|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 15 кві, 2023 13:47
Water написав: Alien написав:Cправа в тому що розірвати пролонгацію по швидкому можна лише у робочі дні.
Чат відповів шо я можу сьогодні відмінити лонгацію. Можу спробувать.
Я на минулих вихідних спробував. Пролонгація відмінилась - кошти повернулись у середу. Може звичайно щось і пофіксили, але тиждень тому система по швидким які мали закінчитись у суботу і неділю вже увечері п'ятниці нараховувала відсотки для виплати - відповідно у суботу чи неділю, а вклади вважала автопролонгованими до вівторка та середи. І зняття пролонгації рахувала понеділком. Втім можете проекспериментувати - ви нічого не втрачаєте - якщо депо завтра розторгнеться - ви відкриєте новий і отримаєте ті самі відсотки. Втім я вангую, що завтра вам кошти на картку не впадуть, а впадуть саме 19го
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 15 кві, 2023 13:51
greenozon написав: Alien написав: Water написав:У мене 13.04 пролонгувався, написано Дата закінчення депозиту 19.04 Трішечки мучаю чат підтримки, але поки-що це не відповідь, а цирк на дроті. Тіпа 16.04 будуть виплати відсотків, депозит можна розірвать, але чому саме вказана дата закінчення 19.04 поки-що незрозуміло.
Cправа в тому що розірвати пролонгацію по швидкому можна лише у робочі дні. Тобто відміняти лонгацію треба було вчора. А завтра ви вже нічого не зможете розірвати (ну може хіба що через гарячку - точно не знаю) і воно у вас завтра вже точно пролонгується до 19. В мене так було минулими вихідними. А %% так - завтра виплатяться. Але це не стосується лонгаціїї
чому не можна відміняти? он букально сьогодні відмінив лонгацію по валютному швидкому
Вибачте -я не правильно висловився. Відмінити на вихідних пролонгацію можна. Але вона буде враховуватись як така що відмінена у понеділок. Цей висновок я зробив на підставі власного досвіду минулих вихідних. Депо який закінчувався у неділю, по якому я відмінив пролонгацію у субботу - повернувся на картку лише у середу. Втім у Сенсу постійно йдуть якісь зміни і за тиждень можливо щось пофіксили. Тому на цих вихідних усе треба перевіряти по новому. На минулому тижні усе було так як я написав - ініційована на вихідних відміна пролонгації відмінялась лише ПОНЕДІЛКОМ. Тому для себе я зробив висновок - якщо кошти мені потрібні на вихідних і я маю швидкий що закінчується у суботу чи неділю - лонгацію треба відміняти не пізніше п'ятниці
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 15 кві, 2023 21:37
нагадайте як пройшло голосування про націоналізацію Сенс=Альфабанку ? щось краєм вуха чув чи це про старе голосування ?
-
yama
-
-
- Подякував: 9200 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 15 кві, 2023 21:41
yama написав:нагадайте як пройшло голосування про націоналізацію Сенс=Альфабанку ? щось краєм вуха чув чи це про старе голосування ?
Поки ніяк.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 кві, 2023 22:13
lloydbanksua написав: yama написав:нагадайте як пройшло голосування про націоналізацію Сенс=Альфабанку ? щось краєм вуха чув чи це про старе голосування ?
Поки ніяк.
тобто воно було десь недавно і рішення не прийняли .... я чекаю такого рішення по Сенсу і по Київстару цікаво чи доростемо ми до цього ? слабо на 9-му році війни націоналізувати дві російських компанії так чого ми хоче від Європи і світу ? якої рішучості вони ще більш рішучі чим МИ
-
yama
-
-
- Подякував: 9200 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 16 кві, 2023 09:00
novichok написав: Искатель написав:Запитання до представника банка.
Щось зникли представники, був цілий легіон, зараз жодного. 
якось підтримка казала, що замість дівчат будуть хлопці. можу до підтримки завітав добрий дядя воєнком? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 16 кві, 2023 09:05
раніше, коли РД припадав на вихідний, то всі проводилося попереднім робочим днем. РД 15 числа, й вчора побачив, що всі проводки пройшли в суботу.
щось змінилося, чи це якийсь глюк?
дякую
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 16 кві, 2023 09:22
Shaman написав:раніше, коли РД припадав на вихідний, то всі проводилося попереднім робочим днем. РД 15 числа, й вчора побачив, що всі проводки пройшли в суботу. щось змінилося, чи це якийсь глюк? дякую
Десь тут тижня 2 тому Зоряний Саппорт співав, що через введеня СЕП4 і обробка кредиток стала кожного дня. Правда ДКБО Алюсік ще не виправила, тому я гашуся в робочі дні, а потім у вихідні сПостерігаю як відпоацьовується РД
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1290 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Нед 16 кві, 2023 09:52
Amethyst написав: Shaman написав:раніше, коли РД припадав на вихідний, то всі проводилося попереднім робочим днем. РД 15 числа, й вчора побачив, що всі проводки пройшли в суботу. щось змінилося, чи це якийсь глюк? дякую
Десь тут тижня 2 тому Зоряний Саппорт співав, що через введеня СЕП4 і обробка кредиток стала кожного дня. Правда ДКБО Алюсік ще не виправила, тому я гашуся в робочі дні, а потім у вихідні сПостерігаю як відпоацьовується РД
а гасити вже в суботу можна? чи тільки на власному досвіді? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 16 кві, 2023 09:56
Shaman написав:а гасити вже в суботу можна?
Краще неризикувати.
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-