|
Експерт розповів про вплив техогляду на безпеку... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 18 кві, 2021 21:04
wild.tomcat написав:ну хоч, як приклад, за колгоспний ксенон, давно цих, хто очі людям випалюють,
Саме так - "давно". Навіть тоді, коли був обов"язковий ТехОгляд. Чому Ви впевнені, що щось зміниться?
-
LutsMan
-
-
- Подякував: 212 раз.
- Подякували: 265 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 кві, 2021 16:11
wild.tomcat написав: AleksD написав:Однозначно, саме так На одних лише штрафах за тонування можна непогано нажитись за якихось пару місяців
і правильно зроблять. тонуйте у відповідності до дсту і техреламенту. позатоновують по колу, потім вночі ніх..я не бачать. вільнолюду дай волю, то він ще й лобас затонує. і потім буде щиро дивуватися за шо його жорстко мають. ви мащиини з європи бачили хоч одну з тонованими передніми боковинами? задні хоч фарбою замалюйте, а передні - зась.
Моя машина затонована "в 0" (крім лобовухи). Мені зручно, жодного дискомфорту. Але я ціную вашу думку
-
AleksD
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 кві, 2021 20:38
LutsMan написав: wild.tomcat написав:ну хоч, як приклад, за колгоспний ксенон, давно цих, хто очі людям випалюють,
Саме так - "давно". Навіть тоді, коли був обов"язковий ТехОгляд. Чому Ви впевнені, що щось зміниться?
ну хоч якийсь шанс. якшо нічого не намагатися виправити, то саме точно не виправиться. AleksD написав: wild.tomcat написав: AleksD написав:Однозначно, саме так На одних лише штрафах за тонування можна непогано нажитись за якихось пару місяців
і правильно зроблять. тонуйте у відповідності до дсту і техреламенту. позатоновують по колу, потім вночі ніх..я не бачать. вільнолюду дай волю, то він ще й лобас затонує. і потім буде щиро дивуватися за шо його жорстко мають. ви мащиини з європи бачили хоч одну з тонованими передніми боковинами? задні хоч фарбою замалюйте, а передні - зась.
Моя машина затонована "в 0" (крім лобовухи). Мені зручно, жодного дискомфорту. Але я ціную вашу думку
навзаєм готуйте гроші на то і на мобільні пости теж. комфорт, він грошей коштує, правда ж? 
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 288 раз.
-
-
Профіль
-
-
-