|
РЕМОНТ квартири для здачі в оренду |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 16 лип, 2023 10:36
Bolt написав: Frant написав: Hotab написав:Все що сховано від очей (електрика, вода, каналья) можливо зробити самостійно і якісно. Часто навіть якісніше за спеца, який завжди спішить на інший обʼєкт і робить як легше і швидше, а не як потрібно. Для цього вивчити вимоги керівних документів (нескладно і дуже бажано) , подивитись відео як робити і мати трохи натхнення. Інструмент звичайно теж. Все що на очах (плитка, фарбування, ламінати/паркети/плінтусА - тут якість дуже залежить від досвіду роботи майстра. Новачок не зробить так, як профі. І завжди буде видно косяки. На таке я б не поліз. Хоча лазив. Все бачу. Більше не хочу.
Робити ремонт своїми силами - 2 роки вечорами буднів і без вихідних, на 50 м2. Зробити самому можна все, крім зварювання металу і укладки керамічної плитки. Звісно, багато що можна виконати краще, ніж наймані працівники, які завжди (!!!) халтурять. Проте цей шлях - для небогатих людей,які мають вільний час
Ви будете здивовані, але у власному будинку я зварив все, починаючи від вхідних дверей і відкатних воріт і закінчуючи огорожею на балконі ну і вісім секцій паркану( робота над, якими, доречі, стала однією причин з-за якої мене звільнили з перед останньої роботи бо робив в робочій час, в гаражі на території організації бо іншім неробам , які сиділи в робочий час в ФБ, бухали в підсобці чи робили манікюри було заздрісно і вони стукали на мене начальству). Ну і плитку класти, як два пальця...
Якби ви повноцінно працювали на роботі, зранку до вечора, у вас не було би жодної можливості займатись "лівими справами" в робочий час. Ще й електроенергію крали, на свої потреби. Все за чужий рахунок. Навіть не соромно вам. Нормально, для України, так!
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 лип, 2023 10:54
Bolt написав: flyman написав: Успіх написав:А скільки зараз буде коштувати м2 ремонту "бюджетний варіант" - враховуючи будматеріали/роботу майстрів/меблі/техніку? Просто цікаво  Бо раптом станеться велике чудо і вже цієї осені буде наша перемога! (то тоді і мені треба буде братись за ремонт теж цього року) 
послідній ремонт 9куе на 15м2, але то під ключ, з меблями, кухнею, санвузлом і послугами прораба
Прораб, маю надію, на файну тачку собі заробив?! 😆
з них прорабових 1куе "зарплати", що наколотив він поза нею хз, може щось на знижках
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 16 лип, 2023 11:34
flyman написав: Bolt написав: flyman написав:послідній ремонт 9куе на 15м2, але то під ключ, з меблями, кухнею, санвузлом і послугами прораба
з них прорабових 1куе "зарплати", що наколотив він поза нею хз, може щось на знижках
Флаймен, що ти звіздиш??? Які 9000 доларів, ти що? Тобі 100 доларів в місяць на себе шкода, щоб купити м'яса і фруктів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 лип, 2023 19:49
Укладка плитки - искусство, конечно. И адский труд 
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 16 лип, 2023 19:55
Frant написав: Bolt написав: Frant написав:Робити ремонт своїми силами - 2 роки вечорами буднів і без вихідних, на 50 м2. Зробити самому можна все, крім зварювання металу і укладки керамічної плитки. Звісно, багато що можна виконати краще, ніж наймані працівники, які завжди (!!!) халтурять. Проте цей шлях - для небогатих людей,які мають вільний час
Ви будете здивовані, але у власному будинку я зварив все, починаючи від вхідних дверей і відкатних воріт і закінчуючи огорожею на балконі ну і вісім секцій паркану( робота над, якими, доречі, стала однією причин з-за якої мене звільнили з перед останньої роботи бо робив в робочій час, в гаражі на території організації бо іншім неробам , які сиділи в робочий час в ФБ, бухали в підсобці чи робили манікюри було заздрісно і вони стукали на мене начальству). Ну і плитку класти, як два пальця...
Якби ви повноцінно працювали на роботі, зранку до вечора, у вас не було би жодної можливості займатись "лівими справами" в робочий час. Ще й електроенергію крали, на свої потреби. Все за чужий рахунок. Навіть не соромно вам. Нормально, для України, так!
А ще би не було власного будинку, і ще багатьох речей.😏 Пи. Си. Цікаво послухати оповідання, форумчан як вони заробили по 250 куе на квартири в Куєві.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 17 лип, 2023 11:28
Bolt написав: Frant написав: Bolt написав:Ви будете здивовані, але у власному будинку я зварив все, починаючи від вхідних дверей і відкатних воріт і закінчуючи огорожею на балконі ну і вісім секцій паркану( робота над, якими, доречі, стала однією причин з-за якої мене звільнили з перед останньої роботи бо робив в робочій час, в гаражі на території організації бо іншім неробам , які сиділи в робочий час в ФБ, бухали в підсобці чи робили манікюри було заздрісно і вони стукали на мене начальству). Ну і плитку класти, як два пальця...
А ще би не було власного будинку, і ще багатьох речей.  Пи. Си. Цікаво послухати оповідання, форумчан як вони заробили по 250 куе на квартири в Куєві.
Працювали, накопичували, хтось брав іпотеки. Ну і чого одразу 250куо?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 17 лип, 2023 11:43
==== quote="5599076:Frant"==== flyman написав: Bolt написав: flyman написав:послідній ремонт 9куе на 15м2, але то під ключ, з меблями, кухнею, санвузлом і послугами прораба
Флаймен, що ти звіздиш??? Які 9000 доларів, ти що? Тобі 100 доларів в місяць на себе шкода, щоб купити м'яса і фруктів. === quote ==== професоре, пропоную спочатку розібратися із "витратами на життя" та "інвестиціями"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 17 лип, 2023 13:49
beee написав:Укладка плитки - искусство, конечно. И адский труд
поясніть мені в чому сакральний сенс швів між плиткою ? чому не можна класти плитку без швів ? тобто спеціально не робити широкі шви
-
yama
-
-
- Подякував: 9203 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 17 лип, 2023 13:52
yama написав: beee написав:Укладка плитки - искусство, конечно. И адский труд
поясніть мені в чому сакральний сенс швів між плиткою ? чому не можна класти плитку без швів ? тобто спеціально не робити широкі шви
А хто спеціально робить широкі шви? Де ви таке бачили?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 17 лип, 2023 14:08
yama написав: beee написав:Укладка плитки - искусство, конечно. И адский труд
экономия плитки.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-