Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
novichok написав:Мені сьогодні пролонгувало швидкий у гривні. Дата закінчення 19.04. Виходить не 3, а п'ять днів. Таке може бути?
Коли, о котрій годині від-ли?
Відкрив ще 20 березня, до сьогодні були чьоткі пролонгаціі, по три дні. Сьогодні, чомусь, аж до 19 квітня.
Тобто завтра (16го) повинна буди пролонгація В мене теж на депо від 04/04 з'явилася "дострокова" пролонгація до 19/04. Ну Алка знов грається. Мабуть завтра побіжить пасочки святити та горілку пити і часу на пролонгації за розкладом не буде
ПС. Картинки ваші без ВПН ніхто не бачить Краще користуйтеся https://uk.imgbb.com
Востаннє редагувалось Amethyst в Суб 15 кві, 2023 13:11, всього редагувалось 1 раз.
novichok написав:Мені сьогодні пролонгувало швидкий у гривні. Дата закінчення 19.04. Виходить не 3, а п'ять днів. Таке може бути?
У мене 13.04 пролонгувався, написано Дата закінчення депозиту 19.04 Трішечки мучаю чат підтримки, але поки-що це не відповідь, а цирк на дроті. Тіпа 16.04 будуть виплати відсотків, депозит можна розірвать, але чому саме вказана дата закінчення 19.04 поки-що незрозуміло.
У мене 13.04 пролонгувався, написано Дата закінчення депозиту 19.04 Трішечки мучаю чат підтримки, але поки-що це не відповідь, а цирк на дроті. Тіпа 16.04 будуть виплати відсотків, депозит можна розірвать, але чому саме вказана дата закінчення 19.04 поки-що незрозуміло.
Cправа в тому що розірвати пролонгацію по швидкому можна лише у робочі дні. Тобто відміняти лонгацію треба було вчора. А завтра ви вже нічого не зможете розірвати (ну може хіба що через гарячку - точно не знаю) і воно у вас завтра вже точно пролонгується до 19. В мене так було минулими вихідними. А %% так - завтра виплатяться. Але це не стосується лонгаціїї
Cправа в тому що розірвати пролонгацію по швидкому можна лише у робочі дні. Тобто відміняти лонгацію треба було вчора. А завтра ви вже нічого не зможете розірвати (ну може хіба що через гарячку - точно не знаю) і воно у вас завтра вже точно пролонгується до 19. В мене так було минулими вихідними. А %% так - завтра виплатяться. Але це не стосується лонгаціїї
чому не можна відміняти? он букально сьогодні відмінив лонгацію по валютному швидкому