Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Тим хто виїхав з окупації і зараз знаходиться в Україні можуть отримати довідку ВПО і я думаю з нею виправити свій статус. А ось ті хто виїхав з цих областей і зараз умовно живуть на балі (чекають), ніяк не думали за своє резидентство то такі будуть здивовані (але чи є такі)
DmitryZP Доброго дня...спасибо...информации много но хотелось бы точно знать механизм пополнения какой на данный момент.За Wise пишут,что сейчас невозможно отправить деньги из Украины..так что же сейчас работает ...? Через кого можно завести средства на счет?
Vasiliy-OD написав:DmitryZP Доброго дня...спасибо...информации много но хотелось бы точно знать механизм пополнения какой на данный момент.За Wise пишут,что сейчас невозможно отправить деньги из Украины..так что же сейчас работает ...? Через кого можно завести средства на счет?
Реєструєтесь у Wise з українською адресою. Рахунок Wise вам не відкриє, але кнопка Send в додатку вайза вам буде доступна. Вказуєте реквізити Zen і оплачуєте переказ через GPay з картки українського банку у валюті євро. Далі з ZEN робите SEPA платіж на інтереактів. Zen берез 10 євроцентів за вхід/вихід. Wise ≈ 0.5-0.6% З карток аккорда/ізі/ПУМБ комісій наче немає (перевірив лише аккорда поки, але ліміти Gpay і самого банку суворі)
Maxwe11 написав:Реєструєтесь у Wise з українською адресою. Рахунок Wise вам не відкриє, але кнопка Send в додатку вайза вам буде доступна. Вказуєте реквізити Zen і оплачуєте переказ через GPay з картки українського банку у валюті євро. Далі з ZEN робите SEPA платіж на інтереактів. Zen берез 10 євроцентів за вхід/вихід. Wise ≈ 0.5-0.6% З карток аккорда/ізі/ПУМБ комісій наче немає (перевірив лише аккорда поки, але ліміти Gpay і самого банку суворі)
З мого досвіду комісія Wise через GPay і кнопку Send 0.47%+0.44euro. Ще була комісія банку в Приваті, Укргазі, Сенсі, А-банку. Південний не пропускає платіж через GPay. Без комісії переказував з Моно, Пумбу, Прокредита, Креді Агріколя, Акорда.
Наче писали, що в Zen комісія 2.5% відсотки за поповнення для нерезидентів ЕС. Але я навіть не намагався.
Пару слів про CRM. 1. США туди не входить. 2. До закінчення воєнного часу Україна відслідковують рахунки $250к+ 3. США віддає данні лише в рамках кримінального провадження. 4. Все це не важливо, якщо: -ви переказали валюту з укр банку в вейз чи дзен на своє ім'я, далі на брокера; -подали податкову декларацію в Україну про інвестиційний прибуток. Ставка в Україні одна з найнижчих.