Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кащей написав:То есть, не получая зарплату/стипендию в Сенсе, стать участником акции нельзя?
Представник писав, що діє паралельно ще одна акція для кредиток з кр.лімітом.
Вот я и спрашиваю, где можно ознакомиться с условиями этой еще одной акции. На сайте вижу только одну https://sensebank.com.ua/cash-u/vihidni ... o-kreditci и в ее условиях есть пункт 3.4 про зарплатные проекты, который я привел выше.
Кащей написав:Эта акция распространяется только на участников зарплатных проектов в банке, я правильно понимаю?
Вибачте за очікування, стосовно цих двух акцій, потрібно було доуточнити момент. Що стосується "Вихідні з кешбеком" для зарплатних проєктів, то так, потрібен щоб був у банку. "3.4. У Акції приймають участь тільки клієнти Банку, які після запуску даної Акції отримують зарахування заробітної плати/стипендії на свої картки, відкриті в рамках ДОЗП/ ДОВС з новою ЮО або Повернутою (реактивованою) ЮО, а також відкриті в проекті ЗП «Універсальний»."
Що стосується "Вихідні з кешбеком по кредитним карткам", то тут приймають участь клієнти Cash’u Club, які є власниками кредитних карток RED, RED 2.0, RED CASH, Максимум, Максимум-готівка, Максимум Платинум. Зарплатний проєкт не потрібен у банку.
Sense Bank написав:"3.4. У Акції приймають участь тільки клієнти Банку, які після запуску даної Акції отримують зарахування заробітної плати/стипендії на свої картки, відкриті в рамках ДОЗП/ ДОВС з новою ЮО або Повернутою (реактивованою) ЮО, а також відкриті в проекті ЗП «Універсальний»."
Що стосується "Вихідні з кешбеком по кредитним карткам", то тут приймають участь клієнти Cash’u Club, які є власниками кредитних карток RED, RED 2.0, RED CASH, Максимум, Максимум-готівка, Максимум Платинум.
Банк знущається? Банк позакривав багатьом клієнтам кредитні картки, не дає відкрити нову, а зараз видумав акцію для цих клиєнтів. Стосовно зарплатних карток, банк би просто ввів у цю акцію пункт про витрати з такої картки, а не цільові надходження.
Water написав:Банк знущається? Банк позакривав багатьом клієнтам кредитні картки, не дає відкрити нову, а зараз видумав акцію для цих клиєнтів.
Ви ще не звикли? В мене от наприклад був кред ліміт 30к грн, у лютому 2022 урізали до 429 грн (це була поточна заборгованість за карткою - була б заборгованість 10к можливо б зараз був саме такий ліміт)... і пропонують ще користуватися їм... там здається хтось перестав дружити з головою
Добрый вечер ставки в нашем любимом банке снизились аж на 1% с3до2% если валюта упадет на карту и около года не будет движка на ней то грозят снимать плату за обслуживание? И да живу в стране где нет банкоматов сенса
tzeery608 написав:Добрый вечер ставки в нашем любимом банке снизились аж на 1% с3до2% если валюта упадет на карту и около года не будет движка на ней то грозят снимать плату за обслуживание? И да живу в стране где нет банкоматов сенса