|
Ощадбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 31 лип, 2023 17:31
В поточному місяці від ощАДу приходило повідомлення про те що платними стають усі види повідомлень про операції крім пушів. 11.07 перевів усі картки через бота на пуші. У суботу по 2 з 4 карток списало по 7 грн. за смс інформування. При тому що по усім карткам останні 2 року до цього або було вимкнене інформування в принципі або було інформування яке не тарифікувалось банком. Підтримка спочатку морозилась буцім-то ви ж тільки у липні перейшли на пуші значить за цей місяць у вас ще мала плата стягуватись. Тільки з 4 спроби вдалось втрапити на напівадекватного оператора який в підсумку після 40 хв. розмови підтвердив що списання було здійснене помилково і має бути повернуто. Втім він наразі тільки оформлює заявку на повернення коштів - а завтра ще треба зателефонувати та взнати чим закінчився розгляд заявки та коли гроші повернуть. ДБЛИ - БЛД 
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 31 лип, 2023 19:37
Alien написав:В поточному місяці від ощАДу приходило повідомлення про те що платними стають усі види повідомлень про операції крім пушів.
Фуу, налякали  Я 2 роки не користуюся ощАдом. Поліз перевіряти, а смарт мій заховав/приспав аплікуху. Таки розбудив ту аплікуху, а вона каже, шо вже є зовсім нова версія, треба установити. Бооже, установив, вислухав новий код по телефону. Таки зайшов у нову аплікуху з тим гидким лупооким хробаком-цурпалком. А воно пише, що всі мої картки на пушах. Все по нулях. Отакої. А можна того хробачка якось перефарбувати в іншій колір, є де таке в налаштуваннях?!
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1289 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Вів 01 сер, 2023 10:10
Amethyst написав:воно пише, що всі мої картки на пушах. Все по нулях. Отакої. А можна того хробачка якось перефарбувати в іншій колір, є де таке в налаштуваннях?!
А де там воно таке пише. В мене по одній карті статус відключених повідомлень смс, а по іншій написано що до 1000 грн. пущі, а на більші суми 7 грн. На картах зараз по 0.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 сер, 2023 15:46
lara_08 написав: Amethyst написав:воно пише, що всі мої картки на пушах. Все по нулях. Отакої. А можна того хробачка якось перефарбувати в іншій колір, є де таке в налаштуваннях?!
А де там воно таке пише. В мене по одній карті статус відключених повідомлень смс, а по іншій написано що до 1000 грн. пущі, а на більші суми 7 грн. На картах зараз по 0.
Агаа, роздивився. В мене теж так -- все вимкнуто, а оті 1000 за 7 стоіть у МояКартка  . Все по 0х і вже років зо 2 нічого не утримують. А оте "про пушики" вилазить по Ще/колесчатка/Повідомлення. Вирішив нічого не торкатися, бо не дай боже... це ж ощАд!
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1289 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Вів 01 сер, 2023 16:00
Amethyst написав:Вирішив нічого не торкатися, бо не дай боже... це ж ощАд!
Ви реально мудра людина! Дійсно краще не чіпати. Сьогодні продовжив спілкування з підтримкою, яка вчора віщувала що у мене усе гаразд і все повернуть. Дійсно по одній картці повернули. Там були до цього взагалі вимкнені повідомлення а я їх перевів на пуші. А ось по "Море"... Коли я картку лише відкривав у січні 2021 - там повідомлення були безкоштовні - у т.ч. на вайбер. Ось я їх до 11 липня і не чіпав. І хоча за цей час тариф змінився і вайбер став коштувати 7 грн. (а від сьогодні 10) - для карток море, по яким діяло ще початкове інформуваня новий тариф не застосовувався. І ось через те що я "потривожив це болото" - і відключив вайбер та включив пуші - виявляється банк отримав право побрити на 7 грн. Причому персмен, та 2 різні представники підтримки по різному трактують одні й ті самі норми. Втім остаточний вердикт (слідкуйте за руками) - оскільки я по своїй картці Море відключив один безкоштовний тариф інформування (вайбер) і підключив інший безкоштовний тариф (пуші) я маю заплатити за 1 місяць інформування у вайбері оскільки то в мене була пільга від банку, що я не платив за вайбер у той час як усі інші за вайбер уже платять. І оскільки я відключив вайбер значить на пільгу я права більше не маю - отже плату стягнули правильно. Просто свято логіки дебілів якесь. Втім я вирішив тут зупинитись - бо мій час вартує більше 7 грн. Нехай їм буде на бідність моє "спонсорство" 
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 02 сер, 2023 13:03
про 7 грн
перевів на пуш 11.07., а 29.07 було 2 операції: - комісія за послугу СМС "-" 7 грн - Reversal. Fee for SMS Pack "+" 7 грн
я так розумію спочатку зняли, а потім сторнували? правильно?
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 сер, 2023 14:58
KVV написав:про 7 грн перевів на пуш 11.07., а 29.07 було 2 операції: - комісія за послугу СМС "-" 7 грн - Reversal. Fee for SMS Pack "+" 7 грн я так розумію спочатку зняли, а потім сторнували? правильно?
Так. В мене по одній картці те саме було.
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 04 сер, 2023 09:26
Amethyst написав:Вирішив нічого не торкатися, бо не дай боже... це ж ощАд!
"этапять!"  підтримую!
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 04 сер, 2023 09:40
lara_08 написав: Amethyst написав:воно пише, що всі мої картки на пушах. Все по нулях. Отакої. А можна того хробачка якось перефарбувати в іншій колір, є де таке в налаштуваннях?!
у батьків світить: на більші 1000 грн суми - 12грн за sms (взагалі sms відключені)
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 04 сер, 2023 09:50
Alien написав:В поточному місяці від ощАДу приходило повідомлення про те що платними стають усі види повідомлень про операції крім пушів
це про те, що з 18.08.2023 щось там... блаблабла ?
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1