Sense Bank
Чи треба тягнутись за тим хто не бажає бути лідером. Він приречений тягнутись у хвості, хоча дивлячись назад гадає що він перший.
|
|
Додано: Вів 23 кві, 2024 12:34
Так, поточним оперднем. Сам кредліміт при достроковому погашенні Розстрочки не додасться і не вивільниться! Таке погашення перенесе частину Розстрочки на поточну заборгованість, яку треба буде погасити в грейсі до наступної РД власними коштами. Тобто, якщо немає поточної заборгованості за мінусом Розстрочки (немає чого гасити = все в Розстрочках!), то дійсно, приходиться погашати (частково) Розстрочку і потім вносити власні гроші ПС. А подивиться, в меню зміни ліміту... Може Алка дозволить накинути +10К
Додано: Сер 24 кві, 2024 14:48
Sense Bank
Доброго дня. Два питання про чудовий додаток. 1. Оновлення паспортних даних як часто проводиться? Днями з'ясувала, що програма заблокована, довелося йти до відділення. Тепер 2. Є карта Хамелеон – була заблокована мною. Як зараз можна карту розблокувати картку? Того функціоналу який був - вже бачу немає в додатку. Тап на карті в "Продуктах" та вибір у меню "Заблокувати/розблокувати картку" призводить до повідомлення - "Ми не знайшли активних карток" WTF?
Додано: Сер 24 кві, 2024 14:58
Вітаю) 1. Оновлення даних потрібно робити, якщо у вас прострочились документи, або ж була зміна в документах. Ще одна причина по, якій в застосунку попросить оновити дані, це підходить строк повторної ідентифікації (виконується згідно з законом України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення") 2. Якщо картку ви заблокували самостійно, то і розблокувати можете також в застосунку.Ось інструкція: Потрібно перевірити чи все добре у вас з карткою, оскільки виникає помилка. Тому біжу до вас в особисті) Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Додано: Сер 24 кві, 2024 15:10
Зараз я не бачу того функціоналу, що є в інструкції.
Додано: Сер 24 кві, 2024 15:36
У вас рахунок активний, його ніхто не закривав, анульована тільки сама картка, яку можна перевипустити про що я вам писала в особистих. Банк може анулювати картку якщо: -протягом 6 (шести) місяців підряд клієнт не здійснював операції за Рахунком (при розрахунку строку не враховуються операцій із сплати Банком Клієнту відсотків на залишки коштів у випадку їх наявності) та - якщо залишок коштів на Рахунку становить менше 100,00 грн. (сто гривен, 00 копійок) або еквіваленту суму у іншій валюті, за курсом НБУ та - відсутня заборгованість за кредитною лінією (для кредитних продуктів)" Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Додано: Сер 24 кві, 2024 15:42
Sense Bank
Ну от знадобилася б мені картка зараз, коли була не в країні? А її закрито. Ви думаєте, це зручно клієнту? Віртуальна мене не рятувала. Ну а те, що менеджер навіть не сказала сьогодні, що карт немає, потрібно, не потрібно клієнту. Це зовсім уже ні в які ворота. Сенс – ви не виправні.
|
|