Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank, У вас не изменился подход к меморандуму, что перечисление на юрлицо более 100 тыс грн невозможно с 1 июня? Похоже, что это единственный банк, запрещающий данную операцию. Если вы знаете другие банки с такими ограничениями - просьба поделиться. Пока я знаю что Моно, Приват, Укрсиб и многие другие не вводят таких ограничений. По Укрсибу - https://ukrsibbank.com/news-post/onovle ... perekaziv/
TUR написав:Sense Bank, У вас не изменился подход к меморандуму, что перечисление на юрлицо более 100 тыс грн невозможно с 1 июня? Похоже, что это единственный банк, запрещающий данную операцию. Если вы знаете другие банки с такими ограничениями - просьба поделиться. Пока я знаю что Моно, Приват, Укрсиб и многие другие не вводят таких ограничений. По Укрсибу - https://ukrsibbank.com/news-post/onovle ... perekaziv/
Наразі змін у процедурі та обмеженнях не було, проте ми активно аналізуємо клієнтський фідбек, і як тільки буде відомо про зміни, то обов'язково проінформуємо 💙
Sense Bank написав:Наразі змін у процедурі та обмеженнях не було, проте ми активно аналізуємо клієнтський фідбек, і як тільки буде відомо про зміни, то обов'язково проінформуємо
Sense Bank написав:Наразі змін у процедурі та обмеженнях не було, проте ми активно аналізуємо клієнтський фідбек, і як тільки буде відомо про зміни, то обов'язково проінформуємо
Про изменения в фидбеке? Да мы и так заметим
Про зміни в обмеженнях згідно з Меморандумом, звісно 😁
Добрый день. Расчетная дата по кредитке 22 числа (пусть это 1 карта). Если я погашу всю задолженность до 22 числа, то могу 23 числа перебросить весь единый кредитный лимит на другую карту (пусть это 2 карта) у которой расчетная дата 30 число? Эта переброска 23 числа не будет считаться новым сроком грейса по 1 (первой) карте? У меня грейс начнется с первого числа следующего месяца т.е для карты номер 2?
Алексей77 написав:Добрый день. Расчетная дата по кредитке 22 числа (пусть это 1 карта). Если я погашу всю задолженность до 22 числа, то могу 23 числа перебросить весь единый кредитный лимит на другую карту (пусть это 2 карта) у которой расчетная дата 30 число? Эта переброска 23 числа не будет считаться новым сроком грейса по 1 (первой) карте? У меня грейс начнется с первого числа следующего месяца т.е для карты номер 2?
Странный вопрос. Можно хоть сразу перебрасывать КЛ, как только он освободился. Он на то и лимит, чтобы это ни на что не влияло кроме возможностей в будущем. При чём тут РД и грейс? Грейс вообще начинается с момента ухода карты в кредит, но изменением лимита в кредит зайти не получится по-определению.
Алексей77 написав:Добрый день. Расчетная дата по кредитке 22 числа (пусть это 1 карта). Если я погашу всю задолженность до 22 числа, то могу 23 числа перебросить весь единый кредитный лимит на другую карту (пусть это 2 карта) у которой расчетная дата 30 число? Эта переброска 23 числа не будет считаться новым сроком грейса по 1 (первой) карте? У меня грейс начнется с первого числа следующего месяца т.е для карты номер 2?
Странный вопрос. Можно хоть сразу перебрасывать КЛ, как только он освободился. Он на то и лимит, чтобы это ни на что не влияло кроме возможностей в будущем. При чём тут РД и грейс? Грейс вообще начинается с момента ухода карты в кредит, но изменением лимита в кредит зайти не получится по-определению.
Менеджер в отделении сама начала рассуждать на эту тему. Но ответа четкого в итоге не дала
Поясніть, будь ласка, як розраховується ліміт на перекази по меморандуму. Допустимо я приніс в банк декларацію за минулий рік де вказано що я заробив мільйон гривень. Який ліміт мені буде визначено? А якщо я накопив цей мільйон за декілька років і він лежить на рахунку тоді що?
Поясніть, будь ласка, як розраховується ліміт на перекази по меморандуму. Допустимо я приніс в банк декларацію за минулий рік де вказано що я заробив мільйон гривень. Який ліміт мені буде визначено? А якщо я накопив цей мільйон за декілька років і він лежить на рахунку тоді що?
Вітаю!
Якщо ваші доходи перевищують встановлений ліміт - то ми можемо в рамках індивідуального підходу збільшити його, за умови надання вами підтверджуючих документів
Розгляд перерахунку ліміту для кожного клієнта відбувається індивідуально, залежно від наданих документів та доходів 🙏 На жаль, заздалегідь спрогнозувати який ліміт буде саме у вас я не можу - для цього потрібно подати запит, щоб відповідний підрозділ переглянув інформацію саме по вас 🙌
Запит можна подати в чаті, а саме документи варто надіслати на нашу пошту. Перелік документів тут: sense.top/43BPHtC
Вітаю!
Якщо ваші доходи перевищують встановлений ліміт - то ми можемо в рамках індивідуального підходу збільшити його, за умови надання вами підтверджуючих документів
Розгляд перерахунку ліміту для кожного клієнта відбувається індивідуально, залежно від наданих документів та доходів 🙏 На жаль, заздалегідь спрогнозувати який ліміт буде саме у вас я не можу - для цього потрібно подати запит, щоб відповідний підрозділ переглянув інформацію саме по вас 🙌
Запит можна подати в чаті, а саме документи варто надіслати на нашу пошту. Перелік документів тут: sense.top/43BPHtC
Валерія 🫧
Як раз проблема в тому що має бути не індивідуальний підхід, а прозорий і чіткий алгоритм, причому бажано оформлений законодавчо або хоча б на рівні ДКБО, інакше клієнти будуть небезпідставно звинувачувати банк в обмеженні доступу до власних коштів.