Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
finmess написав:Якщо РД випадає наприклад на будній день, то я маю погасити кредитну картку до 17:00 цього дня?
Так (й до того часу операція повинна провестися по рахунку), це зазначено в договорі банківського обслуговування. Можна після вказаного часу, але це на Вашу вдачу.
finmess написав:І який регламент зарахування якщо я через Sense перекажу кошти з білої картки на Red наприклад в обід робочого дня? Встигне зарахуватися?
Точно! Заборгованість що перевищує 20 грн виникла о 19:41. Тобто можна вважати на наступний опер день. Підкажіть будь ласка де прописано що 17:00 є розрахунковим часом?
ihorsic написав:Точно! Заборгованість що перевищує 20 грн виникла о 19:41. Тобто можна вважати на наступний опер день. Підкажіть будь ласка де прописано що 17:00 є розрахунковим часом?
Це як ви так зрозуміли, що Заборгованість виникла саме о 19:41? Це точно саме та Заборгованість, може була і інша? Треба замовити Виписку на пошту або глянути МАБ, і потім вже чуХати потилицю.
ihorsic написав:Так все-таки правильно чи не правильно що списали? Якщо заборгованість виникла в 19:41 а вже в 19:46 списали. 😃😃😃
Не може виникнути заборгованість о 19:41 Заборгованість по рахунку може бути на початок опердня. Дивиться Виписку в МАБі, або замовте через Чат на пошту.
Shummi написав:Та фиг что докажешь думаю, надо просто такого не допускать)
Все можна доказати і виправити! Для цього є Чат або від-ня. Для цього треба користуватися Випискою по рахунку, а не картинками у Сенсі! Більше того, Алка в цьому сенсі достатньо лояльна: перше утримання вона може (іноді) повернути із поясненнями, чому саме було то нараховане. Тільки ж треба оформити письмовий запит, ну хоча б у Чаті.
Як не може якщо сталося? 😃. Відбулося списання % за користування кредитними коштами, що і потягло за собою вихід з 20 грн. І через 5 хв. списання 100 грн за обслуговування.