detroytred написав: Вскоре он ввел новшество — подписывать «присягу о лояльности» с последующим исполнением «Звездного флага». Сначала пели хором по одному разу, затем по два, по три и, наконец, по четыре раза. Стоило капитану Блэку оставить своих соперников позади, как он презрительно отчитывал их за то, что они не следуют его примеру. А когда они следовали его примеру, он умолкал и ломал голову над новыми стратегическими
Нажаль, я не вмію співати звьоздного флага. Отцю мене дрєсірували 28 років тому можу заспівати) https://www.youtube.com/watch?v=HQa_LQdCZ6Q Ще помню і гімн ссср, то дрєсірували 34р тому) Іще знаю дешьяпте румуне))))
Banderlog написав: так я вважаю що путін хоче завершити війну.
Так, економіка оркостану дихає на ладан. І мені дійсно цікаво як не перший раз цих зомбі есерес хочуть врятувати від повного ... Також цікавий момент коли Моді якась там Індія посилає Трампа наймогутнішого мейк Америка грейт еген і їде на зустріч з довічним ворогом Китаєм
В Харкові російський безпілотник поцілив у меблевий магазин, розташований у Київському районі міста. Внаслідок атаки постраждали щонайменше шестеро людей. Про це повідомляє мер Харкова Ігор Терехов.
За даними слідства, 9 серпня близько 08:30 російські військові вдарили дроном по автобусу, який рухався у передмісті Херсона. Унаслідок атаки загинули дві особи, також спочатку було відомо про шістьох поранених. ... ДОПОВНЕНО о 14:00. Під час спроби поліцейських дістати з салону тіла загиблих сталося повторне влучання FPV-дрона в автобус, повідомили в Нацполіції. В результаті троє правоохоронців отримали контузії.