|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 25 січ, 2024 13:53
Здійснив замовлення доставки картки за кордон. Відправлення здійснювалось самою найкращою поштовою службою України, а саме Укрпоштою, що очікувано призвело до того, що картка доставлена не була. Звернення до банку по допомогу ні до чого не призвело, твої проблеми, вирішуй їх сам,ось так банк ставиться до своїх клієнтів. Для всіх розумних коментаторів поясню, що у разі замовлення мною продуктів у супермаркеті онлайн магазин несе відповідальність до моменту отримання замовлення покупцем, у тому числі і за доставку. Отже, не раджу замовляти дану послугу у Сенсбанку, втратите і гроші, і час.
-
1979mmv1979
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 січ, 2024 14:27
1979mmv1979 написав:Здійснив замовлення доставки картки за кордон. Відправлення здійснювалось самою найкращою поштовою службою України, а саме Укрпоштою, що очікувано призвело до того, що картка доставлена не була. Звернення до банку по допомогу ні до чого не призвело, твої проблеми, вирішуй їх сам,ось так банк ставиться до своїх клієнтів. Для всіх розумних коментаторів поясню, що у разі замовлення мною продуктів у супермаркеті онлайн магазин несе відповідальність до моменту отримання замовлення покупцем, у тому числі і за доставку. Отже, не раджу замовляти дану послугу у Сенсбанку, втратите і гроші, і час.
Ой, дуже неприємна ситуація👀 Щоб розібратись більш детально та вирішити ваше питання, я вже біжу в особисті для уточнення даних. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 25 січ, 2024 14:40
Sense Bank Чомусь форум не дозволяє мені відправляти особисті повідомлення, з якихось міркувань безпеки
-
1979mmv1979
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 січ, 2024 15:06
Sense Bank 0136
-
1979mmv1979
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 січ, 2024 16:40
1979mmv1979 написав:Sense Bank Чомусь форум не дозволяє мені відправляти особисті повідомлення, з якихось міркувань безпеки
Вітаю! Знаю, що моя колега Оля сьогодні вам написала, можете перевірити, будь ласка, приватні повідомлення? Чи надходять вам від нас повідомлення? Бо обмежень або помилок жодних не бачу. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 25 січ, 2024 16:52
Sense Bank написав: 1979mmv1979 написав:Sense Bank Чомусь форум не дозволяє мені відправляти особисті повідомлення, з якихось міркувань безпеки
Вітаю! Знаю, що моя колега Оля сьогодні вам написала, можете перевірити, будь ласка, приватні повідомлення? Чи надходять вам від нас повідомлення? Бо обмежень або помилок жодних не бачу. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Тобто? Є обмеження цього Форуму для новачків. Поки новачок не зробить 10 повідомлень на форумі, він не зможе відправляти/отримувати особисті повідомлення. При цьому оці 10 перших повідомлень ще і ПРЕмодеруються і т.ч. можуть затримуватися на публікації на 10..15 хв. Тому рекомендую новачків перенаправити на свій Чат, а Форуму донести Резюме по справі  Наприклад, мона постукатися в Чат Сенса і вказати свій нік 1979mmv1979 і хай вас підхватить самий просвітлений чатланин Сенса 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 501 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Чет 25 січ, 2024 17:18
Amethyst написав:Тобто? Є обмеження цього Форуму для новачків. Поки новачок не зробить 10 повідомлень на форумі, він не зможе відправляти/отримувати особисті повідомлення. При цьому оці 10 перших повідомлень ще і ПРЕмодеруються і т.ч. можуть затримуватися на публікації на 10..15 хв.
Про подібне здогадувався, але от щоб детально, не знав. Як завжди дякую, Amethyst 🫡 Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 25 січ, 2024 17:22
1979mmv1979 написав:Sense Bank Чомусь форум не дозволяє мені відправляти особисті повідомлення, з якихось міркувань безпеки
Уточнив у Олі, бачу, що у вас є чат з колегою, котра займається вирішенням питання. Буду тримати з нею зв'язок, щоб можна було вирішити ваше питання більш швидше та зручно для вас. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 25 січ, 2024 17:45
Так і не дочекався відповіді, на жаль, від підтримки в цій веткє, тому звернувся в чат Сенса в додатку. Відповідь представника: за стягнення з карти Вайт в додатку іншого банку Сенс таки бере коміс 1% +5 грн отакі кепсько справи малята(
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 січ, 2024 18:03
mogicanin1986 написав:Так і не дочекався відповіді, на жаль, від підтримки в цій веткє, тому звернувся в чат Сенса в додатку. Відповідь представника: за стягнення з карти Вайт в додатку іншого банку Сенс таки бере коміс 1% +5 грн отакі кепсько справи малята(
Вітаю! Ну чому же вам ніхто не відповів, ось була відповідь надана вчора мною Sense Bank і стосовно цієї теми вірно відповідали форумчани. Але як на мене, більш прозора і краща можливість це по реквізитам, за власні кошти, будь це Хамелеон чи Вайт, комісії не буде. Навіть у вихідний день робив переказ, не довго очікував  Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-