Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 12411242124312441245 ... 1460>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2024 17:49

Re: Sense Bank

DjPavel написав:P.S. И также не получил от вас ссылку на регламент, где будет указано что сумма reversal не учитывается в такой ситуации, а также где я как клиент банка мог эту информацию получить.

Цитую з ДКБО:
"Пільговий період – період часу протягом якого, за умови повного повернення Клієнтом суми загальної заборгованості за Відновлювальною кредитною лінією, що існувала на кінець останнього дня Розрахункового
періоду, Процентна ставка за користування Відновлювальною кредитною лінією, що використана для розрахунків
за товари (роботи, послуги) в торгово-сервісних підприємствах та/або сплати суми комісій / процентів чи інших
платежів, сплата яких передбачена умовами цього Договору, які Клієнт сплачує за здійснення платіжних операцій
по Рахунку, встановлюється у розмірі 0,01% від суми платіжних операцій з розрахунків за товари (роботи,
послуги) в торгово-сервісних підприємствах та/або сплати суми комісій / процентів чи інших платежів, сплата яких
передбачена умовами цього Договору Пільговий період починається з дати початку Розрахункового періоду та
триває відповідну кількість календарних днів, що визначена відповідним Розділом Додатку № 4 до цього Договору."

На пільговий період впливають тільки клієнтські поповнення, а реверс таким не є, тому так. В ДКБО в визначенні пільгового періоду прописані клієнтські поповнення, і так налаштовано, в самому визначенні пільгового періоду "за умови повернення клієнтом".

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2024 17:53

Sense Bank написав:
  DjPavel написав:P.S. И также не получил от вас ссылку на регламент, где будет указано что сумма reversal не учитывается в такой ситуации, а также где я как клиент банка мог эту информацию получить.

Цитую з ДКБО:
"Пільговий період – період часу протягом якого, за умови повного повернення Клієнтом суми загальної заборгованості за Відновлювальною кредитною лінією, що існувала на кінець останнього дня Розрахункового
періоду, Процентна ставка за користування Відновлювальною кредитною лінією, що використана для розрахунків
за товари (роботи, послуги) в торгово-сервісних підприємствах та/або сплати суми комісій / процентів чи інших
платежів, сплата яких передбачена умовами цього Договору, які Клієнт сплачує за здійснення платіжних операцій
по Рахунку, встановлюється у розмірі 0,01% від суми платіжних операцій з розрахунків за товари (роботи,
послуги) в торгово-сервісних підприємствах та/або сплати суми комісій / процентів чи інших платежів, сплата яких
передбачена умовами цього Договору Пільговий період починається з дати початку Розрахункового періоду та
триває відповідну кількість календарних днів, що визначена відповідним Розділом Додатку № 4 до цього Договору."

На пільговий період впливають тільки клієнтські поповнення, а реверс таким не є, тому так. В ДКБО в визначенні пільгового періоду прописані клієнтські поповнення, і так налаштовано, в самому визначенні пільгового періоду "за умови повернення клієнтом".

Но кредитный слип, тоже не является внесением средств Клиента, но при этом вы говорите что он учитывается? Значит все таки это считается возвратом средств Клиента. В чем тогда разница с точки зрения ДКБО в кредитном слипе и reversal?

Также можно эту ситуацию рассмотреть с другой точки зрения, как уже написали выше - у меня на 13.06 (перед расчетной датой), была транзакция которую я погасил 15.06. Позже транзакция была сторнирована (reversal), таким образом выходит я переплатил сумму по задолженности (условно если бы этой транзакции не было, то на расчетную дату я бы погасил сумму меньше, чем было необходимо). Соответственно внес собственные средства в большем чем нужно размере, которые и должны были погасить задолженность льготного периода (это мои средства которые я внес в отношении транзакции которая была сторнирована). Не вижу противоречия с ДКБО
DjPavel
Фундаментальний експерт

Подякував: 1173 раз.
Подякували: 385 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2024 18:05

Я честно говоря пишу все это, и не понимаю в целом как может быть по-другому (как у Sense банка). Мне кажется это какие-то очевидные вещи, на которые клиент банка даже не должен тратить время, чтобы объяснять. Либо поддержка дает ответ не разобравшись, либо это просто баг системы, который нужно исправить (но для начала поддержке нужно осознать что это баг, ошибка, так не должно быть).
DjPavel
Фундаментальний експерт

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2024 20:17

DjPavel написав:Но кредитный слип, тоже не является внесением средств Клиента, но при этом вы говорите что он учитывается? Значит все таки это считается возвратом средств Клиента. В чем тогда разница с точки зрения ДКБО в кредитном слипе и reversal?

Бо пільговий період погашають тільки операції поповнення клієнтом, р2р, за реквізитами в банкоматі.
А реверсал - це повернення коштів за товар продавцем, дана сума зменшує загальний борг, але суму для пільгового не погашає.
Тобто це така особливість, котра є по Reversal.
А кредитовий сліп (різновид повернення) — це операція повернення суми за раніше оплачений, але не отриманий товар, в тому числі, якщо товар/послуги були повернуті, по такому поверненню погашається пільговий період.

Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2024 20:31

Sense Bank написав:
  DjPavel написав:Но кредитный слип, тоже не является внесением средств Клиента, но при этом вы говорите что он учитывается? Значит все таки это считается возвратом средств Клиента. В чем тогда разница с точки зрения ДКБО в кредитном слипе и reversal?

Бо пільговий період погашають тільки операції поповнення клієнтом, р2р, за реквізитами в банкоматі.
А реверсал - це повернення коштів за товар продавцем, дана сума зменшує загальний борг, але суму для пільгового не погашає.
А кредитовий сліп (різновид повернення) — це операція повернення суми за раніше оплачений, але не отриманий товар, в тому числі, якщо товар/послуги були повернуті, по такому поверненню погашається пільговий період.

Доброго вечора.
Приклад, кредитний ліміт 10 тис. грн, я купляю товар за 9999 грн, але шось пішло не так і продавець зробив Reverseal.
Банк нарахує 100 гривень, далі відсотки за несплату заборгованості 9999+100 грн?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2024 22:26

Sense Bank написав:Оскільки стара картка РЕД вже не оформляється, то замість неї оформляють РЕД 2.0.
RED не оформлюється, але перевипускається зі збереженням тарифу :)
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1139 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2024 23:15

Sense Bank написав:Бо пільговий період погашають тільки операції поповнення клієнтом, р2р, за реквізитами в банкоматі.

В ДКБО на который вы ссылаетесь сказано следующее

Пільговий період – період часу протягом якого, за умови повного повернення Клієнтом суми загальної заборгованості.

Кредитовый слип проводится контрагентом, и таким образом не является операцией проведенной Клиентом, аналогично reversal. Мне не нужно давать дефиницию что такое reversal, а что такое кредитный слип. Я это прекрасно знаю. Но по скольку вы ссылаетесь на ДКБО банка, я поступаю аналогично.

Запитання до офіційного представника Sense Bank, щоб я надалі не витрачав час даремно і перевів діалог у юридичну площину (тут і надалі українською):

1. Чи підтверджуєте ви, як офіційний представник АТ "СЕНС БАНК", що reversal (скасування або відміна раніше проведеної операції) по транзакції, яка була повністю погашена клієнтом банку на розрахункову дату, і в результаті якої у клієнта по картці (в рамках даної транзакції) виник баланс власних коштів, не зменшує заборгованість пільгового періоду.

2. Чи підтверджуєте ви, як офіційний представник АТ "СЕНС БАНК", що в банку можлива ситуація, при якій у клієнта по кредитній картці буде одночасно: а) баланс власних коштів і відсутність загальної заборгованості, б) одночасно з цим буде заборгованість по пільговому періоду.

3. Чи підтверджуєте ви, як офіційний представник АТ "СЕНС БАНК", що банк не вважає ситуацію, що склалася з нарахуванням відсотків по рахунку дані по якому були надані офіційному представнику Sense банку у приватних повідомленнях, помилкою, та вважає даний підхід прийнятним, попри те, що ДКБО банку або інша офіційна інформація на сайті банку не містить чіткої інформації з цього приводу, і не зважаючи на те, що даний підхід не є загальноприйнятим у банківському секторі України, а отже є таким що вводить клієнта в оману.

Перед відповіддю я раджу вам ще раз проконсультуватися з підтримкою банку, та ознайомитися зі Законодавствовм України, а саме ст. 55 Закону України "Про банки і банківську діяльність", ст. 12 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг", Постановою НБУ № 168, ст. 15 Закону України "Про захист прав споживачів".

Оскільки вважаю, що дане питання порушує права ваших клієнтів, прошу надати відповідь тут для загального ознайомлення.

Відсутність відповіді на дане повідомлення у встановлений законом строк буду вважати порушенням Закону України "Про звернення громадян". Інформація для ідентифікації мене як заявника, а також копія письмового звернення згідно ст. 5 ЗУ "Про звернення громадян" буде надана банку в особистих повідомленнях.
DjPavel
Фундаментальний експерт

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 04:55

DjPavel написав:что такое reversal, а что такое кредитный слип. Я это прекрасно знаю.

а я так и не понял шо такое реверсал.
но понял шо это вроде шото плохое.
так как после того как в выписке проскакивала такая надпись то банка (дело было не в алле, а в другой банке) начисляла проценты за овер за один день.
причём деньги тупо всегда тянулись с одной моей карты на другую мою карту в другом банке по одной и той же дорожке.
Обычно в описание такая транзакция проходила как обычный "p2p", но иногда там появлялся какой то "reversal"...
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 10:00

DjPavel написав:Оскільки вважаю, що дане питання порушує права ваших клієнтів, прошу надати відповідь тут для загального ознайомлення.

Доброго ранку, підготую відповідь більш детальну та надам вам її. Це може зайняти деякий час, так як розпишу більш детально. Обов'язково повернусь з відповідю.

Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 12:18

DjPavel написав:3. Чи підтверджуєте ви, як офіційний представник АТ "СЕНС БАНК", що банк не вважає ситуацію, що склалася з нарахуванням відсотків по рахунку дані по якому були надані офіційному представнику Sense банку у приватних повідомленнях, помилкою, та вважає даний підхід прийнятним, попри те, що ДКБО банку або інша офіційна інформація на сайті банку не містить чіткої інформації з цього приводу, і не зважаючи на те, що даний підхід не є загальноприйнят

Я кстати проверил данную информацию (в отношении общепринятого подхода) на примере Монобанка. Готов представить представителю выписки и переписку с поддержкой. В их случае Reversal по транзакции которая попала в сумму льготного периода уменьшает сумму задолженности льготного периода.

P.S. Попробую еще проверить на примере других банков.
DjPavel
Фундаментальний експерт

Профіль

1
  #<1 ... 12411242124312441245 ... 1460>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему