|
|
sens
Після повернення вкладу на картку, якщо ви плануєте щось робити з цими грошима, в цій ситуації, переказувати - діють стандартні умови Меморандуму Кошти ж вже у вас на картці, як власні Якщо я неправильно зрозуміла ваше питання - перефразуйте, будь ласка <3 Валерія 🫧
У Сенса таки є сенс змусити Сенс застрелитися!Ага-ага. Ви давайте приготуйте всі папірці за останній рік, що підтверджують надбання тих мільонів три роки тому. Ща вам Валерія покаже де раки зимують, за всі три роки ПС. Колись Валерія просили без кровопролиття вирішувати проблеми з Сенсом Валерия смотрите - для адекватного человека тут все как бы логично (про ваш банк так сказать не могу) - вам три года назад разместили депо. Тогда не было меморандумов и прочих ваших отмазок чтобы не отдавать деньги клиенту. Денег довольно много и банк ими три года пользовался. Депо окончилось забрать налом валюту человек не может (опять таки из-за других де*** ограничений). Он даже согласен все вывести по СЭП, но у него скорее всего может не быть таких доходов (ведь весь де*** ситуации в том что банк хочет недавние доходы, к которым 3 летней давности депозит не имеет ну никакого отношения). ИМХО адекватный человек (даже пусть в де*** банке) в такой ситуации должен как-то поспособствовать выводу таких денег по СЭП (ну извините это точно не дроповские), а не прятаться за меморандумом. Нє?
Розумію, проте, за такою логікою можна і щодо обмеження НБУ на зняття готівки говорити Є певні правила, яких ми дотримуємося. Конкретно в цій ситуації, щиро, як би я не хотіла щось особисто зробити - є вимоги, які потрібно виконати, щоб була можливість переказати кошти. Є варіант, як це зробити - надати документи на розгляд Вже після цього, відштовхуючись від рішення банку - виконувати відповідні операції. Ліміт діє і на П2П і на СЕП - як вже зазначала вище, дійсно, з усім бажанням та ситуаціями, які я бачу щоденно - на жаль, не в моїх силах зараз скасувати ці обмеження Як людині, мені, в першу чергу, дійсно важко читати про ці ситуації, адже всі розуміємо в який час живемо( Зі свого боку, агенти, які вам тут відповідають, враховуючи мене - регулярно передаємо фідбек від клієнтів щодо процесу, запевняю, що мене це питання турбує не в останню чергу 💙 Валерія (п.с. додам, що неможливість наразі вплинути на чинні обмеження пов'язана не з моїм небажанням, чи з тим що я дуже зла і противна, і не люблю клієнтів (люблю), а з тим що це дійсно великий процес, який ухвалюється банком на глобальному рівні. зі свого боку - передаємо зворотній зв'язок, не закриваємо на це очі ні в якому випадку) Востаннє редагувалось Sense Bank в Нед 01 чер, 2025 12:59, всього редагувалось 1 раз.
Залежно від встановленого у вас ліміту + зняття це стандартно у нас 100 000 грн (в еквіваленті) з одного рахунку в день. Якщо ліміт переглянуть - відповідно, знову ж таки, все залежно від ліміту, який вам зможуть встановити Щодо оплати послуг - ліміт не розповсюджується на операції оплати комунальних послуг та поповнення мобільного, переказ коштів на благодійність та оплати штрафів через відповідні банери в нашому застосунку Валерія
Фактично за 1 місяць які суми можна зняти/переказати/зробити оплату послуг?[/quote] Залежно від встановленого у вас ліміту + зняття це стандартно у нас 100 000 грн (в еквіваленті) з одного рахунку в день. Якщо ліміт переглянуть - відповідно, знову ж таки, все залежно від ліміту, який вам зможуть встановити Щодо оплати послуг - ліміт не розповсюджується на операції оплати комунальних послуг та поповнення мобільного, переказ коштів на благодійність та оплати штрафів через відповідні банери в нашому застосунку Валерія[/quote] Згідно цивільного кодексу, гроші повинні бути повернуті за заявою клієнта. Норми,меморандуми і інше не мають нічого до депозиту. Якщо людина взагалі живе на відсотки і не працює,яким чином банк повинен виконати свій обов'язок повернути кошти , чи банк на власний розсуд вирішив,що якщо кошти на рахунках,то всі норми договору виконані ??! Ви якщо плануєте опиратися на хитку позицію НБУ , запевняю вас , що суди працюють в правовій площині, тому я попередив про наслідки позиції банку до всіх застосовувати клещі sens
Проте, банк в такому випадку виконує свій обов'язок, та повертає вам гроші. Що надалі робити з вашими грошима вирішуєте лише ви, чи переказувати, чи зберігати, чи знімати, чи виконувати покупки 🙌 На певний перелік операцій діють обмеження - що зробити в цьому випадку, я вже пояснила раніше, це надати документи 💙 Ми не залишаємо вас без вибору. Щодо ситуації, яку ви навели в приклад - будь ласка, звертайтеся до нас в чат, надавайте документи, детально описуйте ситуацію, кожне звернення ми розглядаємо та надаємо відповіді, без допомоги вас не залишать 🙏 Валерія
Зараз переглядають цей форум: WachtAmRhein і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||