Один айтішник приносить економіці країни понад 22 тисячі...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Asing написав:С каких это пор атишники -програмуны стали инженерами
dan15 написав:Asing С тех пор как появилась профессия Software Engineer:
учите матчасть.
Но, в статье говорится именно про инженеров. Не про инженеров-программистов. Либо перевод некорректный, либо автор - журналист, который сам не понимает разницы.
Абсолютна більшість українських IT-шників працює у аутсорсингових компаніях. Тому я сумніваюся, що економіці України так вже багато перепадає від цих експортних надходжень.
victorulysses7 написав:Абсолютна більшість українських IT-шників працює у аутсорсингових компаніях. Тому я сумніваюся, що економіці України так вже багато перепадає від цих експортних надходжень.
Заробітну плату ці працівники не отримують? Чи як?
victorulysses7 написав:Абсолютна більшість українських IT-шників працює у аутсорсингових компаніях. Тому я сумніваюся, що економіці України так вже багато перепадає від цих експортних надходжень.
Заробітну плату ці працівники не отримують? Чи як?
Так то ж не:
cohan написав:"в страну" отчего бы инженеру не принести конкретным слугам страны?
Чиновник- вид не хитрый, считает что если холоп не обложен на входе 40% "данью" + конкретно поборами в чиновничий карман, то значит, что "економіці України не перепадає від цих експортних надходжень."
А то, что вся валютная зп может быть потрачена в Украине (доляры-эвро обменяны на украинский продукт или фантики) - т.е. это чистяком валютная инвестиция, без вложений и гособязательств, та ведь что с этого конкретным слугам страны