Відгуки про ICU

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 910111213 ... 29>
Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 20:36

adj написав:stuermer01 надати доказ що гроші легальні, тобто в цьому випадку довідку з податкової де буде зрозуміло що у вас легально були ці 200к грн, і по ним були сплачені податки.

Ви реєструвались як громадянин України (резидент)?

Я громадянин України, мені не треба нічого реєструвати в Україні.

Тобто я маю в Україні надавати ще довідку німецького Фінанцамту??
Офіційної банковської виписки недостатньо??
З яких це пір український фінмоніторінг контролює сплату податків у Німеччині??
Може це справа німецького Фінанцамту та німецького банку?
stuermer01

Подякував: 94 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 21:02

stuermer01 написав:
  adj написав:stuermer01 надати доказ що гроші легальні, тобто в цьому випадку довідку з податкової де буде зрозуміло що у вас легально були ці 200к грн, і по ним були сплачені податки.

Від вас хочуть документ що у вас ці гроші є легальними, якщо є батьки/жінка і вони мають офіційні доходи то я би зв'язався з ICU і запитав чи можна додати ці документи з поясненням що це вам подарували родичі і ви вирішили інвестувати їх.

Проблема в тому що якщо зараз ІСУ не ясно джерело походження цих грошей (і відповідно їх законність).
adj

Подякував: 108 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 21:14

adj написав:
  stuermer01 написав:

Від вас хочуть документ що у вас ці гроші є легальними, якщо є батьки/жінка і вони мають офіційні доходи то я би зв'язався з ICU і запитав чи можна додати ці документи з поясненням що це вам подарували родичі і ви вирішили інвестувати їх.

Проблема в тому що якщо зараз ІСУ не ясно джерело походження цих грошей (і відповідно їх законність).

Доходи дружини враховуються.Мені так пояснювали в березні в сапорті ICU.
IDAN

Подякував: 20 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 12:30

adj написав:Від вас хочуть документ що у вас ці гроші є легальними,

Офіційна банківська виписка - це і є цей документ! Якщо вони думають, що це підробка, то нехай звертаються до відповідних органів та перевіряють!

якщо є батьки/жінка і вони мають офіційні доходи то я би зв'язався з ICU і запитав чи можна додати ці документи з поясненням що це вам подарували родичі і ви вирішили інвестувати їх.

От типова українська ментальність! Обов'язково треба якийсь схематоз видумати!
Я не хочу нічого придумувати!

Тобто офіційна банківська виписка, де написано від кого переказ, а також рахунок цьому клієнту на ту саму суму - це для ICU "незрозуміле джерело походження"! ??
Мозок увімкніть!
Востаннє редагувалось stuermer01 в Суб 21 жов, 2023 12:38, всього редагувалось 1 раз.
stuermer01

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 12:38

Re: Відгуки про ICU

stuermer01 написав:обто офіційна банківська виписка, де написано від кого переказ, а також рахунок цьому клієнту на ту саму суму - це для ICU "незрозуміле джерело походження"! ??
Мозок увімкніть!

Так це не є легальними грошима з точки зору банку. Аналогічно не признають легальними виписки про отримання депозиту...
Дюрі-бачі

Подякував: 866 раз.
Подякували: 629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 12:42

Так це не є легальними грошима з точки зору банку.

Бред!

Аналогічно не признають легальними виписки про отримання депозиту...

Теж бред, як це виписка по депозиту нелегальна!

Чому вони не визнають відсотки по депозитах за останні 5 років, як в них написано у переліку!
stuermer01

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 12:47

stuermer01 написав:От типова українська ментальність! Обов'язково треба якийсь схематоз видумати!

Ви плутаєте, це не схематоз а поки що (можливо єдина) опція для вас.
  stuermer01 написав:Тобто офіційна банківська виписка, де написано від кого переказ, а також рахунок цьому клієнту на ту саму суму - це для ICU "незрозуміле джерело походження"! ??
Мозок увімкніть!

Скільки в Україні банків? Візьміть в кожен покладіть 100к (фін. мону ж не буде) і перешліть їх на брокерський рахунок ICU, хай буде 4 мільйони. Далі купите ОВДП, після надасте ІСU виписку з 40 банків з яких ви робили переказ - питання: гроші звідки?

Ви воюєте з тим щоб довести що у вас ці гроші є, але це і так відомо, тут питання в тому звідки у вас ці гроші, а точніше чи задекларовані вони і чи були сплачені з них податки.

Якщо ці гроші не були задекларовані відповідно ці гроші є грязними і ви намагаєтесь їх відмити через брокера, який зараз вам виведе всю суму і надасть ще й документи що покупку/погашення облігацій і стане співучасником відмивання.

Якраз що моє пояснення це не типова Українська ментальність. Типова українська ментальність це понести грязні гроші в регульовану фінансову організацію і потім не знати що робити, і йти на форум висловлювати своє незадоволення тим як працює ухвалений закон, про який вже пару років була дискусія, і не просто так була введена нульова декларація, тобто влада попереджала.

Резюме: вам треба надати доказ що гроші не просто "були" а що про ці гроші знала ДПС (тобто були сплачені податки). Відповідно, довідка про зарплату, доходи, подарунки, продаж нерухомого/рухомого майна, інше.
adj

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 12:51

adj написав:задоволення тим як працює ухвалений закон, про який вже пару років була дискусія

В цьому законы найгірше те, що не прописаний чіткий алгоритм як всіх моніторять, щоб зробити чіткий алгоритм його безпечного обходу.
  stuermer01 написав:Теж бред, як це виписка по депозиту нелегальна!

Чому вони не визнають відсотки по депозитах за останні 5 років, як в них написано у переліку

Відсотки визнають "чистими", а от саме тіло депозиту - ні. Просять пояснити звідки кошти, які було покладено на депозит
Дюрі-бачі

Подякував: 866 раз.
Подякували: 629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 12:55

Дюрі-бачі це всюди (у простих смертних) так, це для того щоб не можна було його легко обходити.

Для людей у кого солідні суми і зв'язки - доступний private banking закордоном, де ці гроші проінвестує не кінцева фіз. особа, а гроші будуть проінвестовані з якогось беліза через диряву юрисдикцію і без розголошення кінцевого бенефіцеара.

А якщо ви самі йдете в "білий" світ фінансів, який регулюється не тільки одним регулятором (НБУ), але ще й НКЦПФР то просто заходите під два величезні прожектори, коли у самого лице в пушку, нащо це робити? Купіть нерухомість і здавайте.
adj

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 12:58

adj

Профіль

#<1 ... 910111213 ... 29>
Форум: