Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ukrainian написав:Хто достроково продавав валютні облігації в Сенс як пройшов процес і скільки недоотриманого прибутку ?
Вітаю! Проходить так само, як і з гривневими. Тобто, якщо ви умовно купили вчора, то можете при продажі побачити суму продажу та на скільки менше продаєте. В залежності від облігації, у застосунку можна побачити за яку суму буде достроково продана облігація. Десь у нас в Телеграмі, в чаті, була таблиця створена одним із клієнтів. Там розрахунок був, коли продавати достроково скільки втрачається, потім скільки потрібно часу, щоб вийти в 0 грн. А також скільки часу, що вийти у прибуток. Спробую пошукати її, бо колись нею користувався, дуже класно зроблена 👍 Думаю буде в нагоді ця стаття "Як змінюються котирування (ціни) на ОВДП? ": https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 1610830098
vovabelokon99 написав:А доречі банк не думає прибрати цю комісію в 100 грн за використання кредитних коштів ? Наскільки я пам'ятаю, то банк вводив комісію за РКО, тому що облікова ставка виросла рік тому, але зараз вона значно знизилася і нацбанк планує її ще знижувати у цьому році... Цікаве питання, бо не пам'ятаю інших банків, які вводили подібну комісію.
Вы можете в такой ситуации ИЛИ пользоваться кредитками других банков без этой комисии ИЛИ тратить кредитные деньги на Хамелеоне, но числа 27 погашать ВСЮ сумму за этот месяц. Я ранее так в (уже покойном) Дельта банке так делал: с 1 числа по 25 тратим, потом с 25 до 27 погашаем и карту не трогаем - а с 1 числа нового месяца цикл повторяется.
vovabelokon99 написав:А доречі банк не думає прибрати цю комісію в 100 грн за використання кредитних коштів ? Наскільки я пам'ятаю, то банк вводив комісію за РКО, тому що облікова ставка виросла рік тому, але зараз вона значно знизилася і нацбанк планує її ще знижувати у цьому році... Цікаве питання, бо не пам'ятаю інших банків, які вводили подібну комісію.
Вы можете в такой ситуации ИЛИ пользоваться кредитками других банков без этой комисии ИЛИ тратить кредитные деньги на Хамелеоне, но числа 27 погашать ВСЮ сумму за этот месяц. Я ранее так в (уже покойном) Дельта банке так делал: с 1 числа по 25 тратим, потом с 25 до 27 погашаем и карту не трогаем - а с 1 числа нового месяца цикл повторяется.
питання не в термінах гасіння карток/користуванням картками інших установ, а в жлобстві банку. Тут вже більш приколів від користувачів, ніж питань/прохань.
Sense Bank написав:Підкажіть, будь ласка, чи є у вас витяг про місце проживання?
Сьогодні теж потренувався...не хоче Сенс приймати данні від Дія, помилка та сама, з боку Сенс. Тут така справа, пане Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️, запит від додатку Сенс (це ж саме в додатку на сторінці початку ідентифікації) в Дію йде тільки
за наявності в додатку ID-картки (паспорта) або біометричного закордонного паспорта"
Та й Дії, відповідно, перед підписом, я надаю дозвіл на розповсюдженням інформації лише саме про закордонний паспорт. Я до того, що окрім вас мене ніхто й не запитує про адресу перебування. Для чого це вам?
kulikrom Запитується ця інформація так як це повноцінна повторна ідентифікація з оновленнях всіх даних в т.ч адресу реєстрації, якщо відсутня дата реєстрації/вона не корректна або відсутня взагалі відмість при реєстрації в дії - тоді ви можете звернутись на відеочат(в застосунку чат - відеочат) та оновити інформацію через них, там запитується виключно шерінг лише документів, а адресу вносять з ваших слів
Sense Bank написав:Запитується ця інформація так як це повноцінна повторна ідентифікація з оновленнях всіх даних в т.ч адресу реєстрації
*Анастасія якщо потрібен знімок екрану, я додам. Але повторюю, додаток Сенс запитує в Дії лише закордонний паспорт. Запиту щодо міста реєстрацій або тимчасового місця перебування (даних з довідки ВПО) додаток Сенс не здійснює.