Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Якщо РД випадає наприклад на будній день, то я маю погасити кредитну картку до 17:00 цього дня? Бо підтримка плутається в показах і пише що не знає точно до якої години РД треба все погасити. І який регламент зарахування якщо я через Sense перекажу кошти з білої картки на Red наприклад в обід робочого дня? Встигне зарахуватися?
Бачу, що у Алли справи так собі. Тому можна на клієнтові відігратися! Ситуація наступна, 16.09 робив декілька платежів гривневою картою Хамелеон на закордонному інтернет сайті. Маленькі суми провелись по виписці майже наступний день по курсу 36,30. А ось велика сума не проводилась довго ,тільки сьогодні провели, але вже по курсу 37,40. Тепер на картці мінус. Чи було у когось подібне, та взагалі, є можливість відбити цей мінус?
_PORT_UA написав:Ситуація наступна, 16.09 робив декілька платежів гривневою картою Хамелеон на закордонному інтернет сайті. Маленькі суми провелись по виписці майже наступний день по курсу 36,30. А ось велика сума не проводилась довго ,тільки сьогодні провели, але вже по курсу 37,40. Тепер на картці мінус. Чи було у когось подібне, та взагалі, є можливість відбити цей мінус?
Если Алла 5 дней назад продала (кстати, какую валюту?) по 36.30, т.е. ниже курса НБУ, я бы радовался, а не жаловался А так проводка через 5 дней - это норма и всё по регламенту. Может в следующий раз будет ревал и повезёт в обратную сторону.
finmess написав:Якщо РД випадає наприклад на будній день, то я маю погасити кредитну картку до 17:00 цього дня? Бо підтримка плутається в показах і пише що не знає точно до якої години РД треба все погасити. І який регламент зарахування якщо я через Sense перекажу кошти з білої картки на Red наприклад в обід робочого дня? Встигне зарахуватися?
Треба переказувати з вказуванням ІБАН Реда, тобто за реквізитами. Це т.з. офлайн поповнення, воно проводиться за півгодини, але поточним опердн. В принципі можна і до 19.00 встигнути, але до 18 краще )
finmess написав:Якщо РД випадає наприклад на будній день, то я маю погасити кредитну картку до 17:00 цього дня? Бо підтримка плутається в показах і пише що не знає точно до якої години РД треба все погасити. І який регламент зарахування якщо я через Sense перекажу кошти з білої картки на Red наприклад в обід робочого дня? Встигне зарахуватися?
Треба переказувати з вказуванням ІБАН Реда, тобто за реквізитами. Це т.з. офлайн поповнення, воно проводиться за півгодини, але поточним опердн. В принципі можна і до 19.00 встигнути, але до 18 краще )
А в разі "поповнити картку зі своєї картки", наприклад, ред або хамел з білої/чорної в додатку в оперчас - з Вашого досвіду як швидко проводиться банком? Дякую
Щось Альфа стала дуууже жлобською. Не дивлячись на залишок боргу по хамелеона менше 20 грн всеодно списали 100! Підтримка тупить і не може рахувати 😃😃😃
Шпек зазначив, що банк залишається операційно прибутковим, а його збитки пов'язані з додатковим резервуванням, тому у разі покращення ситуації та розформування резервів сьогоднішні кошти на підтримку капіталу можуть бути у майбутньому також спрямовані на кредитування. Альфа-Банк Україна, за даними НБУ, на 1 липня 2022 року за розміром загальних активів посідав 7-е місце (112,67 млрд грн) серед 68 банків, що діють у країні. Його чистий збиток за підсумками січня-липня 2022 року становив 3,52 млрд грн. На фінрезультат банку вплинули відрахування до резервів на рівні 8,357 млрд грн. https://www.unn.com.ua/uk/news/1995247- ... ovoyi-radi