдет никак.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2021 11:50
justit написав:Это какой-то парадокс.
Це не парадокс, а недореформа. Тобто -- по суті хаос, віддання ситуації на власний розсуд місцевим феодалам (влади, медицини і навіть військовим). Коли кожен завідувач лікарні, комбриг, ректор встановлює такі правила, які йому схотілося, а не згідно визначених законів, інструкцій і т.д. В мене, так само, як у vitallan, в полікліниці в натовпі, що у метро, до сімейного по 5!!!!!!! годин і більше!!!!!! можна-то сидіти в черзі з температурою, Ковідом і тощо. Запис зменшує цей час до 30-60 хв., але запис днів через 9 мінімум, коли той лікар вже й не потрібен буде. До ендокринолога запис за місяць+ і то, якщо встигнеш записатися в момент появи розкладу на новий місяць. Не встиг, то чекай шансу на інший. Тому тільки гроші... для приватних лікарів. Але в ситуаціях, коли потрібен саме державний, капець...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2021 12:01
detroytred написав:Тому тільки гроші... для приватних лікарів. Але в ситуаціях, коли потрібен саме державний, капець...
У випадку сімейного ж не суттєво "державний" чи "приватний"
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2021 12:41
justit написав: detroytred написав:Тому тільки гроші... для приватних лікарів. Але в ситуаціях, коли потрібен саме державний, капець...
У випадку сімейного ж не суттєво "державний" чи "приватний"
Ситуацій різних може бути багато. Мені, наприклад, був потрібен саме той лікар, бо я його добре знаю. Вгадувати іншого не було бажання. Чому ж там постійно отака купа людей, якщо для їх ситуацій все рівно, це питання відкрите. Але в черзі кого там тільки нема: і заможних, і розумних, і спритних, і посадовців, і т.д. Чомусь товкуться до отих держ. сімейних. Як медом змазано.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2021 13:08
detroytred написав:... Чомусь товкуться до отих держ. сімейних. Як медом змазано.
Странно: у нас те семейники, к которым "товкуться" работают на 1/3 ставки в гос-клинике (там им какие-то стажи/заслуженности/халявные курсы капают), а остальные 6 часов -- во всяких Добробутах зарабатывают...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 02 гру, 2021 13:09
ЛАД написав: Цитрин написав:ЛАД, Мне показалось или Вы действительно одобрительно пишете про "палки" и насилие?
Я пишу о реальности, а не о Ваших голубых мечтах. И о том, что насилие пока что необходимо и является одной из основных функций государства. Когда людей держат в тюрьмах за преступления это насилие? Или Вы за то, чтобы преступники гуляли на свободе?
та ваки виглядають як людино ненависники. Люди особи соціальні, а тут другий рік нав"язують тюремний режим
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 гру, 2021 13:12
flyman написав:та ваки виглядають як людино ненависники. Люди особи соціальні, а тут другий рік нав"язують тюремний режим
Вакси люблять людей, особливо з групи ризику, тому носять маски і вакцинуються. Антиваксам же на всіх, крім себе, начхати. Все просто.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2021 13:14
vitaliian написав: safonovstanislav написав:Значит семейного нужно или в дурку, если дурак, или в тюрьму, если осознанно такие советы даёт
знаешь сколько безсимптомных ковидников ходит по улицам, ездит в транспорте, посещает кафе и кинотеатры? Я тебе больше того скажу, у меня после прививок зелёный сертификат в Дие, это пропуск куда угодно и никого не волнует с ковидом я пришел или без. Сертификат есть и вопросов ко мне не должно быть. Вот где проблема. На этом фоне действия семейного - детские шалости.
так про це так звані "антиваки" тут давно пишуть, що вакицинація та обмеження невакцинованим тільки погіршують ситуацію
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 гру, 2021 13:15
flyman написав: ЛАД написав: Цитрин написав:ЛАД, Мне показалось или Вы действительно одобрительно пишете про "палки" и насилие?
Я пишу о реальности, а не о Ваших голубых мечтах. И о том, что насилие пока что необходимо и является одной из основных функций государства. Когда людей держат в тюрьмах за преступления это насилие? Или Вы за то, чтобы преступники гуляли на свободе?
та ваки виглядають як людино ненависники. Люди особи соціальні, а тут другий рік нав"язують тюремний режим
Так насправді ж якраз навпаки - "ну вимруть групи ризику - а мені то що ?"
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-