Грошові перекази українців перевірять: що зміниться
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
оскільки суть цих змін — захистити гроші клієнта від шахраїв.
Какая наглая и циничная ложь.
«По-перше, перевірку проведуть при спробах отримати доступ до рахунку клієнта з нетипового місця. Наприклад, коли людина намагається увійти в мобільний додаток з нового пристрою, нової точки доступу, які раніше вона ніколи не використовувала», — пояснює Василь Невмержицький.
Это прям в законе пропишут? Серьёзно?
Однак на ділі багато банків керуються таким принципом і зараз.
Так зачем включать это в закон? Давайте туда ещё версию Андроида запишем и размер дисплея. Прям по тупости догоняем армейский устав СССР описывавший таблички используемые в автопарке. Но то всё же был устав, считай "технический" регламент несения службы, а не закон.
Ну в рашке с 1 марта на сайте налоговой вообще можно просмотреть все чеки которые оплачены банковскими картами, думаю нам тоже не долго осталось быть иллюзорно анонимными.
0500ua написав:Ну в рашке с 1 марта на сайте налоговой вообще можно просмотреть все чеки которые оплачены банковскими картами, думаю нам тоже не долго осталось быть иллюзорно анонимными.
0500ua написав:Ну в рашке с 1 марта на сайте налоговой вообще можно просмотреть все чеки которые оплачены банковскими картами, думаю нам тоже не долго осталось быть иллюзорно анонимными.