Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Amethyst написав:і де там про 10 дн? П'ЯТЬ бачу... Алка-казкаррр, дограється
Дочка чатом замовляла вчора, замовила на 19 вересня. Але сьодні заглянула в відділення, знаоймий менагер, три людини и дві години в черзі до каси, врешті зняла с карти потрібну суму. Довго, як на мене.
uaprofi написав:подскажите: вот Алла вела мзду 100 грн. по Хамелеону. как это будет? у меня лимит 29К вот раньше - я оставлял там 1 грн и Алла оттуда списывала свои 30 копеек. Что теперь оставлять неиспользованных 101 грн?
Та спише в мінус, через +30 дн (до наступної РД) спокійно погасите, без штрафів... Хай Алка почекає, зі своїми то викрутасами Ха.. аднака може горіхи не нараховувати...Треба перевірити!
вы намекаете что на карте с КЛ 29К в расчётную дату станет -29100,30 грн (из них 100 комиссия + 0.30 грн %) и могу в последующие 30дней после расчетной даты для сохранения льготного периода просто пополнить и потратить 2900 грн. У меня что так будет возрастать каждый месяц КЛ на 100 грн? льготный период будет сохраняться?
копейка написав:Теж саме на вайт. Як можна виконувати з 09 місяця умови, якщо вони діють з 01.10? Вони ж умови спотворили, мабуть, так і в сенсі глюкаво.
Ну у меня уже цифирки выполнения Free по условию депозита появились, поэтому я бы ожидал, что у тех, у кого условие не выполнено, уже не Free. Но у смузистов ничему не удивлюсь.
таки Алка стуканула в налоговую по прощению долга 80/20 (уже есть в доходах за 2 квартал) - придется декларацию заполнять . Кстати мне так письмо о прощении и не прислала ни по одной кредитке...
uaprofi написав:подскажите: вот Алла вела мзду 100 грн. по Хамелеону. как это будет? у меня лимит 29К вот раньше - я оставлял там 1 грн и Алла оттуда списывала свои 30 копеек. Что теперь оставлять неиспользованных 101 грн?
Та спише в мінус, через +30 дн (до наступної РД) спокійно погасите, без штрафів... Хай Алка почекає, зі своїми то викрутасами Ха.. аднака може горіхи не нараховувати...Треба перевірити!
вы намекаете что на карте с КЛ 29К в расчётную дату станет -29100,30 грн (из них 100 комиссия + 0.30 грн %) и могу в последующие 30дней после расчетной даты для сохранения льготного периода просто пополнить и потратить 2900 грн. У меня что так будет возрастать каждый месяц КЛ на 100 грн? льготный период будет сохраняться?
Ага. думаю до 30К так точно можна кредлимит догнать Вот ток не знаю как будет выглядеть сумма в ОМП: толи 2900/10+100, то ли (2900+100)/10
ol_zy написав:таки Алка стуканула в налоговую по прощению долга 80/20 (уже есть в доходах за 2 квартал) - придется декларацию заполнять . Кстати мне так письмо о прощении и не прислала ни по одной кредитке...
Добрый день. А как посмотреть свои доходы за 1-2 квартал 2022 года? Заранее благодарен.