Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Shaman написав:перерахуйте ці 100 грн на 30 т грн в річні % - й де ще кредити з такою відсотковою ставкою?
Думаєте багато карток залишилось з таким лімітом ? У першу волну ліміт порізали всім на початку війни до розміру заборгованості на моменті. По факту трохи менше 30к залишилось лише у тих, хто вибрав весь ліміт до 24.02. А зараз взагалі ліміт на хамон не наливають.
хіба що так.
а навіщо там було залишок тримати? один раз вибрав - й тримай 30 т грн. я гадаю в багатьох залишилось 30 т грн.
Shaman написав:перерахуйте ці 100 грн на 30 т грн в річні % - й де ще кредити з такою відсотковою ставкою?
Думаєте багато карток залишилось з таким лімітом ? У першу волну ліміт порізали всім на початку війни до розміру заборгованості на моменті. По факту трохи менше 30к залишилось лише у тих, хто вибрав весь ліміт до 24.02. А зараз взагалі ліміт на хамон не наливають.
хіба що так.
а навіщо там було залишок тримати? один раз вибрав - й тримай 30 т грн. я гадаю в багатьох залишилось 30 т грн.
ліміт зрізали при кожному погашенні в перші місяці
Kalgan написав:Думаєте багато карток залишилось з таким лімітом ? У першу волну ліміт порізали всім на початку війни до розміру заборгованості на моменті. По факту трохи менше 30к залишилось лише у тих, хто вибрав весь ліміт до 24.02. А зараз взагалі ліміт на хамон не наливають.
хіба що так.
ліміт зрізали при кожному погашенні в перші місяці
мені не зрізали. правда вже не пам'ятаю, може спеціально гасив частинами
guntherhouse777 написав:Зважаючи на законодавчі норми, тимчасова адміністрація в АТ «Сенс Банк» запроваджується строком на один місяць з 21 липня до 20 серпня (включно).
guntherhouse777 написав:https://www.fg.gov.ua/articles/54997-v-at-sens-bank-pripineno-timchasovu-administraciyu.html Вышла ВА
Как быстро месяц-то прошёл.
мабуть треба все ж таки офіційний сайт читати і тоді робити висновки
IMPRINTER написав:перекладаючі вашу відповідь на зрозумілу мову - депозит більше 200 к грн безкоштовно отримати назад неможливо? Оскільи два раза в місяц не більше экв. 100 к
Може то у Олі вже інсайт є змін після націоналізації і банк перестане віддавати понад 200к на місяць? Бо раніше, якщо менеджери все правильно роблять, зняття депозитних коштів обмежувалось 100к на день (ліміт НБУ) без ліміту по кількості походів і без комси.
Менеджери може і можуть правильно зробити, але з мого досвіду в реальності так, більше 200к в місяць безкоштовно зняти неможливо. Навіть кошти з депозиту
IMPRINTER написав:перекладаючі вашу відповідь на зрозумілу мову - депозит більше 200 к грн безкоштовно отримати назад неможливо? Оскільи два раза в місяц не більше экв. 100 к
Може то у Олі вже інсайт є змін після націоналізації і банк перестане віддавати понад 200к на місяць? Бо раніше, якщо менеджери все правильно роблять, зняття депозитних коштів обмежувалось 100к на день (ліміт НБУ) без ліміту по кількості походів і без комси.
Менеджери може і можуть правильно зробити, але з мого досвіду в реальності так, більше 200к в місяць безкоштовно зняти неможливо. Навіть кошти з депозиту
Валюту знімав з дворічного майже два тижні,комісій не було,кінець 2022