Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Підкажіть будь ласка по Ред 2.0. Наприклад розрахункова дата 1ше число.У вересені я використав кредитний ліміт.Якщо я його повністю погашу 20го жовтня і в цей же день знову візьму мені ж відсотки за жовтень не будуть нараховувати?Чи треба погасити, потім чекати розрахункової дати(1го листопада) і тільки потім знову брати?
посетитель написав:Якщо я його повністю погашу 20го жовтня і в цей же день знову візьму мені ж відсотки за жовтень не будуть нараховувати?
Не зовсім зрозуміло про які саме % йде мова. Якщо правильно зробите погашення (тобто погашення по рахунку повинно розподілитися раніше розрахункової операції), то картка буде в пільговому періоді. У РД банк нарахує % за користування пільговим періодом і за готівкові операції. Якщо під час РД на рахунку буде заборгованість 20 грн і більше, то банк нарахує ще РКО.
Маю на увазі якщо я 20го жовтня повністю загашуся(сепом) і знову потрачу то я буду в пільговому періоді до 1го грудня?Не має значення що фактично весь жовтень по карті мінус був?
Про 100 грн комісії в курсі.
Я сенсом не особо користуюсь бо у них оці приколи з розрахунковою датою.
Наскільки я зрозумів з відповіді то при такому погашенні(20го жовтня) я знову буду в пільговому періоді до 1го грудня.Вірно?
З.и.: і пільгові проценти вони якось подибільному нараховують.Зі здвигом на місяць получається.
Прочитав оголошення, що з 1.12.2024 року веб-сервіс My Sense Bank буде закрито.
Абсолютно ідіотське рішення, але то вже на совісті керівництва банку. У мене питання: чи є якісь можливості автоматизувати перенесення шаблонів з веб-версії у Sense Super App, чи доведеться усе набивати по-новій?
Искатель написав:У мене питання: чи є якісь можливості автоматизувати перенесення шаблонів з веб-версії у Sense Super App, чи доведеться усе набивати по-новій?
Я вже давно зкопипастів всі свої 30 шаблонів з МАБа у Райф. У Райфа шаблони з веб- і застосунка автоматично синхонізуються, а далі можна легко копіпастити у інші ІБ-застосунки. Ну а у Алки можна перенести активні шаблони тільки скориставшися МАБ-шаблоном, тоді операція з'явиться у Хісторі ССА і з хісторі мона вже сформувати шаблон в ССА.
Amethyst написав:Ну а у Алки можна перенести активні шаблони тільки скориставшися МАБ-шаблоном, тоді операція з'явиться у Хісторі ССА і з хісторі мона вже сформувати шаблон в ССА.
Ну, такий варіант мені підходить. А десь описано, як із хісторі створити шаблон? Буду дуже вдячний за підказку.
Amethyst написав:Ну а у Алки можна перенести активні шаблони тільки скориставшися МАБ-шаблоном, тоді операція з'явиться у Хісторі ССА і з хісторі мона вже сформувати шаблон в ССА.
Ну, такий варіант мені підходить. А десь описано, як із хісторі створити шаблон? Буду дуже вдячний за підказку.
Жмякнуть на виконаний платіж. І це можна ж зробити і в списку операцій по кожній картці. І там знайти меню -- створити шаблон
Дякую за інструкцію, якщо можна, дайте чарівного пенделя вашим айтішнікам, нехай поремонтують веб-версію інтернет-банку. Хоч останні дні нормально попрацює, бо цілий день висить...