PUMB написав:Рішення про закриття рахунку та зняття коштів буде прийматися після закінчення воєнного стану в Україні.
Хочу наголосити, що якщо ви знов посилаєтеся на останні оновлення умов Мониторінгу від НБУ, то згідно тих Оновлень(березень 2022), Банк ВЗАГАЛІ немає щось аналізувати і витребувати якісь док-ти. Він просто повинен заблокувати гроші, дочекатися запиту від любого клієнта та повідомити йому про блокування і оті подальші можливості витратити гроші на акції і т.п.
Тобто, якщо мова іде про Воєнний Стан, то запиту додаткових док-тів ВЗАГАЛІ не потрібно і в т.ч. і РОЗБЛОКУВАННЯ в принципі не можливо. Алес.
АЛЕ!! Ви проводите блокування на підставі перевірки
СВОГО Фінмону (хоч від 1 грн і до 400К, а не обов'язкового від НБУ) і тут мови про Воєнний Стан Немає.
Тому я всім, хто підпав під таке своєрідне викривлене трактування фінмону наполегливо раджу після отримання листа з запитом на надання док-тів писати Скаргу в НБУ. Я так розумію, що ПУМБ робить усні запити, лякає СБУ і затягує т.з. "перевірку" на 1..2 місяці, а потім таки розриває відносини.