Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Я їздив на Рибальській пару років назад. Локація абсолютно незручна і некомфортна. Бувша промзона, вся перерита. Поруч залізнична колія з важкими потягами. Наявність річки поруч- вважаю мінусом. Запахи гнилі і комари.
lejko_vit написав:Сенс в тому що плитка яка кладеться без швів коштує інших грошей, работа також. Шви це єкономія! Але не плитки связанно.
волнистая плитка кладётся без швов. И стоит не то чтобы космос, я в прошлом году по 400грн/м2 брал
Без швов укладывать можно ректификат (дополнительная стадия обработки на заводе, попросту обрезка) и то есть нюансы. Связано это с геометрией плитки, заколебаться можно калибровать даже дорогую. Я противник бесшовной укладки, тому есть ряд причин, цены среди них нет
Питання знатокам- викинув стару спальню - маю лише ліжко - хочу шафу купе - що зараз поставити - в якому кольорі та якого дизайну щоб потім не відбиватися від максів про жлобремонт? Можете накидати виробників та приклад фото - раніше робив все у стерх - 15 років шафи стоять без будь-яких проблем
Вибачте, якщо запитую вже не вперше)) - бо щось відповідей не пам'ятаю на своє питання)) Тож: - якщо мою квіточку здадуть восени/до кінця року, то що краще: а) закрити/заморозити до кращих часів в такому стані, як здадуть? б) попросити тата, нехай найме бригаду/майстрів і нехай зроблять ремонт "під ключ" і здати в оренду?
Але всі кажуть, що все значно здорожчало і майстри - НЕ дешево беруть! То чи доцільно зробити ремонт, який напевно потягне на ці 27м2 "під ключ" +/-400Кгрн?
cherchiltank написав:Питання знатокам- викинув стару спальню - маю лише ліжко - хочу шафу купе - що зараз поставити - в якому кольорі та якого дизайну щоб потім не відбиватися від максів про жлобремонт? Можете накидати виробників та приклад фото - раніше робив все у стерх - 15 років шафи стоять без будь-яких проблем
Зайдіть на Віяр і пошукайте ДСП 10ми., якщо двері з ДСП. Неділю назад було всього 8-10 доступних кольорів. Звичайне зеркало - 995 грн м.кв. І від цього фасаду і будете відштовхуватись. Всередині зробив з ДСП з опцією - без залишків. Є такий ДСП на Віярі. Р.S. Двадцять років тому Стерх також намалював дизайн шафи- зробив в 2.5 рази дешевше. Теж досі стоять.