Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
JanIs написав:Вітаю. Друзі, підкажіть,які ліміти на місяць для карти Хамелеон для переказів СЕП? 200тис.на місяць та 150на день так і є?
Вітаю! Від сьогодні у нас оновлення по лімітам Перекази за реквізитами, СЕП 4.0 (на рахунки, відкриті в інших банках України (у т.ч. на благодійність): - за одну операцію — 150 000 грн (раніше — 50 000 грн); - за день — 500 000 грн (раніше — 150 000 грн); - за місяць — 5 000 000 грн (раніше — 200 000 грн).
JanIs написав:Вітаю. Друзі, підкажіть,які ліміти на місяць для карти Хамелеон для переказів СЕП? 200тис.на місяць та 150на день так і є?
Вітаю! Від сьогодні у нас оновлення по лімітам Перекази за реквізитами, СЕП 4.0 (на рахунки, відкриті в інших банках України (у т.ч. на благодійність): - за одну операцію — 150 000 грн (раніше — 50 000 грн); - за день — 500 000 грн (раніше — 150 000 грн); - за місяць — 5 000 000 грн (раніше — 200 000 грн).
Ліміти на операції: ▪ Зняття готівки в банкоматах або касах в день — 50 000 грн (раніше — 20 000 грн). ▪ Розрахунки в торговельній мережі (покупки) в день — 200 000 грн (раніше — 100 000 грн). ▪ Розрахунки в інтернеті — 200 000 грн (раніше — 100 000 грн). ▪ Перекази на картки інших банків в Україні та за кордоном: - в день — 100 000 грн (раніше — 50 000 грн); - в місяць — 200 000 грн (раніше — 100 000 грн). Ліміт кількості операцій переказів на картки інших банків в Україні та за кордоном в місяць: ▪ для однієї картки — 50 шт (раніше — 999 шт). ▪ для одного рахунка — 200 шт (раніше — 999 шт). Загальний ліміт на всі рахунки для операцій переказу на картки інших банків в Україні та за кордоном в день та місяць — 200 шт (раніше такого ліміту не було).
Sergion написав:А для Хамелеона який новий ліміт безкоштовно в місяць штовхнути на карту іншого банка в додатку? (раніше був 20 тис.грн/міс)
Вітаю) Щодо Хамелеона, то оновлень не було, тобто все залишається в межах ліміту - 20 000 грн / міс без комісії перекази, а якщо більше - 3% мін 25 грн.
Зайшов до МАБ Знайшов через пошук потрібний мені платіж в історії транзакцій Для отримання квитанції перейшов за QR кодом, відкрився застосунок у телефоні Увійшов за відбитком пальця Потрапив до історії транзакцій у застосунку
Поясніть мені якого х... я маю у застосунку знов шукати той платіж щоб отримати квитанцію? Як мене ці покращення вкурвлюють... діджиталізувалися - QR код спромоглися зробити, а от щоб одразу потрібний платіж підтягнувся то вже занадото складно... клієнт не лох, ще раз зробить потрібні йому дії, так?
Зайшов до МАБ Знайшов через пошук потрібний мені платіж в історії транзакцій Для отримання квитанції перейшов за QR кодом, відкрився застосунок у телефоні Увійшов за відбитком пальця Потрапив до історії транзакцій у застосунку
Поясніть мені якого х... я маю у застосунку знов шукати той платіж щоб отримати квитанцію? Як мене ці покращення вкурвлюють... діджиталізувалися - QR код спромоглися зробити, а от щоб одразу потрібний платіж підтягнувся то вже занадото складно... клієнт не лох, ще раз зробить потрібні йому дії, так?
Це звісно не зручно, що не перекидує на операцію потрібну Як хотілку забрав. Але поки що найкращий варіант, це відразу у Sense SuperApp знайти потрібну операцію та сформувати квитанцію.
Та все одно ніхто не буде дороблювати ані МАБ, ані застосунок - бо це буде потрібно і там, і там зміни вносити... тому хай тому хто на це забив і одразу не зробив ікається...