Alien, зрозуміло, дякую. Дружині саме на Ред налили
Нещодавно Приват проявив неочікувану щедрість в мій бік, то мені поки не треба
|
|
![]() Alien, зрозуміло, дякую. Дружині саме на Ред налили Нещодавно Приват проявив неочікувану щедрість в мій бік, то мені поки не треба
![]() Вам мало? Не дякуйте🤣 PS. Невже тут ще залишилися ті, хто сплачує у валюті картками альфи?
![]()
Ми мабуть з вами по різному трактуємо поняття "пропозиція". Я як таку яка кимось ініціюється і має бути розглянута в певні терміни і зроблено який висновок щодо неї. Тобто має бути якийсь чіткий алгоритм з термінами, і мають десь лишатись якісь "сліди", що банк щось вживав з цього приводу. Наприклад запит кредитної історії в БКІ. Те що пишете ви схоже на банальну вибачте "відмазку". Нібито банк щось робить десь там. Без термінів, без "слідів" і, звичайно, без наслідків. Чи розглядав хоч якусь "пропозицію" банк по конкретному клієнтові з моменту процедури прощення? Можна сміливо без жодних сумнівів брехати кажучи, що так. Адже ніхто ніколи не зможе довести зворотнє бо жодних "слідів" здійснення такого процесу нікому знайти не вдасться. А "дурнуватий клієнт" плекатиме надію, що банк, може колись щось та й розгляне. Тобто за такою схемою банк пречудово міг розглядати "пропозицію" останній раз скажімо у квітні 2022 коли (до спрощення) коли зменшував ліміт після чергового погашення грейсу по Реду. А наступного разу розгляне скажімо у 2039 році, або й у 2069 році. Така схема розгляду "пропозицій" пречудово вписується у те що ви написали. Тобто з таким підходом клієнтам точно немає сенсу перейматись можливістю отримання ліміту. Адже ймовірність такої події відповідно до існуючої політики банку розгляду "пропозицій" це нескінченно мала величина, яка прямує до нуля. Р.S. Тільки не подумайте, що я сильно переймаюсь відсутністю кредитного ліміту у вашому банку. Усе вищенаписане - виключно спроба показати як саме виглядає збоку те, що ви пишете. Тобто погляд сторонньої людини на ісуючі процеси в банку, які на жаль показують банк не в кращому світлі. ![]() Alien, з приводу повернення кредитних лімітів - то це болісне питання, для окремих регіонів банк взагалі заборонив нове кредитування та не встановлює нових кредитних лімітів, нажаль м. Запоріжжя теж серед них.
Кредитні ліміти залишились (хоч і значно зменшені) у старих клієнтів, які не скористалися пропозоцією прощення боргу. Зараз все ще зможуть запропонувати - так це тільки чекати та користуватися карткою як дебітною.
![]()
Я це все прекрасно розумію і жодним чином не намагаюсь банк якось схиляти до невигідних йому дій. Втім на мій погляд більш прозора політика банку з цього питання пішла б йому лише на користь. Особисто в мене більшу повагу викликає той же Аккорд який чесно каже - на час війни ліміти не наливаю. Все - питання знято. Ніхто жодних марних надій не плекає. А ось намагання сидіти одразу на двох стільцях: "банк (нібито) і розглядає якісь пропозиції (ефемерні) - отже чекайте (а насправді так само нічого нікому не наливаємо, банально посилаючись на внутрішні процедури, які ніхто ніколи побачити та перевірити не зможе)" - лише викликає сумніви в чесності банку та несе в собі репутаційні ризики (чи варто мати серйозні справи з установою, що явно не виявляє щирості у спілкуванні з клієнтом?). Це один бік медалі. Інший - ні для кого не секрет, що Сенс має певні труднощі як політичного так і економічного плану. За таких умов відсутність позитивних сигналів у його роботі теж по суті є додатковим сигналом. А позитивним сигналом, як приклад, могло б бути відновлення лімітів. Нехай не масове, а хоча б часткове, коли на ринку з'явилась інформація, що банк за певних КОНКРЕТНИХ критеріїв почав відновлення лімітів. Це якраз був би сигнал що міг залучити додаткових клієнтів (звичайно якщо залучення клієнтів є в планах банку), та по іншому поглянути на банк клієнтів існуючих. Бо сигнали на кшталт коли банк вводить "швидкі" на фоні зниження плати за залишки на рахунках (та ще й в умовах коли обіцялись одні ставки а на виході вийшло трошки менше) - це більше свідчення не боротьби за лояльність клієнта, а намагання латати дірки та вводити в оману НБУ (який як виявилось усі ці "щурячі перегони" чудово контролює і вживає контрзаходів для занадто "кмітливих"). Звичайно можна сказати, що мені легко розмірковувати клацаючи клавіатурою та не маючи повної реальної картини в банку. Бо може він дійсно ледве на ладан дихає, а я тут про кредліми торочу. Тоді звичайно будь які претензії тут зайві. Втім якщо справи в банку в реальності трохи кращі ніж "дихання на ладан" - трохи більше прозорості та щирості у відносинах з клієнтами на мій погляд зайвими не будуть ![]() ![]() Re: Sense Bank ОфПреду
у вас не коректно працює перенос кредитного ліміту з картки на картку. у мене на картці ліміт з копійками. ваш додаток де реалізований перенос ліміту з копійками працювати не вміє. хай ваші смузісти вже врешті решт вирішуть цю проблему. вони не знають що ліміт по картці може бути з копійками що заборонили з ними працювати?
Зараз переглядають цей форум: moveton і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|