Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 11091110111111121113 ... 1460>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 18:10

mogicanin1986 написав:Так і не дочекався відповіді, на жаль, від підтримки в цій веткє, тому звернувся в чат Сенса в додатку. Відповідь представника: за стягнення з карти Вайт в додатку іншого банку Сенс таки бере коміс 1% +5 грн отакі кепсько справи малята(

Тобто мого зуба вам мало? :shock:
Ну тааак, він вже старий, затертий, побитий карієсом, але жмакає ту Алкіну казуїстику ну любо-дорого подивитися. Потім будете тим недолугим чатланинам свої казки розповідати :roll:
Пірнайте, тама все гууд. Мульон разів все перевірено 8) :lol:

ПС. Дійсно до війни були трабли з фродом у Алки. Він реально тупий... був. Я відписЯвався від нього заявою у від-ні. Але ось вже всі картки 2 роки як перевипущені і все працює чікі-пукі. Рекомендую новачкам більше 5К за раз і 50К/міс не тягати, хоча я і по 20..25К тягаю іноді зараз між своїми банками.
І пам'ятайте, шо для банка-отримувача це все ж таки неавторизований переказ, тобто ну як від третьої особи без пачпорту готівка (загальний ліміт 400К/міс під обов'язковий фінмон). В цьому плані СЕП на 2 порядка надійніше!
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 501 раз.
Подякували: 1302 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 19:02

Sense Bank написав:
  mogicanin1986 написав:Так і не дочекався відповіді, на жаль, від підтримки в цій веткє, тому звернувся в чат Сенса в додатку. Відповідь представника: за стягнення з карти Вайт в додатку іншого банку Сенс таки бере коміс 1% +5 грн отакі кепсько справи малята(

Вітаю! Ну чому же вам ніхто не відповів, ось була відповідь надана вчора мною Sense Bank і стосовно цієї теми вірно відповідали форумчани.
Але як на мене, більш прозора і краща можливість це по реквізитам, за власні кошти, будь це Хамелеон чи Вайт, комісії не буде. Навіть у вихідний день робив переказ, не довго очікував ;)

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Не додивився вашу відповідь, але тоді виникає інше питання: чому підтримка в додатку відповіла мені що за зтягнення з карти Вайт в додатку іншого банку є коміссія, а ви кажете нема, то чи є чи нема?
mogicanin1986

Подякував: 12 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 19:13

Sense Bank написав:
  mogicanin1986 написав:Так і не дочекався відповіді, на жаль, від підтримки в цій веткє, тому звернувся в чат Сенса в додатку. Відповідь представника: за стягнення з карти Вайт в додатку іншого банку Сенс таки бере коміс 1% +5 грн (

Вітаю! Ну чому же вам ніхто не відповів, ось була відповідь надана вчора мною
блин какой-то бред...
в аппке в квитанции по транзакции эта комиссия не отображается? (тянул так неоднократно - комиссии не заметил :shock: )
flysoulfly

Подякував: 1884 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 19:18

Amethyst написав:При цьому оці 10 перших повідомлень ще і ПРЕмодеруються і т.ч. можуть затримуватися на публікації на 10..15 хв.

Я бы сказал часов. И хорошо, если не дней, когда у модератора выходной. Потом в теме появляются, когда после них уже несколько страниц написано.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 706 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 19:40

Re: Sense Bank

mogicanin1986 написав:Не додивився вашу відповідь, але тоді виникає інше питання: чому підтримка в додатку відповіла мені що за зтягнення з карти Вайт в додатку іншого банку є коміссія, а ви кажете нема, то чи є чи нема?

Не можу знати чому так відповів, бо не бачив цього чату. Можливо про таке не знав або невірно зрозумів.
Але комісії немає.

Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 21:43

Sense Bank написав:
  mogicanin1986 написав:Не додивився вашу відповідь, але тоді виникає інше питання: чому підтримка в додатку відповіла мені що за зтягнення з карти Вайт в додатку іншого банку є коміссія, а ви кажете нема, то чи є чи нема?

Не можу знати чому так відповів, бо не бачив цього чату. Можливо про таке не знав або невірно зрозумів.
Але комісії немає.

Ось скріни переписки в чаті додатку Сенса: https://ibb.co/BLNKDsp https://ibb.co/PGMxMHj
mogicanin1986

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 21:47

mogicanin1986 написав:
  Sense Bank написав:

Але комісії немає.

Ось скріни переписки в чаті додатку Сенса: https://ibb.co/BLNKDsp https://ibb.co/PGMxMHj

Дякую, передам колезі інформацію :roll:

Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 21:47

Amethyst написав:

Тобто мого зуба вам мало? :shock:
Ну тааак, він вже старий, затертий, побитий карієсом, але жмакає ту Алкіну казуїстику ну любо-дорого подивитися. Потім будете тим недолугим чатланинам свої казки розповідати :roll:
Пірнайте, тама все гууд. Мульон разів все перевірено 8) :lol:

ПС. Дійсно до війни були трабли з фродом у Алки. Він реально тупий... був. Я відписЯвався від нього заявою у від-ні. Але ось вже всі картки 2 роки як перевипущені і все працює чікі-пукі. Рекомендую новачкам більше 5К за раз і 50К/міс не тягати, хоча я і по 20..25К тягаю іноді зараз між своїми банками.
І пам'ятайте, шо для банка-отримувача це все ж таки неавторизований переказ, тобто ну як від третьої особи без пачпорту готівка (загальний ліміт 400К/міс під обов'язковий фінмон). В цьому плані СЕП на 2 порядка надійніше!

Дуже дякую! Особливо юмор зачетний) Але такий я вже нудний чоловік, звик все виясняти досконально по можливості.
mogicanin1986

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 21:50

Ось скріни переписки в чаті додатку Сенса: https://ibb.co/BLNKDsp https://ibb.co/PGMxMHj[/quote]
Дякую, передам колезі інформацію :roll:

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️[/quote]
Дякую. Головне щоб була однакова інформація для клієнтів.
mogicanin1986

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 січ, 2024 22:58

Re: Sense Bank

mogicanin1986 написав:Ось скріни переписки в чаті додатку Сенса

От для досконалості...
рекомендую запитувати у Чаті посилання на Документ і пункт де це все вказано...і потім ще уточнити або заставити (трепетно і ніжно) оператора поставити питання від вашої особи (цьому чьОтко вчать в армії і... АЕС)...тільки так ви зрозумієте, що вас таки правильно зрозуміли і відповідають саме на ВАШЕ питання, а не його інтертрепацію в голові оператора :)

ПС. Тьотя ж відповіла про штовхання р2р-переказу з Сенсу, а не про р2р-тягнучку Моні :)
ППС. До речі, от р2р-перекази регламентуються і в Тарифі картки і в ДКБО (сам р2р-сервіс для ССА і МАБ).
А от Ліміти що на штовхання, шо на тягнучку -- загальні, тобто Банк іх не розділяє, а рахує разом. Ліміт(місячний) відображується в Керуванні карткою... хоча це ліміт картрахунку!
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 501 раз.
Подякували: 1302 раз.

Профіль

3
1
1
10
  #<1 ... 11091110111111121113 ... 1460>
Форум:
+ Додати