|
Райффайзен Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 24 чер, 2023 00:01
Blumhen написав:Вишло так, що після закінчення валютного вкладу, я не забирала гроші, бо не мало сенсу вже каруселити. А гроші вдома тримати не хотіла. Так і зібралася сума, яка зацікавила фін моніторінг(але треба ще раз перрахувати, це дивлячись за яким курсом)
Blumhen написав:На превеликий жаль, в цій банці в мене лежить не та сума, яка може зацікавити фінмоніторінг(400 тис грн, або еквівалент), спеціально дивилася. Дзвінок на гарячку, з питанням "чому".
Ранiше ось так озвучували. Тобто крiм поповнення ще й за залишком необхiдно було слiдкувати. Якщо конверти вiдкривали на max (>102к грн) та їх було 4 дiючих, то why not? Або в моментi були 2 дiючих та ще 2, якi не зняли + % до них = так само.
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:23
Ранiше ось так озвучували. Тобто крiм поповнення ще й за залишком необхiдно було слiдкувати. Якщо конверти вiдкривали на max (>102к грн) та їх було 4 дiючих, то why not?
З точки зору здорового глузду, то все вірно. Але в мене не було такої суми. На попередній сторінці є посилання на їх нові правила, там цікавий пункт 4.2,4.3. Щось їх покусало. Або клієнти вже не потрібні. Пішла я до відділення. Тут здоровий глузд і логіка скінчилися.Почалося дно. Менеджер почала розказувати, що фінансовий моніторінг, це коли приносиш 400 тис налом, то треба приходити з документами про походження грошей. А є ще в них свій фін мон. На питання , чому мені потрібно щось надавати, вона відповіла, що мої прибутки не відповідають тим сумам, які я клала на картку.  .Вона відкрила договір. Колись, коли я відкривала картку АТБ, в магазині,2роки тому, там в опросніку була вказана сума мого доходу 5 тис грн.  . Не скажу, звідки взялася, бо я на той момент вже працювала та отримуваала набагато більше. Заповнювала менеджер з магазину. Осьтому, треба писати твір на тему" звідки в мене є гроші".Тьотя порадила вказати, що чоловік подарував.Та причепити ще його довідку про доходи. Ще яквишенька, мій договір по цій картці вона не віддала, бо в неї є тільки їх, в системі. Роздрукувати не можна. А мій вже утилізовано, бо пройшло 2 роки. Я би на ці 5 тис грн подивлася, та слоьзу пустила. Час забрати гроші є, до середи. До понеділка ще подумаю.
-
Blumhen
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 чер, 2023 11:56
Blumhen написав:Ранiше ось так озвучували. Тобто крiм поповнення ще й за залишком необхiдно було слiдкувати. Якщо конверти вiдкривали на max (>102к грн) та їх було 4 дiючих, то why not?
З точки зору здорового глузду, то все вірно. Але в мене не було такої суми. На попередній сторінці є посилання на їх нові правила, там цікавий пункт 4.2,4.3. Щось їх покусало. Або клієнти вже не потрібні. Пішла я до відділення. Тут здоровий глузд і логіка скінчилися.Почалося дно. Менеджер почала розказувати, що фінансовий моніторінг, це коли приносиш 400 тис налом, то треба приходити з документами про походження грошей. А є ще в них свій фін мон. На питання , чому мені потрібно щось надавати, вона відповіла, що мої прибутки не відповідають тим сумам, які я клала на картку.  .Вона відкрила договір. Колись, коли я відкривала картку АТБ, в магазині,2роки тому, там в опросніку була вказана сума мого доходу 5 тис грн.  . Не скажу, звідки взялася, бо я на той момент вже працювала та отримуваала набагато більше. Заповнювала менеджер з магазину. Осьтому, треба писати твір на тему" звідки в мене є гроші".Тьотя порадила вказати, що чоловік подарував.Та причепити ще його довідку про доходи. Ще яквишенька, мій договір по цій картці вона не віддала, бо в неї є тільки їх, в системі. Роздрукувати не можна. А мій вже утилізовано, бо пройшло 2 роки. Я би на ці 5 тис грн подивлася, та слоьзу пустила. Час забрати гроші є, до середи. До понеділка ще подумаю.
Ось в мене ,в анкеті була інформація щодо зп,пенсії, прибуток по рахунку в інших банках,підтверджена власність рухомого і нерухомого майна.якщо є за останні два роки виплати по Фонду,теж підійде як для зняття обмежень.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 24 чер, 2023 17:35
Blumhen написав: картка АТБ , декілька грвень економіЇ . Мелочь, а приятно.
для АТБ краще відкрити АТБ-картку у А-Банку. Там і додатково буде працювати кешбек, і майже всім дають кредліміт.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 24 чер, 2023 17:46
klug написав:Їх ПУМБа консультує чи це якесь особливе літне загострення?
особливе. Спонсори тероризму ж
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 25 чер, 2023 19:47
Blumhen написав:Тут здоровий глузд і логіка скінчилися.
Здоровий глузд та логіка скінчилися тоді, коли Ви знехтували опитувальником. Правильно заповнена анкета - це основа подальших нормальних стосунків з будь-яким банком. Крім того, потрібно уважно контролювати усе, що Ви підписуєте, навіть тоді, коли Вам кажуть, що усе заповнили точно з Ваших слів.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 26 чер, 2023 11:19
Всім привіт. Можливо хтось щось знає. Дружина наразі в Польщі. Каже що вже декілька днів не може зайти з телефону в Райфайзен онлайн. Пише що "система тимчасово недоступна". Хтось ще в останні дні мав таку проблему?
-
wisart
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2023 13:25
wisart написав:Всім привіт. Можливо хтось щось знає. Дружина наразі в Польщі. Каже що вже декілька днів не може зайти з телефону в Райфайзен онлайн. Пише що "система тимчасово недоступна". Хтось ще в останні дні мав таку проблему?
Нехай поставить собі vpn наразі з Польщі тільки так.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 09:00
Blumhen написав:бо клієнти вже не потрібні. Пішла я до відділення. Тут здоровий глузд і логіка скінчилися.Почалося дно.
банк у заручниках роботів-фінмоніторщиків
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 27 чер, 2023 09:17
flysoulfly написав: Blumhen написав:бо клієнти вже не потрібні. Пішла я до відділення. Тут здоровий глузд і логіка скінчилися.Почалося дно.
банк у заручниках роботів-фінмоніторщиків
ШІ всім відповість
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-