Авангард
на сегодня, по крайней мере

|
|
![]() Ну, как-то так: Или... Здравствуйте, это Bing. Я могу помочь вам найти информацию о веб-версиях клиент-банка для физических лиц в Украине. По результатам поиска, некоторые из украинских банков, которые имеют такие веб-версии, это: • ПриватБанк • Банк Пивденный • КРЕДИ АГРИКОЛЬ БАНК Это не полный список банков, которые имеют веб-версии клиент-банка для физических лиц. Вы можете уточнить свой запрос или посмотреть другие результаты поиска. Дальше сами... ![]() ![]() Re: Sense Bankнащо взагалі той телефон? ходіть до відділень укртелекому коли потрібно зателефонувати кудись... так і кнопочний телефон не відберуть... якийсь епік фейл із вихвалянням технологій початку 2000 нещодавно думав на скільки користувачі смартфонів отримали можливостей - взяти хоча б можливість сфотографувати документ і роздрукувати скинувши на вайбер або на імейл... а ви тут розповідаєте нащо той смартфон... ![]() у каждого инструмента - свое использование. и как раз попытка натягивать сову на глобус - а именно заставить всегда и везде юзать мобайл - вызывает раздражение. ЗЫ лично я считаю что в скорм будущем действительно будет только смартфон у пользователя, но пока еще этого не произошло. для этого нужно что бы мощности смарта хватало для всех домашних задач и что бы смарты в одно касание подключались к домашней видеопанели и оболочка операционки с программами имели соответственный интерфейс. как я уже ранее говорил самс в этом направлении движется со своей технологией DEX но пока это только начало. массово этого еще нет. ![]() Н-да... С пониманием дело плохо... Короче. Не или-или, а и+и! Нужно и то, и другое! Для мобильных людей - смарт и мобильное приложение. Для стационарных - ПК и версия для ПК или веб. Не надо развивать одно в ущерб другому. И уж тем более портить работающее не доработав новое. Просто напомнил любителям ПК, что мобильные приложения в основном нормально работают под эмуляторами. И это хорошо, когда нет выбора, или есть сила привычки. Кстати, есть у меня смарт. Пользуюсь, когда нужен он и только он.
![]() ![]() Потрібно пропонувати товар: 1. Яким кожен ЗГОДЕН користуватись. 2. Яким скрізь МОЖНА користуватись. 3. Яким зручно користуватись. 4. Який не обмежений у використаннні іншою стороною прямо зараз, чи через рік/два/три. 5. Який не перетвориться на цеглину. 6. Безпечна платформа. В іншому разі ви: - відсікаєте більшість пенсіонерів, - відсікаєте будинки чи місцевості де мобільний зв'язок відсутній або дуже поганий, - відсікаєте тих, кому не зручно користуватись мобільним додатком, - відсікаєте власників старих смартфонів, - відсікаєте користувачів, які не впевнені в безпеці смартфонів. 1. Не всі згодні користуватись смартом - це так. 7 родичів пенсіонерів - у 5 кнопочні, у 2 смарти (1 користується лише для дзвінків, 1 дуже обмежено як смарт, за підказками молодших родичів). І той проджект влади про безкоштовні смарти для пенсіонерів - ну не зайшов би, м'яко кажучи. Гадаю частина віддала б смарт дітям/онукам, частина просто б не користувалась, частина користувалась лише для дзвінків, і лише менша частина як смарт і лише з постійними підказками дітей/онуків. Тобто проджект смарти для пенсіонерів - це приблизно як барабани у київські бомбосховища...Гроші на вітер. Але і серед молодших є категорія, які лише за кнопочні, з тих чи інших причин (невелика, але все ж). 2. Не скрізь можна користуватись. В селах зв'язку може не бути або взагалі, або відсутній у погану погоду (дощ, снігопад, сильний вітер). Та що села, навіть в деяких будинках столиці проблеми з тим чи іншим оператором, зв'язку або немає, або потрібно кудись ходити у пошуках зв'язку, на коридор, на інший поверх, чи інший бік будинку. Приклад, заходжу у відділення приват банку - нема зв'язку, навіть біля вікна (перший поверх нового житлового будинку) і я розумію, що і в сусідніх квартирах нема зв'язку. І треба десь виходити шукати сигнал. Зв'язок можуть обмежувати до 2G або взагалі вимикати. Вимкнули світло, оператор порізав швидкість до 2G - все, нічого не зробиш (і ще добре якщо до 2G, було таке, що взагалі нема зв'язку). 3. Яким зручно користуватись. Якщо не зручно/глючить/тощо, тоді користувач голосуватиме за версії з веб-інтерфейсом для РС. 4. Може бути обмежений у використаннні розробником чи іншою стороною. Наприклад, колись купили смарт, андроїд 5, який підтримувався у свій час (чи 6, 7, 8, 9 - виберіть потрібне), ОС більше не оновлюється (або оновлюється, але смарт перетворюється на гальмо і краще вже не оновлюватись), а далі розробник додатку припинив надавати послуги для цієї версії ОС. Заради чого я маю міняти смарт, якщо він мене влаштовує? Заради примх розробника додатку? 5. Який не перетвориться на цеглину. Приклади, смарт впав з висоти 20см на стіл, перетворився на цеглину, візуально все абсолютно ціле, навіть без подряпин, але цеглина. Інший приклад, читаю відгуки користувачів різних смартів - прилетіло якесь оновлення, смарт цеглина. Якщо на гарантії, може зависнути у сірвісі на тижні, якщо не на гарантії, пошук нового смарта. 6. Безпечна платформа. На РС я використовую платний VPN і платний антивірус, і т.д. і т.п. І я впевнений якщо не на 100%, то на 99%. На андроїд, я не впевнений, що там вже нема вірусів прямо з коробки, в прошивці чи в додатках виробника, чи в додатках сторонніх розробників. Тим більше, не впевнений, коли додатки встановлюються і навіть якщо просто оновлюються, що там прилітає в тих оновленнях, з вірусами а-ля Пєтя, чи без. Тим більше, що є способи зламу, коли ви ніколи навіть не здагадаєтесь, що зламані, і зловмисники будуть бачити всю інформацію, фото, дзвінки, зображення на екрані, відвідані сайти тощо. Антивіруси, як розумію, на андроїд не захищають. Яблукофон не пропонувати, знов, таки, щоб користуватись безпечно, я маю купувати яблуко, серйозно? ![]() 10/9/9
Почти со всем согласен, но хочу обратить внимание на пару деталей. Не надо каждый и везде. Вполне можно предлагать разные товары для клиентов с разными предпочтениями. Именно в том и заключается уважение к клиенту, что в нем видят личность, а не биомассу. Для одних мобильная версия, а для других веб. Все довольны, кроме тех, кому очень хочется обратить абсолютно всех в свою веру. К вопросу безопасности добавлю, что при использовании веб версии с подтверждением по телефону, разнесение управляющего и контрольного канала требует от злоумышленника взлома сразу двух устройств вместо одного. А еще я ни разу не слышал, чтобы кто-то потерял десктоп ![]() Ну и на последок добавлю, что обычно деньги у людей появляются с возрастом, но с тем же возрастом приходит и консерватизм. В совершенно бездумной гонке за прогрессом, независимо от полезности конкретных его проявлений, банки рискуют потерять самую состоятельную часть клиентов.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|