Но пока надо проводить операции осторожно. Банк потерял доверие, теперь должен его восстановить максиму за квартал.
Карта моя пока на полке не запылилась, начинаю медленно с банком работать

|
|
![]() 400тыс в мес. я считаю хорошо.
Но пока надо проводить операции осторожно. Банк потерял доверие, теперь должен его восстановить максиму за квартал. Карта моя пока на полке не запылилась, начинаю медленно с банком работать ![]()
![]() Re: ПУМБ...це ж треба..) спочатку довели ситуацію до абсурду своїми некваліфікованими діями . а як клієнти почали голосувати ногами з банку ...бо кому такий банк зі своїм індивідуальним трактуванням про "наростаючий ліміт" потрібен - то спромоглися гасити пожежу.....а "реклама " то уже пішла по просторам інету....
![]() Банка вже майже 10 років працює над зануренням своєї репутації на максимальну глибину, а ви лише одне рішення помітили. Чого варті періодичні приколи зі страховками; прикол зі переведенням рахунків на платні пакети зі списанням абонки у мінус, включно з рахунками, за якими роками не було руху; якість роботи підтримки; глюки з оплатою комуналки; дрібні махінації javascript:;на курсах; заміна повноцінного ІБ на обрубок? Це вже навіть якщо не згадувати про такі дрібниці, як черги у відділеннях та відключення безкоштовної гарячої лінії. І дев'ятки вони на рахунки клієнтам давно вішали, щоправда досі не так нахабно і не так масово. ![]() Re: ПУМБКак много из этих ошибок было пересмотрено в кратчайшие сроки? ![]() Re: ПУМБКак долго этот банк выпускает сейчас пластиковую валютную Всекарту? Регион - Киев.
![]() Смешные такие.
А допетрить, что принятый закон через жопу прописан в кривых формулировках, а ответственность, штрафы, лиценщии аннулировать никто не собирается. Вот и молот с наковальней. Молодцы, подсуетились, вероятно оформили оф.запрос с разъяснениями в высшии инстанции и вам сообщили. Либо вы к. полагаете, что банку скучно и решмли послушать ваши визги? Поверьте, пошли вам навстречу только после оф.бумажки, которая прикрывает зад банку. Что самое интересное, визжат те, которых реально надо на полиграф и на очную встречу в сбу
![]()
Типа ПУМБ самый умный. Больше ни в одном банке не было такого маразма. Что мешало банку сразу отправить такой запрос не дожидаясь проблем с клиентами? Могли бы раньше подсуетиться, если хотели зад прикрыть как вы пишите. ![]() Re: ПУМБта яке " підсуєтились"...) не будь те наївними...просто їнфа про їх ноу-хау у вигляді накопичувального ліміту пішла гуляти по інету і в когось почало в банку підгорати...хтось відчув пятою точкою що отримає по шапці. А наш ресурс , запити журналістів і статті - зробили своє діло ...бо Ахметову чого зараз бракує - так зробити відтік ресурсу з банку і організувати проблеми ще в цьому секторі його економіки .А взагалі то починає серйозно напрягати ота безбашенна поведілка певних підрозділів банку - типу що хочу те й виворяю ....До речі отой мараз з блокуванням кнопки "відключити пуш" - це з тої самої серії дебільних ПРИМУСОВИХ рішень за що я б автору дав підзад , був би то мій банк , особисто від мене банк отримав тільки те - що в їх мобільний банк я точно не зайду , поки за мене який розумник буде вирішувати яким каналом мені надсилати інформаційні повідомлення по розхідних операціях.
До речі після скарг - смс повідомлення відновили , але не один дятел так і не подзвонив з поясненнями того маразму , що ще раз доводить - думка клієнтів банк не цікавить. ![]() Re: ПУМБА когда в банке наступает начало июля?
Відбувся технічний збій, тому нарахування відсотків відбувається некоректно. На початку липня буде здійснено корегування по вказаній категорії та різниця буде донарахована. Дане донарахування буде відображатись однією сумою в мобільному додатку в "Історія накопичень" та в загальному балансі "Накопичено".
|
|